Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theman

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre sűrűbben fordulnak elő úgynevezett SIM swap csalások, 2015 óta jelentősen, négyszeresére nőtt az ilyen típusú támadások száma, és ma már bárki a csalók áldozatává válhat. A kiberbűnözés ezen típusa egy olyan kifinomult módszert takar, amelynél első lépésben a gyanútlan és sok esetben óvatlan…..
Az IKEA elindított egy kampányt a családon belüli erőszak ellen. A kampányban ugyanakkor csak nők jelennek meg áldozatként és csak férfiak jelennek meg elkövetőként. Két férfiszervezet, a Valódi Egyenlőségért Civil Társaság és a Férfihang Civil Társaság a kampány férfiakkal szemben diszkriminatív…..
Onlinemarketing blog Ne hazudj! 2020.11.09 08:52:19
Az interneten nagyon könnyű hazudni. Csinálhatunk profilt más nevében, állíthatunk olyat, aminek köze sincs a valósághoz, vagy egyszerűen csak élhetünk azzal a megoldással, hogy nem fejtjük ki a valóság minden részletét - azaz elhallgatunk néhány fontos tényt, adatot. A hazugsággal szinte naponta…..
"Nem kellene úgy tennünk, mintha az elektromos autó mentené meg a világot." Nem én mondtam, hanem a Toyota Németország vezére, a belga származású Alain Uyttenhoven, az Automobilwoche című szaklapnak adott interjújában. Azt is mondta ugyanakkor, hogy a belső égésű motoroknak hamarabb lehet…..
(Azért a kép készítője/szerkesztője is humoránál volt :) ). A múlt héten a Spruce Goose-nál már szóba kerültek a szovjet ekranoplánok, amelyek szerintem a legjobb bizonyítékai annak, hogy a Vasfüggöny lebontása előtt nemcsak a politikában, hanem a technológiában sem volt…..
Határátkelő Amerika 8 év után 2020.10.05 06:30:00
Hosszú hallgatás után új poszttal jelentkezett az Egyesült Államokból Niki, ráadásul mint írásából kiderül, nem csak az eddig eltelt évek, hanem a jövő is kifejezetten izgalmas fordulatokat tartogat...
1937. A Hindenburg léghajó katasztrófájában elhunyt németek gyászszertartása az Egyesült Államokban..
theman 2020.08.31 11:07:24
A Balatonra érkezőket általában két csoportra tudjuk osztani, az egyik, akik üdülni érkeznek, pihenni és feltöltődni vágynak. A másik kategória a szórakozni, bulizni érkezők, akik egy hétvégére vagy egy fesztivál idejére lemennek a Balatonra. Most az üdülni vágyók kedvére teszünk és összeszedtük az…..
theman 2020.08.07 11:59:44
Nem kell neki kettőhúsz, nem kell vezetékes hálózat, csak felcsavarozod és működik!     XIAOMI IMILAB EC2 KAMERA – BEVEZETŐ Amióta biztonsági kamerákkal foglalkozom, sokan feltették a kérdést, hogy tudnák megoldani a kamera felszerelését olyan helyre, ahova nem lehet kábelt…..
A nettó nulla kibocsátás kérdése még az elnökválasztási harcban is megjelent az Amerikai Egyesült Államokban. A jelenlegi elnök, Donald Trump egyik megjegyzése a Joe Biden által felvettel zöld tervekkel kapcsolatban a következő volt: "... vagyis szerinte a nulla kibocsátású házak lakóházak és irodák…..
theman 2020.07.25 05:36:54
@molnibalage: Az ötletek nekem sem tetszenek.
De ez a fehér - fekete dolog nem sokat érhet, autóknál volt több teszt és ha jól emlékszem nyert a fehér, de elenyésző volt a különbség.
Az mellet ez sem lenne túl esztétikus.
Nem is olyan régen merült fel a kérdés a blogon, hogy vajon hazaköltöznétek-e és ha igen, akkor miért, ha pedig nem, akkor miért nem. Laz Ausztráliából írta meglehetősen rövid, de sommás véleményét...
theman 2020.07.17 08:02:39
@desw: Ez tűnt fel nekem is.
Ez egy alacsony szintű írás, bár vannak benne részigazságok, inkább egy rosszindulatú közhelygyűjtemény.
