Regisztráció Blogot indítok
Adatok
high up

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Apoliticus 2011.07.25 07:01:00
  Az elmúlt néhány hónapban talán szándékosan is, de távol tartottam magam a nagypolitika történéseitől: a híreket csak futva olvastam át, tévét nem néztem és offline sajtóterméket is csak nagy ritkán vettem a kezembe. Ellenben a blogvilág különböző szereplőit a…..
high up 2011.07.25 12:35:16
@_tx_: azt azért hozzá kell tenni az Orbán-kormány minden balfasságához és elkúrt gazdasági lépéseihez,hogy amit Orbán csinál a társadalom erkölcsi és munkatudatának megváltoztatására, az történelmi jelentöségü dolog. 20 év alatt minden kormány lepaktált a kádári ingyenebéd eszméjével (mert ez szavazatokat hoz), szart az alapvetö erkölcsi normákra, a bünözés már szinte erénynek számított. Most legalább alsó szinten tanulja meg mindenki, hogy rokkantkátyával visszaélni, adót csalni, piroson áthajtani stb, stb, nem üdvözölni való magyar virtus, hanem a tipikus magyar mindennapi erkölcsi fertö, amiböl ki kell jönni mihamarabb.
Ezért az irányvonaláért képes sok ember elnézni a Fidesz egyébként borzalmasan nagy félrekúrásait az adórendszer, a munkavállalói érdekek területén.
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
high up 2011.07.02 14:40:07
@sárkányfő: Nem ez a bukás okostojás, hanem az, amikor a kommuistát kiabáló szadesz már 2 évvel a váltás után elkezdett félrekefélni a komcsikkal, majd a rákövetkezö 18 évben teljesen kisajátították és eltorzították (a komcsikkal vállvetve, naná) a rendszerváltás értelmét. A ballibsik ellopták a rendszerváltást és a demoráciát az emberektöl.

Ti itt most pattoghattok, mint a kecskeszar a deszkán a lényeg, hogy húggyá-szarrá lettetek verve, mert az EMBEREKNEK NEM KELL TOVÁBB A BALLIBANT RENDSZER.

Ebbe az új rendszerbe meg belefér egy kis túlszabályozás, egy kis túlremegés, a lényeg viszont az, hogy a bolsi-libsik nem hazudozhatnak és manipulálhatnak többé büntetés nélkül.
És ha van fogalmad az arányok értékéröl, akkor még te is megérted, hogy a heggyé nött szar eltakarítása fontosabb, mint némi szépséghibán maszatolni.
Maszatoljatok csak így tovább, még a 11% se lesz meg 2014-re. Ti aztán reménytelen eset vegytok, hogy ész oldalról fejlödjetek!
Ez a blog felvállaltan nem foglalkozik aktuálpolitikával, de a kínai miniszterelnök látogatásával kapcsolatban néhány gondolatot megeresztenék:Eszembe jutott Hofi Géza aranyköpése, amikor azt ecsetelte, hogy nálunk ugye évtizedekig azt szajkózták, hogy a kapitalizmus haldoklik,…..
high up 2011.06.28 13:39:40
@Calhoun Mooney: Haha, a COCOM lista nem a kereskedelmet tiltotta, hanem csak a magas technológiai színvonalú termékek kereskedelmét. (ami semmit sem ért, mert az oroszoknak mindene volt a computertöl kezdve az ürutazásig)

Kommunistázott tehát akkor is ezerrel a nyugat, de azért nem voltak hülyék, hogy az üzletelést feladták volna. Annyira nem voltak hülyék, hogy aztán a 80-as években az NSZK megállapodott a ruszkikkal, hogy felépíti az egész gázvezetéket Szibériától a Balti tengerig.

Ha Magyaro úgy fejlödne, ahogy ezek az agyhalott maszoposok meg lomposok akarnák, akkor pucér seggel állna a pusztában az idök végezetéig. Max. a tibeti zászlóval takarhatná magát.
Szlóvákia meg a jókat röhögne rajta, mert a milliárdok hozzá vándoroltak.
Orbán Viktor Schiffer András azon kérdésére, hogy ismeri-e Kínát, azt válaszolta járt Sanghajban és meglátogatott egy református templomot, így ismeri a helyi keresztények helyzetét. Orbán azt is mondta, hogy véleménynyilvánításra van lehetőség, a hétvégén is volt, viszont…..
"Amint véget ér a magyar EU-elnökség, politikailag elszigeteljük Magyarországot, teljes mértékben." – mondta a szlovén miniszterelnök és a magyar jobboldal máris elmagyarázta, hogy az európai baloldal fogja elszigetelni Magyarországot, a magyar ellenzék…..
Gréczyblog Egy becsületbeli ügy 2011.06.21 06:41:00
Hosszú, közel négyórás vitát folytatott a Demokratikus Koalíció Országos Tanácsa és Elnöksége, hogy mi legyen a pártszavazással. Az már egyértelmű, hogy az MSZP platformja nem hátrált meg, azonban a döntés nem véletlenül született meg ilyen hosszú idő alatt.Az aggódók…..
high up 2011.06.21 11:55:28
@czjanos: Tévedsz amikor azt állítod, hogy Mesterházit bün terheli, mert "a miniszterelnök-jelöltsége oltárán átmentette azokat a régieket, akiknek már régen a háttérbe kellett volna húzódniuk."

