Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-mazsola-

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
-mazsola- 2010.08.16 18:05:40
@Domingo: Szerintem nekik a Milannak az UEFA elődöntőben vágott mesterhármasa miatt már megérte megvenniük, sajnos...

Gondolom emiatt vette meg később a Milan is, ahol elvben nem teljesített rosszul, ugyanis - véleményem szerint - egy cserecsatártól nem rossz a 25 % gólarány - bár nem 4 meccs 1 gól leosztásban ;)
Vö: Alexander Zickler: mondja valaki, hogy nem minden idők legjobb cserecsatára - a Bayernnél 51/214 az aránya, csak ha megnézzük percben mennyit játszott rájövünk, hogy szuper az aránya.
"Valami nincs rendben. Fejre állt a bajnokság." Két jellemző komment a bajnokság kicsit kaotikusan alakuló első üteméről. Az elporolt nagyok rendesen keresik az utat a lábuk alatt, számoljunk együtt, az OL-OM-Bordeaux trió eddig begyűjtött pontjainak száma a lehetséges…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..