A horpadásjavító nem parasztvakítás, működik. Elsőre. Legalább is ez a fémből készült, állítható távolságú fajta (BSG 8057 és koppintásai). Öklömnyi horpadások javíthatók vele. Az cuppan is, a kisebbek nem feltétlenül. Ami parasztvakítás benne, az a "leválasztó szer" (sima alkohol), meg esetleg a…..
Nem sok oka lehet az embernek arra, hogy Lexus LS400-at vegyen. Nekem volt, méghozzá három is: - Szeretem a régi Toyotákat, ez a Lexus pedig egy legendás Toyota- Elmaradt a Norvég kirándulás, a pénz pedig lángra kapott a zsebemben- V8 Örültem, hogy sikerült találnom egyáltalán eladó, ráadásul első…..
theman 2020.07.10 11:57:12
@AIR: Igen,sajnos az tényleg felesleges volt.
Alighanem rekord a blog történetében, hogy egy kalandozós történet második része szinte napra pontosan egy évvel az első után jelenjen meg, ám most ez történik. Ági ugyanis éppen egy éve írta meg argentínai útjának első részét, most pedig jön a második. Vigyázat, egészen fantasztikus fotókkal!..
Minden országban vannak olyan társadalmi szokások (ha úgy tetszik, tabuk), amiket nem illik megszegni, különben elég csúnyán fognak ránk nézni, vagy bunkónak tartanak majd. Esetleg mindkettő. Lássuk, mi a helyzet a dánoknál az italtól a születésnapokon át az udvariasságig!..
Az ország különböző pontjairól sokan fordulnak most a Levegő Munkacsoport Tanácsadó Irodájához, hogy mit lehet tenni a zöldhulladék-égetés okozta levegőszennyezés ellen. Ha a települési önkormányzat a saját rendeletében lehetőséget ad az adott időszakban a hulladékégetésre, akkor beszélni kell az…..
theman 2020.03.21 10:47:48
@Levegő Munkacsoport: Sajnos, úgy gondolom,ezt is félreértette.
Nincs igazuk.

Megkérdezném milyen valós (elszállítás,megsemmisítés,anyagi)segítségre számíthatnak önöktől akik nem tudnak mit kezdeni a zöldhulladékkal?
A nagy visszatérés bizony, sokak örömére, még többek bánatára, de a Munkahelyi Terror blog a mai naptól újra üzemel.  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Olvastam egy 2012-ben közzétett cikküket, mely az "Embertelenül…..
B. két Booking.com-os tapasztalatát írta meg nekünk, ebből az egyik bosszantóbb, mint a másik. A második pedig még fájdalmas is: a lépcsőn teleltetett muskátliktól nem lehet rendesen elférni, aminek baleset lesz a vége. De kinek az érdekeit védi ilyenkor egy szállásadó oldal? A szállásét, vagy a…..
Az 1950-es években épült szanatórium épülete közel három évtizede áll elhagyatottan. Napjainkban airsoft és paintball csaták helyszínéül szolgál...
Levélírónkat  októberi Gearbestes, kínai webáruházas posztunk ihlette írásra. Slágvortokban előadott sztorija szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy a Paypal sem véd meg olykor. Szerintünk emellett újabb tanulságos történet arról is, hogy az olcsóság árát gyakran a sok órás ügyintézésben, a hetekig…..
Nagyon a szívünkhöz nőtt Lecce, de sokáig persze itt sem bírtunk a fenekünkön megmaradni, kocsiba pattantunk, és úgy döntöttünk, hogy körbeautózzuk a csizma sarkát, egészen pontosan a Lecce környéki tengerpartokat. Arra már az út elején rádöbbentünk, hogy erre legalább két nap kellene, ha minden…..
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
theman 2019.11.25 06:13:39
@Vírusbácsi: Bár nem vagyok nagy utazó, éppen most jöttem haza a WizzAir-el.
Nem fizettem semmiért, éppúgy mint a többi velem utazó, csak az alap jegy, és gond nélkül felraktam a csomagot pontosan úgy, mint mindenki. Sőt aki a lábához tette azt megkérték hogy tegye fel.
theman 2019.11.25 06:36:35
@Kacija: Ne haragudj de nagyon zavaros amit írsz.
A WizzAir-nél priorityvel szálhattál fel, míg a Ryanair milyen korrekt, ezért nem kért pénzt. Te mégis fizettél, és ennek ellenére mégsem engedték fel a csomagot. Ebben mi a jó? Szídod a WizzAir - t, holott amiért fizettél megkaptad.
Miért jobb a Ryanair?