Tudod, fel kellene már ismerni, hogy a maszop megújulásra képtelen párt, mert ugyanaz a belterjes komcsi társulat menti át magát és a bolsi kultúráját ciklusról ciklusra. Csak a vezért cserélik maguk elött, ezt hívják ök megújulásnak. Mesterházi pont azért lehetett vezér, mert elfogadta a paktumot: nagykutyát csinálnak belöle az öreg komcsi Lendvaiék, cserébe azt csinálja, amit ök megkövetelnek töle.
Szóval lehetetlenség, hogy akárki is el akarná zavarni a komcsikat. gyurcsi bohóc is élvezte ezt a paktumot pár éve még, de most, hogy már nem kell többé az öreg komcsiknak, nagyon magányos lúzerré vált. Ezért csinálja a frusztrált busszúhadjáratát (mert az röhej, hogy egy nyugdíjas otthont akar ö új életcélokra lelkesíteni)

Ez a párt éppen ezért a kihalásra van ítélve: a párttagok/szavazók 80%-a 10 perccel a hamvasztás elötti életkorban van, a mai fiatalok meg vevök ennek a tudatlan és kultúrálatlan lúzer pártnak se a ripacskodásaira, se a hazugságaira. Na meg sem az "egyéniségeire". Az öreg komcsik gyerekei, meg unokái 2014 után még megcsinálják utoljára a 8%-os maszopot országosan meg helyileg, aztán 2018-ban ök is kihalnak - nem biológiailag, hanem agymosott szavazók hiányában.
Két tanulságos interjút olvastam a minap - a maga nemében mindkettő kommunikációs bravúr. Egyrészt persze a mellébeszélés, a csúsztatás és a semmitmondás magasiskolája - hadova a legfölsőbb szinteken -, másrészt viszont professzionalizmus a köbön.Bevallom, én…..
high up 2011.06.02 10:13:30
@piefke: Lehet hogy csak arról cvan szó piefke, hogy a riporter ért a témához te meg nem annyira és ezért nem talpal felesleges dolgokon:
1. A MOL csomag megvételével valóban nem nö az államadósság. Mert részvényt venni nem költség csak vagyonátrendezés. Ebböl következöen tökmindegy, hogy visszafizeti a kormány az IMF hitelt és cserébe nincs MOL vagyonrészesedése (= nulla adósság a kasszában) vagy visszafizeti az IMF hitelt, de vesz fel deviza hitelt és azt részvényben tartja (=nulla költség, nulla nettó adóspozíció)

2. A devizahitel kamatának nem biztos, hogy drágábbnak kell lenni az IMF kamatnál. Minél jobban nö az ország rating, annál jobban csökken a kockázati felár. Az állampapírok hozamai már ma is olcsóbbak az IMF hitel kamatánál.

Úgy hogy a sok, nem túl hozzáértö "szakembernek" idönként azon kellene elgondolkodnia, hogy valóban a szóvivö hazudik, vagy saját maga nem ért eleget a témához. Ez utóbbi esetben viszont inkább ne vádoljon.
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
high up 2011.05.27 14:28:29
@Bergeroth: kayaibrahim meg a többi maszopos utolsómentsvár érvnek a társadalmi romboló értéke akkora se volt, mint egy üres nokiás doboznak.

