Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimmel Emese

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Történt reggel a trolin, munkába jövet, hogy nézegettem az arcokat, és azon morfondíroztam kinek van bérlete, kinek jegye és ki az, aki már a koránál, vagy valamilyen más oknál fogva mentesül a jegy illetve bérlet vásárlása alól? Továbbmentem (gondolatban is), már…..
Kimmel Emese 2010.09.06 13:48:45
Hivakozva a Szemét HR-esek?-re, megosztom az én élményemet a munkakeresésről, mert általánosságban sokat beszélünk róla, legyen hát itt egy konkrétum.Nem is volt olyan régen, amikor a cég ahol korábban dolgoztam, hadilábon állt a „válsággal”. Évődve, és csupán…..
Állás munka Szemét HR-esek? 2010.08.25 10:10:00
Létezik egy olyan teória, hogy aki HR-es, fejvadász, HR tanácsadó, az lelketlen ember, aki mit sem tud a szakmáról. Ezzel a megközelítéssel főként az elkeseredett álláskeresők körében találkoztam.Az álláskeresés során megélt sikertelenség és csalódottság, az élethez való…..
Álláskeresés közben az első benyomás bizony döntő lehet. Ha az üdvözlés jól sikerül, könnyebben kerülhetünk nyerő pozícióba. Olyan sok közlés és kifejezésformát ismerünk és használunk tudatosan, vagy éppen nem úgy, hogy össze sem tudnánk számolni. Kifejezünk szóval,…..