Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sevelka

46 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet!Lehet, hogy elmentél, de mindig itt maradszLehet, hogy várunk még rád, de sosem kopogtatsz.Már meg sem számolom, hogy hány éjszakán átálmodom arcodat, s hangod dallamát.Lehet, hogy itt voltál, és mindig is maradsz,Lehet, hogy a végletelenben: Te maradsz vigasz.Hiányod itt…..
EltévedtemTalán egy rossz útra léptem?TévedhettemIsmeretlen alakokfeszítenek szét egy vaskalapot.Hiányolomez idegen tájakonaz ismerősnek nevezettkiábrándításokonhagyott nyomaimat,kétséges gondokat,rejtéjes sóhajokat,nehéz ólmaimat.Eltévedtem, tévedhettem,vagy csak túlságosan…..
"Zúg a folyó, visz az ár,lassú szellő muzsikál,halkan súgja meg nekem,hogy Te vagy a kedvesem!"   ...most csak ennyire futja:)..
Ott állt a kislány a szobája ajtajában, és mélységes hallgatással az ajtóra helyezte aprókás füleit. Hallott valamit. Álmából egy késői zörej keltette fel. Valaki motoszkál lent. Nem tudja mi vagy esetleg ki lehet. Ahogy egyre határozottabban hallja, hogy valaki tényleg jár…..
KedvesemSzeretem, ahogyan szólítasz,kedvesen, lágyan, szerelmesenbecézve, bókokkalKedvesem.Szeretem, ahogyan hozzám érsz,védelmezőn, óvón, szenvedélyesensimulva testemhezKedvesem.Szeretem, ahogyan csókolsz,mézédesen, hevesenajkamba forrvaKedvesem.Szeretem, ahogyan szeretsz,testeddel,…..
Hiába vártam én, hiába vártalak,csókodba szenvedély, karodba áhítat,mesél az éj nekemmég Rólad mesél.Csókodra vágyom én, s szíved legyen enyém,karodba húzva ölelj átez tartson örökké.Ne mond, hogy nem lehet,Ne kérd, hogy ne tegyem,csak hagyd, hogy érezzem a szíveds…..
Ha azt hiszed minden reményed és minden esélyed elszállt,ha azt hiszed egy barát se lép oda hozzád,Ha a hulló csillagok láttán azt kívánod:soha többé ne legyen ilyen a világod,akkor gondolj hát arra a pillanatramikor szívfájdalmamba hozzád mentems te homlokom csókolva azt…..
"Nem elég a boldogsághoz, hogy érezd, lásd, ízleld, érintsd a szeretetet, a szerelmet, engednek kell, hogy megtalálják benned is." Én nem is tudom leírni, mit érzek: lelkemen ragadt ezernyi ékes szó ami Téged illet,hiányod érzem, rég volt már reggel és soknak tűnik…..
 Sokáig gondolkoztam egy hosszabb lélegzetvételű irományon. Végül hetekkel ezelőtt megszületett az alaptörténet. Igazán szeretném kerülni a "lerágott csont" kategóriát, persze kezdő és amatőr vagyok e téren is, de úgy gondolom, hogy a teljes történet fel van…..
 A lány zaklatott volt. Hevesen vert szíve, izmai remegtek, hangja izmai és szíve zakatolása mellett mégis határozott volt. Ezernyi gondolat gyült össze lelkében, mégis most nem akarta azokat helyükre rakni. Rég eltemetett dolgok, de gondolataiban keresett valamit. Nem találta.…..
 Legtöbbször nem tudjuk, hogy egy nap éppen milyen kihívások elé állít minket. Legtöbbször tudjuk hogy milyen napunk lesz, biztosak lehetünk benne. Elmélkedek... vajon mikor lel rá az ember a saját útjára? Van e egyáltalán ilyen? Létezhet? Számtalan ember éli meg,…..
