Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MolCsapatKenu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az olimpiát megelőző évben a Kajak-Kenu Szövetség kapta a legtöbb állami támogatást, ők azonban úgy érzik mégis kevesebbet kaptak, mint tavaly. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) még a múlt héten rendkívüli ülésen döntött az olimpiai felkészülési támogatásokról, a…..
 Vajda Attila tisztában van vele, sportolói karrierje sem tart örökké. Tudja jól, még számos nagy verseny vár rá, de már most tervezi az élsport utáni életét. Fogorvosként. Vajda Attila jelenleg minden energiájával a szegedi kajak-kenu világbajnokságra készül, de már most…..
Vajda Attila szinte mindent elért amit sportoló elérhet, ő mégse szállt el önmagától. Ha bárhova mehetne, akkor is szegedi maradna, mert csak ott lehet jó halászlét és gulyást enni. A sportolók közül Gyurta Dánielt szereti, kedvenc állata pedig ugyanolyan híres, mint ő. Vajda…..
Vajda Attila felemásan zárta a 2009-es esztendőt, hiszen 500-on és 1000 m-en is megnyerte a június eleji, szegedi Világkupát, majd a hosszabb távon a június végi, brandenburgi Európa-bajnokságon sem tudta őt senki legyőzni. Az augusztusi kanadai vb-n azonban nem sikerült egyik…..
Vajda Attila gyerekként nem tudta mi akar lenni, csak azt, hogy amit csinál, abban sikeres legyen. 27 évesen olimpiai és világbajnok kenus és hiába jár sok lemondással az élsport, egy percig sem bánja, hogy emellett döntött. Vajda Attiláról szinte mindenki tudja, hogy olimpiai és…..