Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MOL Csapat Blog

685 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap 19.15-kor az elmúlt évek talán legfontosabb nemzetközi meccsét játssza a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Vadkertiék a portugál Sporting Lisszabon együttesét fogadják az EHF-kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Az első meccsen kétgólos – könnyedén…..
Véget ért a koreai divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság, melyen a magyar válogatott az ötödik helyen végzett. A magyar együttesnek – a mezőnyben egyedüliként - mindenféle eredménye volt. Egy rendes játékidőben elért győzelem (Korea), egy hosszabbításos győzelem (Japán),…..
Szilágyi Áron túl egy kisebb műtéten, ismét teljes intenzitással készül az idei szezonra. A Vasas olimpiai bajnok klasszisának szüksége is lesz az erőre, hiszen az elkövetkezendő hetekben három világkupa-versenyen is szerepel. Ezen a hétvégén Athénban, majd egy héttel később…..
Az olimpiai bajnok Szilágyi Áron jelenleg is javában készül az idei szezonra, hiszen az elkövetkezendő hetekben négy hét alatt három világkupa-versenyen szerepel. A Vasas klasszisa ezeken a viadalokon is szeretne minél jobb helyezéseket elérni, de elsősorban a júniusi Eb-n, és az…..
Vasárnap kezdődik a divízió I/A jégkorong világbajnokság Dél Koreában, a Szöul melletti Gojangban. A magyar együttes ellenfelei a Koreai Köztársaság, Ukrajna, Szlovénia, Ausztria és Japán. Az első két helyezett feljut a 2015-ös A-csoportos világbajnokságra, az utolsó pedig…..
Az elmúlt hét legjelentősebb kézilabdás híre, hogy a válogatott első számú kapusa Mikler Roland eligazol Szegedről és a nagy rivális MKB Veszprémben folytatja pályafutását. A hétvégén a Magyar Kupa döntőjében épp a szegedieket legyőző veszprémiek hároméves szerződést…..
Az olimpia bajnok kardvívó Szilágyi Áron az elmúlt hetet Tatán töltötte, ahol a válogatott több tagjával egyetemben edzőtáborozáson vettek részt. A Vasas klasszisa márciusban orrsövény műtéten esett át, mostanra azonban már újra teljes értékű munkát tud végezni. „Úgy…..
Tíz nap múlva kezdődik az év – számunkra - legfontosabb jégkorong eseménye a Divízió I/A osztályos világbajnokság, melyen a magyar együttes sorrendben a Koreai Köztársaság, Ukrajna, Szlovénia, Ausztria és Japán ellen mérkőzik. Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint az…..
Szombaton és vasárnap Pécsett rendezik meg a férfi kézilabda magyar kupa négyes döntőjét. A Pick Szeged szombat 16 órakor a Tatabánya ellen csatázik a fináléba jutásért, míg a másik ágon Veszprém-Gyöngyös találkozót rendeznek, így a döntő az elmúlt évekhez hasonlóan…..
Megkezdte a közös munkát hétfőn Szigetszentmiklóson a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely a héten Németországban a házigazdák ellen vívott felkészülési mérkőzéseket. Az együttesben hat szegedi kapott helyet, a két kapus Mikler Roland és Tatai Péter mellett a…..
A hét közepén különleges vendégek tették tiszteletüket a Videoton labdarúgócsapatának edzésén. A Magyar Speciális Olimpia Szövetség sportolói tekintették meg a Sóstói Stadiont és csapat délutáni edzését, majd a tréning végén, még közös labdázásra is volt…..
Szilágyi Áron számára eddig igazán jól alakult a 2014-es év, hiszen azokon a Világkupa illetve Grand Prix versenyeken, melyeken indult, mindegyikről éremmel térhetett haza. Az év első Vk viadalán Madridban, egyéniben ugyan csak 9. lett, de a csapatversenyek során a harmadik helyig…..