Bezzeg amikor tele volt a nokiásdoboz, a whiskies kartonok, meg csak úgy repültek a 100 milliós végkielégítések meg tanácsadói szerzödések, áron aluli szolgálai lakásokszóval a maszop bünlajstromot már nem is egyes esetre mérik, hanem 10 milliárdos lopási fokozatokban. Most valahol a 28. fokozatnál járhatnak.
high up 2011.05.27 14:31:17
@orsosszar: te lettél már elzavarva 2010-ben a választók által mint a pelyva, 2014-ben meg az ápolóid fognak visszazavarni téged a gumicelládba.
Nem baj,legalább rengeteg idöd lesz, hogy elvégezd a 8 általánost.
high up 2011.05.27 14:48:46
@orsosszar: nagyon savanyú a szölö, már hogyis ne. Orbán elöbb Magyarországon ütötte ki gyúrtcsányt a ringböl, de úgy hogy az még a pártjában is összecsuklott és a legnagyobb lúzer lett.
Aztán Orbán elment gyúrtcsány legföbb külföldi szövetégségeséhez Putyin eftárshoz és abból a ringböl is dupla KO-val ütötte ki a Hibbantat.
Hülye lúzer gyúrtcsány farok nélküli kutya maradt, már csak az agymosott lakossági fórumasai maradtak meg neki.
Kalóz Új utakon a zeneipar 2011.05.23 12:35:06
A szerzői jogi hercehurca a zeneiparban legalábbis eldőlni látszik: az ipar kezdi elfogadni a realitásokat, és nem próbál passzátot fújni az uralkodó széljárással szemben. Az internetellenes lobbi hazai leágazása pedig Fluor Tomitól olyan leckét kapott, amibe remélhetőleg nem…..
high up 2011.05.23 19:44:25
"az utolsó húsz (harminc? negyven? ötven?) év legnagyobb magyar slágere született egy teljesen átlagos dalból,"

Hú te jó ég, ez a blogos is csak vakkant a zenéhez. Mindjárt lehúzon a WC-én az utóbbi 20-50 évböl az Omegát, LGT-t, Hungáriát, R-got és hadd ne soroljam fel az összes bandát meg énekest a 3. vonalig. Mert ezek mindegyike olyat csinált, amit Fluor nem: zenét csinálni kicsit több hangból és több értelmes szóból mint Fluor.

Próbálja már valaki elképzelni, hogy hova került volna Fluor, ha 30 éve jön ezzel a gagyival. Nagyobb népi röhej lett volna mint Ulmann Mónika.

És mi is a Fluortomi féle gagyi receptje napjaink kommerz szarában? Add el magad egy szerethetö arcú kishülye bamba gyereknek (ld. Justin Bieber és egyebek), írjál egy 3 hangos pötyögésre valami szöveget, némi fogódzkodóval, amire a primitívnek is beindul felébred az agysejtje, mert érteni véli, hogy ez valami kafa duma (pl likeolom a like-ot) ((nemsokára már az efféle többértelmü nyelvi enigma lesz a legnagyobb köpés, hogy pl: fos-e a fos? szar-e a szar)), aztán próbáld meg az egészet az elejétöl a végéig nagy kifulladás és hamis hangok nélkül nélkül elénekelni.

Na ennyi a Fluor gagyi receptje. 3 hangos dalok, ráadásul azokat se tudja mindig tisztán kiénekelni. A szövegben meg már abszolút Vészhelyzet uralkodik: minden második dal a buli szóra épül, nem is tudom mi szellemi mondanivaló maradna, ha ezt a szót és a vonzatait kivennénk a dalaiból.
Szóval kell ahhoz egy gagyi korszak, gagyi igényü emberekkel, hogy ez a limonádénál is halványabb dalmüvészet egyáltalán felkerülhessen egy playlistre.
Elveszett a Magyar Köztársaság (még így hívnak minket) miniszterelnöke. Az utóbbi néhány hétben alig látjuk, halljuk őt, pedig tőle, magától tudjuk, a népet képviseli. És ez nyilván akkor is így van, ha a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből lassan mindenkit…..
A kísérlet elkezdődött. És bár tudom, hogy a feltételek nem azonosak, mégis látok hasonlóságokat Orbán Viktor 1995-ös és Gyurcsány Ferenc 2011-es tevékenysége között. A kimenet korántsem biztos, hogy azonos lesz, de a történet még hozhat happy end-et. Persze, kinek, mi a…..
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
Varánusz Zsebszöveg 2011.04.17 06:07:00
A tegnapi tüntetések után kíváncsian vártam, mit fog reagálni derék kormányunk a történtekre. Két helyszínen 20 ezer ember az utcán, a rendvédelmisek 15 napos ultimátumára Gyurcsány ráemelt egy pünkösdi királyságot, ezért beszélni éppen lett volna miről. Kormányunk…..
high up 2011.04.17 19:24:04
@orbánmentesítő: Aztán a komcsik libsik nokiás dobozaiból, whiskkys kartonjaikból, a haverok, kurvák bagóért lakáshoz juttatásából, a színlelt foglalkoztatási szerzödésekböl, Szagó g. Zoltán 6 millós telefonszámlájából, Nyakó, Vadai 30 milliós költségszámláiból (és tovább már nem is sorolom) hány család helyzetén lehetne javítani nagyokos leninfiúcska?
high up 2011.04.17 19:29:58
@orbánmentesítő: ...a lakosság jelentős része van a retardált óvodás szintjén van, és igen, az emberekkel így kell beszélni...

