Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MolCsapatTenisz

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babos Tímea tavaly utolsó évét töltötte a juniorok között. Ezt sikerült igen emlékezetessé tennie, hiszen a négy nagy Grand Slam tornán is döntőbe jutott és ezek közül hármat meg is nyert. Majd az év végén Ausztráliában már felnőtt versenyen egyesben és párosban is a…..
 A tavalyi év legsikeresebb magyar teniszezője szívesen élne az tengerentúlon, de valószínűleg onnan is hazajönne édesanyja főztjéért és kedvenc macskájához. Valószínűleg egyébként se maradna kint, hiszen roppant fontos számára a család és a barátok. Babos Tímea pazar…..
Nehéz Babos Tímeáról úgy írni éves összegzést, hogy az ember ne használjon sorozatosan felsőfokú jelzőket. A fiatal magyar teniszező idén döntőt játszott a négy legrangosabb Grand Slam versenyen, és ezek közül hármat meg is nyert. Nem jó előjelekkel várta idei első…..
Babos Tímea többször is hátrányból fordítva, az ellenfeleken kívül az időjárással is megküzdve aratott remek sikert Ausztráliában. Édesapja szerint a sok munkának és remek erőnlétének köszönheti, hogy a korábbi világranglista 7. is gratulált neki.Babos Tímea kettős…..