Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs.Broflovsky (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten Subbán szereplő Pózolós Lény (typo, de marad) a holokauszt-emlékműnél járt. Taps! Azóta a szövegét már át is szerkesztette, külön taps!  ..
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
Roliék mindig szerettek Imréékhez menni: akkor nem abból a hányadék Józsefvárosiból vagy az ijesztő, hangoskodó hordákkal megpakolt Keletiből kellett indulniuk, hanem a szép, modern Déliből. Eleve Budapesten - Zuglót leszámítva - ahol trolibusz közlekedik,…..
Gerry McKay dizájn, egyelőre csak terv...
Mr. Shyamalan csillaga leáldozóban van. A hullámvölgy azonban nem most kezdődött, tekinthetjük úgy, hogy mostanra csúcsosodott ki, tekinthetjük úgy, hogy egy hosszú folyamat végére értünk. Nagyrészt persze emiatt mi vagyunk a hibásak. Mi tettük őt azzá ami, mi emeltük ki a sok…..
Mrs.Broflovsky (törölt) 2010.09.11 14:54:11
A Newsweek Legjobb Országok százas listáján a 33. helyen állunk. Az első ízben kiadott listához a készítők az oktatás, az egészségügy, az életminőség, a gazdasági dinamika és a politikai környezet területeit vizsgálták különböző szempontokat alapján, melyből a lista…..
Még egy Uwe Bollhoz kapcsolódó poszt jut mára, kikerült a világhálóra az Auschwitz előzetese. Hűha, nagy fába vágta a fejszéjét a "mester", ugyanis eddig csupán néhány számítógépes játék népes rajongótáborát sikerült magára haragítania, most pedig…..
Mrs.Broflovsky (törölt) 2010.09.07 23:31:05
Egy iPhone 3G-használónak sem kell elmondani, miért volt szívás az iOS4-update. Olyan mértékű teljesítménycsökkenést okozott az új operációs rendszer a két éves vason, ami időnként használhatatlanná tette a telefont, de legalábbis nagyon nem Apple-like dolgok történtek (vagy…..
Mrs.Broflovsky (törölt) 2010.08.22 11:28:59
i-Doki előző posztjában megkérdeztük titeket, miről olvasnátok legszívesebben a következő részben. Egyértelmű fölénnyel nyert a MacBook és MacBook Pro hibáinak felsorolása, így most megkapjátok a magatokét.Alapvetően az Apple gépei a meghibásodásokat tekintve semmivel sem…..
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
Mrs.Broflovsky (törölt) 2010.08.18 11:05:18
@Punxsutawney Mormota: ugyanazzal a lendulettel a hasonlo kaliberu partifotokon csucsöritö kigyurt "ganxtäkat" is likvidälni kene...

amugy IIro Rantala tenyleg odab@sz
MedIQ McHotDog és KiwiBurger 2010.08.17 09:30:57
Ez itt nem a reklám helye, de érdemes megnézni, a világ más tájain milyen menüket, ételeket volt kénytelen bevezetni a McDonald's. A Power of Data Visualization blog mutatta be az alábbi képet, melyről csak néhány példát emeltem ki:McHotDog: reggeli ÁzsiábanMcSpaghetti: vacsorára…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..