A hétvégén megrendezett Borsodi Magyar Kupával véget ért a hazai hoki-szezon. A kupát a Dab.Docler szerezte meg, amely ugyan a négycsapatos körmérkőzések során, az utolsó meccsen kikapott a Ferencvárostól, de előtte legyőzte a Volánt és a Miskolcot, így már két nap után…..
A héten hatalmas megdöbbenést okozott, hogy Rich Chernomaz a magyar jégkorong válogatott szövetségi kapitánya nem hívta meg a vb-re készülő bő keretbe sem az utóbbi két évtized legeredményesebb játékosát, Ladányi Balázst. A döntés természetesen nagyon meglepte Ladányit is,…..
Ötödik helyen végzett vasárnap a magyar férfi kardválogatott a moszkvai világkupa-versenyen. A Decsi Tamás, Gaál Csaba, Gémesi Csanád, Szatmári András összeállítású együttes a negyeddöntőben 45-29-re kikapott a németektől. A csapatból ezúttal Szilágyi Áron hiányzott, az…..
A Videoton labdarúgócsapatánál már eddig is számos esetben tettek tanúbizonyságot arról, hogy fontos számukra a sportszerűség. Elég csak arra gondolni, amikor tavaly ősszel több stadionban is románellenes hangokat lehetett hallani, Garancsi István az egyesület elnöke kiállt a…..
Szilágyi Áron továbbra is tartja kiváló formáját, hiszen az idei három Világkupa versenyen egy első (Madrid) és egy második (Budapest) helyet szerzett. Legutóbb a Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-n remekelt, ahol csak a döntőben kapott ki, a koreai Kim Jung…..
A jégkorong MOL Liga döntője az ötödik meccsén van túl, és jelenleg 3-2-re vezet az Nové Zámky együttese. Az érsekújváriak akár már hétfőn bajnokok lehettek volna, de nem tudták kihasználni a hazai pálya előnyét, így a Brassó 3-2-re győzött idegenben, a bravúros…..
A Videoton együttese a bajnoki címvédő Győrt fogadja a labdarúgó bajnokság hétvégi fordulójában. Jelenleg egyik együttes sincs csúcsformában, hiszen a győriek az eddigi két tavaszi fordulóban mindössze egy pontot szereztek, míg a Vidi két döntetlennel zárta a pécsi, illetve…..
Az olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron a második helyen végzett a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-n. a Vasas klasszisa egész nap remekül vívott, és a döntőben is vezetett koreai ellenfele ellen, aki végül egy huszáros hajrával tudta a maga javára…..
Visszavonhatatlanul itt a tavasz, aminek legjelentősebb bizonyítéka, hogy folytatódott az első osztályú labdarúgó bajnokság. Az első tavaszi fordulóban a Videoton labdarúgócsapata meglepetésre csak 1-1-es döntetlenre volt képes a Pécs vendégeként. Azonban pályára lépett a klub…..
Szombaton a Mezőkövesd elleni bajnokival zárja az alapszakaszt a Pick Szeged kézilabdacsapata. A meccs érdekessége, hogy az ellenfelet az a Skaliczki László irányítja, aki korábban évekig a szegediek szakmai munkájáért volt felelős, és tavaly nyáron távozott a Picktől. A…..
A hétvégén Budapesten rendezik a Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-versenyt. A legnagyobb hagyományú magyar vívóviadalon a hazai élmezőny mellett rendre a világ legjobbjai lépnek pástra. Így természetesen ott lesz a londoni olimpia kardvívó bajnoka Szilágyi Áron…..
Megtörtént az, amire szinte senki nem számított, a jégkorong MOL Liga elmúlt két kiírásának győztese, az idén is elsőszámú esélyesnek tartott Dab.Docler még a döntőbe sem jutott be. Az újvárosiakat az alapszakaszban a harmadik helyen végzett Brassó búcsúztatta 3-1-es…..
Túl vagyunk a jégkorong MOL Liga elődöntőinek első két meccsén, és ott tartunk, mint ha semmi nem történt volna. A rájátszást hazai környezetben kezdő Dab. Docler és az Érsekújvár is első meccsét elvesztette, míg a második összecsapást megnyerte a Brassó illetve a Miskolc…..