Tévedsz Orbán betege, nem a lakosság van ezen a szinten, hanem az agyhalott maszoposok meg libsik. Velük tényleg így kell beszélni, ezért is igénylik maguknak az elmebeteg gyúrtcsótány haknijait.
De ez maradjon meg a ti cucilaista vívmányotoknak és tartsátok meg magatoknak örökre. Apátok és anyátok is ezért küzdöttek, te is vidd tovább te is az ö világukat (a Szovjetunió irányába)
A lakosság maradék 85%-a meg inkább Európa fele megy. Ha kell, majd egy másik párttal, de veletek sosem!
high up 2011.04.17 19:32:52
@orbánmentesítő: pöcsfej a te tartótiszted kitartottja. Ha olyan lúzer vagy, akkor maradj a CIB-nél, a normális ember ugyanazt a szolgáltatást feléböl megkapja más banknál. Az én bankjaim csak inflával emelték a díjat, téged tehát hülyére vett a CIB.
Gondolom tutira mentek.
Habár mostanság a teljes magyar nyomtatott és elektronikus sajtó a médiatörvénnyel van elfoglalva, mi ne álljunk be a sorba gumicsontot csócsálni! Van itt még érdekesség bőven ezen kívül is – elsőnek mindjárt itt a jó öreg magánnyugdíj-törvény. Vajon a Fidesz–KDNP…..
high up 2011.01.17 17:04:15
De bírom ezt a halom lúzert akik arra panaszkodanak, hogy a gyerekeik elmentek külföldre, mert Magyaro. élhetetlen. Ja, abból a 20 éves rendszerböl mentek el, amelyböl 16 évet a ballibsik definiáltak, hogy hogyan nézzen ki. Akiket ti szavaztatok meg rendre.

Az is egy csúcs, hogy 900.000 magyar már nem fizetö adós a lakás, kocsi, plazma tv hitele miatt, de itt azon bögicsél, hogy nincs neki anyagi lehetösége, hogy gyereket vállaljon. Persze lúzerek, házra, hétvégi telekre, stb volt igényetek, meg merszetek 5-25 évre eladósodni, gyerekre nem.

De az ultami irracio az, aki még mindig abban a hitvilágban él, hogy a manyup pénz magánmegtakarítás volt. Lószart, az EU is elismerte a nyugdíjkorrekciós statisztikai trükközéssel, hogy a manyup pénz államadósság generáló modell volt. Amely államadósságot a manyup tag sosem törlesztette volna, az maradt minden, 10 millió állampolgár nyakán. Azért 10 millió, mert még a csecsemöre is kiveti emiatt az állam a sarcot, mondjuk a tápszerek magasabb AFA-jának a formájában. Vagy a csaadi pótlék megvágásával.

Ezek után meg már bele se érdemes menni a ballibsi HITVITATKOZÓKKAL abba, hogy az állami nyugdíj alapnál évi 400 milliárd forintos STRUKTÚRÁLIS DEFICITLEFARAGÁS történik a 8% visszaáramoltatásával. Tartósan, nem 3 évre, ez ugyanis flow, nem stock.

Azt a 13.000 trollt meg csak lesajnálni lehet, akik 40 évig valami pénztárra bízzák, hogy majd öregkorukra eltartja. Jó vicc, a pénztár nem szociális rendszer (az állam igen) hanem profitorientált. Azonkívül hol van már egy Enron (részvény), hol lenne már egy AIG (biztositó) az állami 150 md dolláros megmentö csomag nélkül? Meg hol lenne ma már fél bank-, biztosító- meg bróker világ, ha az állam nem mentené öket már 3 éve?
Sehol eftársak és libsik, minden az állammal kezdödik és ott is ér véget. Csak egy offshore bankfiókban vagytok (majdnem teljes függetlenségben) az államtól, máshol nem.

A hitviták helyett tanuljatok inkább egy kis közgazdaságot, pénzügyet, szociológiát, hadd legyetek teljesen képben a viagról, ne pedig csak az egybites gondolkodás büvöletében éljetek (pavlovi jel: Orbááán!!).
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
  Az egyik (felesleges) ütésből a másikba beleálló Orbán-kormány talán legvitatottabb intézkedése a magánnyugdíjpénztári rendszer kvázi ellehetetlenítése, az eddig odaáramló pénzek visszairányítása az állami, felosztó-kirovó rendszerbe. Hogy ez szerintünk komoly baj,…..
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..