Regisztráció Blogot indítok
Adatok
j.e

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
autózz! Jogos a büntetés? 2011.07.27 10:21:00
Szép reggelt kívánok! A balatoni időjárásról csak annyit, hogy javul, de én is nemsokára megyek már haza. De ne is foglalkozzunk ezzel, hanem inkább shG levelével, aki a Győrszol munkatársaival akasztotta össze a bajszát. Direkt lecsaptam a történetre, mert én is Győrben vagyok…..
A fémtolvajok számára semmi sem szent, a lényeg, hogy minél több olyan tárgyhoz jussanak, amiből pénzt csinálhatnak. A bánkúti síterep szerelvényeit az elmúlt néhány hónapban teljesen szétlopták, tönkretették. A helyi síklub a magyar sízők segítségét kéri. Az egyik…..
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Tisztelt Blogolvasók!A mai MÁV-os élményemet szeretném elmesélni ugyanis meggyőződésem, hogy tanulságos minden utas és olvasó számára. A legelején hangsúlyozom, hogy valóban trükköztem a bérlettel és jár nekem büntetés de az egész eljárás több, mint vérlázító.…..
Praxis Nem elég magának 9 ujj? 2010.08.21 12:15:00
  Leírom nektek három kedvenc élményünket Kisvárdával kapcsolatban. Édesanyám néhány éve elvágta az ujját, és a kisvárdai kórházban varrták össze. Az ujja viszont nem javult, nem tudta mozgatni, egyre rosszabb állapotba került. Miután visszament az orvosához és ő…..
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
HamPLÓ Isztambuli Ikarusok 2010.08.16 19:16:00
Közismert, hogy a buszokhoz csak kicsit értek jobban, mint a sajtkészítéshez, úgyhogy a közönség segítségét kérném a lentebbi képek kapcsán, melyeket egy belga közlekedésbaráttól kaptam. Mikoriak ezek a buszok? Magyar gyártásúak, vagy valami licensz? Mikor és miért kaptak…..