Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzseki

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi cikk (2017.03.13): Gondolkodjunk. Jelenleg országosan a TESCO-nak van kiszállítása, de felkészül az Auchan is. Nézzük meg az adó bevezetésének indokait pusztán logikai szempontból. Állítások: 1. A házhoz rendelhető napi bevásárlások számának jelentős növekedése a közúti járműforgalmat…..
Az ugrás után mutatjuk a videót is. A helyi papot mindenképpen becserkészni kívánó fitnesszaktivista szerepében Ripli Zsuzsa látható, aki korábban vetkőzött sokat, most meg csak akkor, ha nagyon indokolt. A jelentben a pap azt mutatja meg, hogyan kell egy fuldoklót kimenteni a patakból, és ugyan…..
dzseki 2017.02.28 22:57:55
@nolto: pinát bele a kúrvamindenségit neki!!!!!!
dzseki 2017.02.28 22:58:59
@Dave_bloghu: a pontos megfogalmazása: grany bbc midget bukake
Vasárnap éjjel történt az eset, amikor Adriane és Marku horogjára egy hatalmas rája felesett.   Az aprócska tengeri teremtmény 4 méter hosszú és több mint 2 méter széles.   A mérlegeléssel már problémák adódtak, ugyanis a mérleg összeroppant a hatalmas súly alatt. Elviekben 200 kilós a…..
dzseki 2017.02.28 22:53:02
A xXx: Újra akcióban nem jó film. Nyugodtan ki lehet hagyni! Mégsem vagyok benne biztos, hogy érdemes. Elmondom miért! Nem valószínű, hogy láttatok már olyan filmet, amely ennyire szerelmes önmagába. D.J. Caruso mozija ugyanis a végletekig menőnek gondolja magát... És itt van a lényeg elásva: csak…..
dzseki 2017.02.03 22:19:05
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
Hóbelevanc Amikor büdös a munka 2008.12.05 13:00:00
A közmunka program lényegét sokféle módon meg lehetne fogalmazni. Nem csak azt segíti elő, hogy a segélyezettek körében élő emberek jobban éljenek, hanem elősegítené a társadalmi integrációjukat is. Hiszen az, aki megszokta, hogy évek óta nem jár dolgozni, nagyon nehezen…..
dzseki 2008.12.05 14:34:12
Összeesküvést leplezünk le: Feldmár András, Gyurcsók István vagy Csernus Imre ad ki ilyen szakítósablonokat, ahova csak a neveket kell beírni?(A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk)Sziasztok! Már régóta terveztem, hogy megosztom veletek eme gyöngyszemet. Most vettema…..
dzseki 2008.10.28 16:28:32
A szakítósblog sokat adott az emberiségnek, de igazán sokat a nyelvnek adott, amikor azt olvasom egy levélben (5 éve tartó kapcsolatban a lányv félrewiwezett, a csávó meg versben mondta el, hogy ez neki így annyira nem), hogy Rólam ne beszéljünk, tudom, h MNK vagyok, akkor azért…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
  Tavaly nyáron egy nagyon kellemes olasz városban nyaraltam a szüleimmel, és a kisebb családdal, bátyám gyerekei felesége, nagybátyám, annak a családja, szóval rengetegen voltunk. El sem hittem hogy valaha elmúlik a fejfájásom, miután kiszálltam a kocsiból, 3 gyerek…..
 A Miniszterelnöki Hivatal sajtóosztálya sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a bulvárújságírók körében szárnyra kapott híresztelést, mely szerint a Playboy júliusi számának fő attrakciója egy Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferenc feleségéről készített…..
Elérkeztünk a nemzetközi sztárvilág krónikájának arra pontjára, ahol kijelenthetjük: már a kutya se törődik azzal, ha a Baywatch egykori sztárja leszop valakit. Tovább is van, mutassuk még? Forrás: dlisted.com..