Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tintás134

76 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Your Poker Cash több online pókerterembe kínál extra pókerpénzt - akár többet is kiválthatsz egymás utánAz alábbiakban egy újabb pókermunkás oldalt mutatok be, a Your Poker Cash-t. Kétféle módon lehet extra pénzt szerezni: a kínálatukban szereplő pókertermek egyik felébe…..
Sikerült végre lemennem az újonnan nyílt, óbudai Eurocenterben lévő pókerklubba,ahol nagyon kellemes élményekkel gazdagodtam. A terem nagyobb, mint gondoltam és kifejezetten igényes a berendezés. A klubhoz tartozik egy sportbár is ahol hatalmas kivetítővel, lottó- és lóverseny…..
A korábbi években elég elterjedt reklámfogás volt az ingyen pókerpénz biztosítása. Manapság azonban még a legnagyobb szponzoroldalak is visszafogottak e tekintetben. Az alábbiakban sorra veszem, milyen lehetőségek közül válogathatsz, ha a kezdeti lépéseket nem csak a saját…..
Legutóbbi összefoglalóm óta eltelt pár hét, lássuk, mik a fejlemények a WSOP 2013 kihívás kapcsán. Dióhéjban: teremváltás, új szatellit fajta, és végre az első siker. Vegas már nincs is olyan távol?! WSOP 2013 Challenge Bankroll $375 / $500 (Vagyis még $375 a keret, hogy…..
Néhány hónappal ezelőtt a szíriai hadsereg gránátokat lőtt ki török területre, megölt öt embert, amelyből négy kisgyerek volt. A világ akkor a török katonai választ törvényesnek tartotta. Vajon Izraelt miért mérik kettős mércével? Aszád, szíriai…..
tintás134 2012.11.22 16:16:07
Az a legszörnyűbb hogy az ember sohasem tanul a régiek hibáiból.. A zsidóság elszenvedte a 20 század legnagyobb tragédiáját és most náci módjára gettót csinálnak ők is a gázai övezetben. Humanitárius segélyszállító hajókat támadnak meg nyílt nemzetközi vizeken, amelyek gázába tartanak. A térség legnagyobb agresszora. Minden héten lehet hallani valamely hadműveletükről. Múlt héten Szudánt bombázták,most Palesztinába akarnak behatolni, és a szíriai felkelőknek is odapörköltek. Irán ellen lázítják az egész világot, egy olyan Irán ellen, amely bár eléggé fanatikus ország, de még sem voltak olyan agresszív hadicselekményei, ami indokolná ezt. Izrael azt mondja, hogy Irán atomfegyvert fejleszt, miközben Izrael már rendelkezik atomfegyverrel. Iráni politikusoktól én nem hallom azt hogy megakarnák támadni Izraelt, Izraeli politikusoktól ennek az ellenkezője viszont heti többször elhangzik, a legmagasabb fórumokon. A világ meg teljes vállszélességgel kiáll mellettük. Ez a kettősmérce. Mondom ezt liberálisként. Tehát amikor kitiltották Lars von triert Cannes-ból ,akkor ő is ilyesmire gondolhatott.. Egy olyan népnek, aki keresztülment a holokauszton, más konzekvenciákra kellet volna jutnia. Az a baj, ha valaki nem ért egyet a mostani emberiség elleni bűntetteikkel az antiszemita. A legszörnyűbb az hogy a legmagasabb szinteken is csak fekete fehéren tudnak gondolkodni a témában: vannak a Vona Gáborok meg vannak a Steiner Pálok.
Regisztráljatok ezen a linken, kövessétek az utasításokat, és pár napon belül már játszhattok is! ..
Tovább a pokersentry-re... ..
pókermunka Zoom Poker teszt 2012.05.25 23:26:00
A Pokerstars nagyon kreatívan egy az egyben átvette a Full Tiltől a Rush Pokert (ejnye bejnye).  A kreatív csapatnak már csak új nevet kellet kitalálniuk: ez a Zoom Poker. Mindenesetre ennek apropóján írok egy kis elemzést, hogy miben más egy ilyen asztal a normál asztaloktól.…..
pókermunka Pókermentor program 2. 2012.05.09 22:28:38
Most hogy újraindítottam a blogot arra gondoltam, hogy a mentor programmal is ezt teszem..  A cél az hogy megmutassam bárkiből lehet olyan játékos aki haszonnal űzi ezt az ipart. Ezt olyan komolyan gondolom, hogy aki követi hiánytalanul a tematikámat és mégse lesz nyereséges az…..
 Clonie Gowen 1971 –ben született. Tinédzserként nyert helyi szépségversenyt, tagja volt a kosárlabdacsapatnak, ezután csöccsel próbált pénzhez jutni pókerben, de ez csak hellyel, közzel javította a winrate-jét. Hivatásos pókerjátékosnak tartja magát.  Azt nem…..
pókermunka Pókeres munkák 2012.05.09 15:20:00
Nagy nemzetközi pókeres cég munkatársakat keres Gibraltári munkavégzésre az alábbi feladatkörökre:  Intern - Controlling/Management Accounting  Ha képesítéssel és tapasztalattal is rendelkezel gazdálkodási- és menedzsment területen, valamint számviteli és üzleti…..
