Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doki1981

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
doki1981 2011.06.15 10:02:38
@balazsman:

Nem véletlenül szerelték le a bankfiókok beléptetőrendszerét, nem azért mert nem akarták megjavítani, hanem mert oda szerelték fel a csalók a kártyaolvasókat, ogy aztán 1 hét múlva Bukarestben vegyék fel a casht a számládról.
  Igen nagy az igény mostanában egy határozott, közéleti ctrl+alt+del műveletsorra. Relatív dolog persze ez a mostanában, mert hát vannak, akik 20 éve akarják kitalálni Magyarországot, vagy épp esztendők óta szajkózzák, hogy lehet más a politika. Ám az utóbbi egynéhány…..
  Ha mostanában valamelyik vasárnap választások lettek volna, akkor az Ipsos felmérése szerint 53 százalék mondta volna azt, hogy inkább nem megy el szavazni, vagy nem tudja, kit választana. A kormánypártok megítélése kapcsán pedig joggal használják a zuhanórepülés szót:…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
A napokban szóba került és az LMP tüntetésfelhívás is aktuálissá tette az egyenlő munkáért egyenlő bér elvárás kérdését. Egyenlő munkáért egyenlő bért szeretnének, de vajon tudják-e, hogy mit is kívánnak valójában?   Az LMP hiányolja az…..
doki1981 2011.04.18 06:41:37
@peetmaster: nem egyenlő munkát végeznek, de ki fogja megállapítani, hogy ki végez egyenlő munkát? Odaállítunk minden munkahely minden csoportjába/brigádjába egy-egy elempés munkafelügyelőt, aki árgus szemekkel figyeli, hogy vajh egyenlő munkát végeznek?
Rendkívül fontos lenne, ha Magyarországnak sikerülne magát a roma integráció élharcosaként asszociáltatnia, és persze azzá is válnia. (Fotó: fidesz.hu) Tegnap az EU roma integrációs stratégiáját megvitató konferencia nyitóülésén Orbán Viktor arról beszélt, hogy a jövő…..
doki1981 2011.04.15 12:38:34
@szerénységem: nem kell feltétlenül népnemzeti szittyának lenni, hogy felismerd az, hogy a 21 éve regnáló különböző kormányok a segíííílyosztással sz@rt se értek el. Nem hiszem, hogy a Jobbik a legjobb magyarországi párt, de egyre inkább azt hiszem, hogy az ő kemény módszereikkel lehet csak a cigányokat megrendszabályozni.
A bírálatok elfogadása, sőt az önkorrekció is szerves része a politikának. Sajnos azonban úgy tűnik, nem a Fidesz felfogásában. Az elmúlt napokban egy újabb határt léptek át. A Véleményvezér úgy érzékeli, hogy a magyar kormány az elmúlt napokban igen zavartnak tűnik:…..
doki1981 2011.04.11 18:26:01
Ritka az olyan oldal a Facebookon, amelynek egyetlen igaz szava sincs. Mintha egy újság csak tudatosan álhíreket közölne, mintha még a sportrovatban is hazudna a meccsek végeredményéről.Most pedig pont egy ilyenre találtunk - az a neve, hogy "Egymillióan a magyar…..
Liberatórium A szomszéd portája 2010.12.04 22:26:00
"-Az csak pénz. -Igen, de az én pénzem csak, nem a te pénzed csak - mutatott rá a barátnője. -Mi, boszorkányok, mindig megosztozunk mindenen, ezt te is tudod! - torkolta le Anyó. -Nos, valóban - válaszolta Nagyi, majd ismét rátapintott a szociálpolitikai vita érzékeny…..
Liberatórium SZEMA: sárga lap 2010.11.19 22:04:00
"Ha a teljes emberiség mínusz egy fő, ugyanazon a véleményen lenne és egy ember lenne az ellentétes véleményen,  az ő elnémítása az emberiség által semmivel se lenne  igazoltabb, mint az emberiség általa történő élnémítása lenne, ha meglenne hozzá a…..
doki1981 2010.12.02 22:30:06
Olvasónk hiába talált vevőt jelzálogos házára, mégsem tudja lezárni hitelügyletét.A történetünk mindennapi, de azért megosztom másokkal. Az ERSTE banktól vettünk fel jelzáloghitelt euró alapon. Sajnos a törlesztő részletek megemelkedése miatt nem bírtuk fizetni a havi…..
Olvasónk szeretné megszüntetni édesapja használaton kívüli bankszámláját, de ez nem olcsó mulatság.Az én történetem ugyan nem hitellel kapcsolatos, de jól példázza a bankok hozzáállását.Édesapám néhány évvel ezelőtt számlát nyitott az egyik banknál, mert a pénzét ott…..
doki1981 2010.11.18 16:01:31
@nezavarjmasokat: Megtörtént eset, vidéki bankfiókban. Kezdő és jószándékú kolléganőm csücsült a pénztárban, jött egy fazon, hogy a fia számlájára szeretne befizetni (tudta a számlaszámot is). Kolléganőm megkérdezte, hogy mennyit? Válasz: tizenvalahányezret, de a pontos összeg annyi lenne, hogy 500.000 HUF-ra szeretné kiegészíteni az egyenleget. Kolléganőm jelezte, hogy akkor 495.000 HUF befizetése szükséges. A fazon elkékült-ellilut, végül nem fizetett be a számlára, viszont másnap jött a fia, és totál felháborodva közölte, hogy beperel mindent és mindenkit, mert milyen alapon mondták el az apjának, hogy mennyi pénz van a számlán - ugyanis az apuka lecseszte a fiát, amiért elqrta a pénzét.

Lehet erre mondani, hogy a fia volt a hunyó, mert elköltötte az apjától kapott pénzt, no de a srác is érthető (és jogilag is neki van igaza), mert az az ő számlája.
Olvasónk úgy érzi, azért járt rosszul, mert a hitelfelvételkor nem tájékoztatták megfelelően.2008 augusztusában vettem fel CHF alapú lakáshitelt jelzálogbejegyzéssel az MKB Banktól, akkor 3,1% kamat + 2,9% kezelési költség mellett. Új ügyfelük voltam, a hitelfelvétel miatt…..
Olvasónk nem igazán ért egyet bankja kamatpolitikájával és azon gondolkodik, hogy panaszt tesz.CHF hitellel rendelkezem, szerencsére nincs problémám a törlesztéssel (és nem is szándékozom az árfolyam miatt panaszkodni, ez minden devizahiteles számára jól ismert kockázat volt),…..
doki1981 2010.10.24 18:55:36
Olvasónk áldozatokkal járó, nehéz döntést hozva végül segített önmagán, ha már a bankja nem akart segíteni rajta.Lezártuk az ügyet. A sok hitelkiváltási kísérlet (erőlködés) után meghoztuk az előbb utóbb elkerülhetetlen döntést. ELKÖLTÖZTÜNK, áruljuk a családi…..
Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már nem érkezett több meghívás…..