Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remény.hal

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csatlakozás     Helló, kedves munkahelyiterror-jogász! Segítséget kérek a következő ügyhöz. Új ember került a céghez, üzemeltetési vezető munkakörbe. A bemutatkozó levele alapján nem sok köze volt eddig a mi "munkaterületünkhöz", eddig főleg…..
remény.hal 2010.08.10 13:37:21
Köszi az eddigi kommenteket.

Mivel az egész dolog még május végén és június elején történt, így valójában már okafogyott a történet. Nyuszi voltam és belementem az áthelyezésbe-lefokozásba, mert mégiscsak munka-munkahely, amiért fizetést kapok, és vessetek meg, de szeretem csinálni. Persze a lelkesedésből nem lehet jól megélni, ugye.

Rosszul megy az üzlet: gyakorlatilag a "válság" miatt megy rosszabbul az üzlet, kevesebb a megrendelés, csökkent az ügyfélszám, ebből következően a bevétel is. Ebben szerintem engem nem lehet hibáztatni, nem rajtam múlik.

Jó vezető voltam-e: mivel negatív visszajelzést nem igazán kaptam arról, hogy rosszul végezném a dolgom, így nem tudom eldönteni. Feltételezem, hogy szóltak volna, másnál megtették. (Illetve volt egy ilyen, amikor a társam elrontott egy munkát, és kaptam egy írásbeli figyelmeztetést, mivel nem követtem figyelemmel a munkavégzését.)

Pályázat: valóban nem domborítottam ki a jobb képességeimet, mert az egész pályázatosdit hülyeségnek, viccnek tartottam és meggyőződésem volt (és ezt most is így érzem), hogy nincs megfelelőbb ember a cégnél erre a posztra. Most már tudom, hogy hiba volt elbízni magam.
Egyébként volt olyan kolléga, aki négyoldalas motivációs levelet írt, maradt is a helyén...
Azóta kiderült még szájhagyomány útján az is, hogy aki engem váltott a poszton, az eredetileg nem akart jelentkezni, de rávették, hogy mégis tegyen úgy, mert különben "repül". Valamint, hogy - hát hogyismondjam... nem igazán van a helyzete magaslatán, hibázik sokat.
remény.hal 2010.08.10 15:45:30
@Alikam: Nem. A leminősítés a pályázat következménye lett. Az írásbeli figyelmeztetést az üzletvezetőtől kaptam. A céges hierarcia a következő, alulról felfelé: ügyfélkiszolgáló + pénztáros; műszakvezető; üzletvezető; üzemeltetési vezető és társai, személyzeti osztály, pénzügy stb; ügyvezető igazgató.

Igen, nézelődök már másfelé, meglátom, mi lesz.