Tehát csöcs blogunk első áldozata a nagymellű Jennifer Tilly!Phil Laaknek súlyos leak-jei lehetnek ha ennyire nem tanította meg az asszonyt zsugázni. Ne menjetek hozzá coaching-ra!   Ezen a grafikonon jól látszik hogy nem veszít többet mint amennyit…..
Isten áldjon titeket! Ez a keresz(ty)ény egyház hazárdjátékokkal és csöccsel foglalkozó blogja.                        (10 miatyánk ízibe) ..
ZogaBlog 2011.11.22 12:25:00
 Sziasztok!Sokaknak még a mai napig nem világos, hogy mit és miért csinálok Zsolttal, ezért a mai napot egy kis magyarázatra szánom:)) Amit látni fogtok,azok a diagrammok jellemzik a mindenkori fizikai állapotát. Tudnotok kell,mindig van egy 0 pont, egy kiindulás,amihez…..
Az ötödik verseny kétségbeejtően unalmas volt a lapsivatagnak köszönhetően: egyetlen KK-mat egy A10o javulta le a rebuy-os szakaszban, így kénytelen voltam újravásárolni magamat. Az add-on szünetet követően sem ajnározott az RNG, végül még bőven ITM előtt,…..
Az 5 éves Sunday millions-on ahol 5 millió $-t garantáltak, de végül  $11.825.600 lett a nyereményalap, magyar játékos is bejutott a döntő asztalra, 59.128 játékos közül. A döntő asztalra jutó 9 játékos megállapodást kötött és zsetonarány szerint elosztották a…..
PókerTrend Dohánymentes póker 2011.03.01 10:11:00
Tegnap kicsit nehezebb volt. Tartottam attól, hogy a póker miatt nagyobb lesz a késztetés arra, hogy rágyújtsak. Eddig pont azért nem nagyon versenyeztem, mert hosszabb játékidő alatt nagyon nehéz volt megoldani a dohányzást. Néha kinyitottam a szomszéd szobában az ablakot, a…..
PokerSavvy HU Új terem - BetSharks 2011.02.25 09:20:00
      Hálózat: Atlantis Minimum befizetés: $50 Ajánlott befizetés: $50 Rake: 900 Loyalty Points, vagyis $180 First Deposit Bonus: $90 PokerSavvy juttatás: 800 Savvy pont, azaz $80 Összesen: $170 Hány százalékos rakebacknek felel meg: 94% Bónuszkód: SAVVY A terem a…..
A PokerStars után ezúttal a Full Tilt Poker keményített be, méghozzá sokkal radikálisabban, mint riválisa. A PokerSavvy pár napja levélben értesített minket, hogy - vélhetőleg a rengeteg visszaélés miatt - néhány országból már nem fogadnak regisztrációt a PokerSavvy-n…..
     Hálózat: iPoker Minimum befizetés: $50 Ajánlott befizetés: $50 Rake: 3000 CBET Point, vagyis $150 First Deposit Bonus: $30 PokerSavvy juttatás: 1000 Savvy pont, azaz $100 Összesen: $130 Hány százalékos rakebacknek felel meg: 87% Bónuszkód: nincs A Centrebet az egyik…..
A PokerSavvy HU egy különleges promóciót hirdet meg februárra. A pókertermek tesztelése igencsak kifizetődő a PokerSavvy-n keresztül, de ezen felül is egy kis kedvet szeretnénk csinálni játékosainknak. Azok, akik februárban tőlünk regisztrálnak a PokerSavvy-re, és rajtuk…..
      Hálózat: iPoker Minimum befizetés: $50 Ajánlott befizetés: $50 Rake: 3000 Mansion Club Point, vagyis $150 First Deposit Bonus: $30 PokerSavvy juttatás: 800 Savvy pont, azaz $80 Összesen: 110$ Hány százalékos rakebacknek felel meg: 73% Bónuszkód: playsavvy A Mansion…..
A PokerSavvy 1000 pontot kínál ($100), ha teljesítjük a feltételeket a PokerStars termében. Eddig kb. $93 rake-et kellett gyűjteni a tesztelés során, ami a PokerStars számításai szerint 510 VPP-t ért, ezért cserébe mintegy $30-nyi FD bónuszt kaptak a játékosok. Összesen $130-ra…..
      Hálózat: iPoker Minimum befizetés: $50 Ajánlott befizetés: $50 Rake: 3000 Circus Poker Point, vagyis $167 First Deposit Bonus: $30 PokerSavvy juttatás: 800 Savvy pont, azaz $80 Összesen: $110 Hány százalékos rakebacknek felel meg: 65% Bónuszkód: nincs A Circus Poker…..
PokerSavvy - februári akciók Party Poker: 10 ezer Savvy pont, 10 fizetős hely, első hely: $330. A 10%-os kuponnal és az eredeti 800 ponttal és FD bónusszal összesen $550-t szerezhetsz. Olvasd el részletes teremleírásunkat! Betfair: $1000, 10 fizetős hely, első hely: iPad. Az…..