A hajnal halkan járt felém,lám már kideresedett.A szobába épp csak egy maroknyi fényletelepedett. Csendben remegő pilláim s testem feléd epekedett.S miközben hozzád simult mindenemmár reggeledett. Álmodsz te még, látom arcodon,békés, nyugodt, kipihent.S arcod…..
 Hajnalodik, miközben lágy mezében körbefon még az est.Vágyakozva nyúlok szét az ágyon, fejemre húzva még minden édes álmom.Túl nyugtató a csend és feldereng a csarnokban viaskodó gépek zaja.Túl nagy ez az ágy és sóvárgok lelkem másik felének lénye után.Túl üres…..
 "Szemerkél... ebből áll a mai nap. Csipp-csöpp, koppan néha az ablak párkánya alatt.A cigaretta füstöl... száll a levegőben kékesszürke lángja.. s a percek pillanatként repülnek tova, észre sem veszi az ostoba."Igen, szóval esik az eső, hűvös van, és ezt minden…..
Köszönöm!Köszönöm!Mondtam e elégszer, s torkom legnagyobb erejéből Neked?Mondtam e úgy, hogy közben szavam nem remegett meg?Mondtam e tisztán, s őszintén, mondtam e Neked?Vártalak e már, mint szomjazó a vizet,s reszkető karja karma közé kapja azt a kicsiny kortynyi…..
Néha eltűnődöm azon, hogy eleget teszek e ahhoz, hogy Boldog legyek? Persze az, hogy mi tesz engem boldoggá, megint más kérdés. De tűnődök. Most boldog vagyok, de vajon ha mindent így csinálok tovább, akkor is boldog maradok? Vagy mondjuk azt, hogy elégedett. Volt amikor ezen…..
Jó reggel a mai. Már korán felkelt a nap, hogy Minket felébresszen. Az ablakból beárad a friss reggel illata, úgy érzem ma is kicsit dohos, mintha penészes lenne. Egy apró lepke próbál kijutni az ablakon át. Nem megy neki. A kávém lassan kihűlőben, mégis nagyon úgy érzem, aludni…..
A férj sietve ront be az ajtón. Szeme a cipős szekrényre irányul, hiányos a készlet. Feszült és dühös, valamiért. Még ideje se lenne, hogy hazaérjen a munkából, most mégis ott van a házban. A házában, ahol élete legfontosabb nőjével élt együtt. A nő nincs sehol se. A férfi…..
Rég jártam már erre. Ma egy komoly beszélgetésbe bonyolódtam egy netes társasággal, érdekes témát ragadtunk meg kora reggel.A sorsunk írói Mi magunk vagyunk? Kiben hiszünk igazán? Egy Istenben, valami magasabb, felettünk őrködő létben, vagy saját magunkban? A tetteink…..
„Furcsa érzés, nemrég hallottam a rádióban, pont a szerelem megtörténését, fellobbanását latolgatták. Azt mondták, tudományosan a szerelem első látásra létezik. Persze sokan vallanak ez ellen és ez mellett is, mindenki tudja. Mégis azt mondták, hogy a szerelem…..
Jó napot-jó napot kívánok!Mivel ismét eltelt némi idő az utolsó beírás óta, gondoltam szólok ismét pár szót, és bővítem a versek listáját is. Gondoltam írok még pár sort másról is, de ahogy kitekintek az ablakon, így február végén még most is havazik. Furcsa, de…..
...Már esteledett… a ház előtt elmenő emberek nem láttak az ablakokból kiszűrődő fénynél többet, talán nem is gondolták át, vajon ebben a házban most éppen mit csinálnak a bent lakók. …     Három gyermek kergetőzött éppen, a legnagyobb lány után…..
Szomorúan tapasztalom önmagamban, hogy ebben az évben még nem írtam ide egy sort sem. Persze ez nem hiszem, hogy olyan nagy bajocska lenne, de hát na mégis. Ma eszembe jutott, és van is időm. Ma valahogy mindenre volt időm, annak ellenére, hogy hétfő van. Próbálok többet foglalkozni…..