Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felixblog.hu

39 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mind a négy magyar résztvevő még júliusban elbúcsúzott a nemzetközi labdarúgó-kupáktól – mint az közismert. Ezzel új negatív csúcsot produkált a magyarországi futball. Vajon milyen okok vezettek ide? Jelenet a Honvéd–Vojvodina mérkőzésről (Fotó: MTI) Valóban…..
Felixblog.hu 2013.07.29 20:12:54
@Fradista Utazó: Igen, igazad van, nem vagylagos a viszony.
De pusztán a több pénz még men megoldás, hiszen akkor marad az egyetlen járható út: minőségi légiósokat szerződtetni. Csapatonként 20-25-öt. A sokak által megsüvegelt Haladás, Paks nyilván csont nélkül kiesik, de legalább a kupaindulók idővel akár a csoportkörig is eljuthatnak.
Sztem kevesen akarják a magyar futballnak ezt a jövőt. Sokkal szimpatikusabb, ami Agárdon, Felcsúton, Debrecenben, Kispesten, Győrben, Szombathelyen, stb. zajlik, de abban nem vagyok biztos, hogy a megfelelő infrastruktúrához, szervezéshez megfelelő szakmai háttér is adott.
Így a megoldás a több pénz mellett a szakmai háttér szükségszerű megerősítése az edzőképzés, de még a testnevelőképzés során is.
Nincs olyan férfi, akinek nem szorul össze az ánusza egészen apróra attól a gondolattól, hogy esetleg sittre vágják, ahol jóindulatúnak nem mondható mosollyal az arcán fogadja egy kétméteres, kivarrt állat, és még a nyálát is csorgatja hozzá egy kicsit. A börtönös dokureality…..
Félixblog Ma 1 éve 2011.08.05 09:45:00
Elnézést kérek, hogy novemberben minden átmenet nélkül felhagytam a blog írásával. Feleségem kérte, hogy ne ezen a csatornán keresztül osszam meg az érzéseimet, gondolataimat, ha már mindenképpen muszáj nekem erről beszélnem. Egyelőre nem találtam meg azokat az érveket,…..
Belsőség A gyerekhalál nem vicc 2011.07.29 17:21:00
Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó…..
Az tudjuk, hogy ha más korlátozó tábla nincs, akkor lakott területen belül 50-nel, azon kívül 90-nel lehet menni. De mi van, ha olyan úton érünk be egy városba, ahol nincsen lakott terület kezdetét jelző tábla? Jollytall ezt a kérdést feszegeti egy kicsit nektek. Én pedig boldog…..
Felixblog.hu 2011.01.02 19:53:25
@jónévez:
Köszönet, akkor nem kell keresnem.
Egyébként a pontos szövegezés: "Ha a szükséges sebességkorlátozás és az úton egyébként engedélyezett sebesség közötti különbség a 40 km/óra értéket meghaladja, a sebességkorlátozást legalább két lépcsőben, legalább 20 km/óra, legfeljebb 40 km/óra lépcsőben kell elrendelni."
Eszerint a műszaki irányelv az optimálisnak ítélt 20 km/órás sebességcsökkentés mellett tör lándzsát, amit megértek, és egyet is értek vele.
Elsőre megint önzőnek tűnhet a mai írásom. De igazából talán mégsem az.Önző, hiszen nem direktben a Félixről szól, nem az ő személye, nem az ő egyénisége inspirálta gondolatokat fogok lejegyezni.De mégsem az, hiszen ugyan rólunk, rólam szól majd, de Félix elvesztése okán…..
Félixblog Születésnapon túl 2010.10.31 19:25:00
Pénteken voltunk a temetőkben. Ugyan szerencsésen alakult az idei Mindenszentek-Halottak napja, hogy tulajdonképpen 4 napra húzódik el, de mi már kimentünk pénteken délben. Voltunk vidéken is. Mindenhol inkább még az ünnepi előkészületek zajlottak, de nekünk idén ennél többre…..
Véletlen és szándékos találkozásoknak köszönhetően ismét beszélgettem néhány emberrel, akivel eddig még nem. Szívélyes kapcsolatot ápoltunk eddig is, de nem volt apropó, ami miatt mélyebb beszélgetésbe kezdjünk. Félix kapcsán most megtettük, és ismételten csodálattal…..
Félixblog Kis megnyugvás 2010.10.20 01:10:00
Sokszor elgondolkodtam már a születés csodáján. Most nem is annyira a Teremtés csodájára gondolok, hanem a Természetére, hogy minimális „alapanyagból” 9 hónap alatt mennyire összetett fiziológiai-kémiai, önálló működésre képes „gépezet” jön létre.…..
Félixblog Miért tovább? 2010.10.15 23:45:19
Továbbra sem tudom, továbbra sem látom, merre visz a jövő. Nem tudom, miként és főleg miféle új harmóniát fogunk találni az életünkben. Félek, Félix elengedése nélkül ez nem fog menni. Sokan mondták már, hogy tudnunk kell elengedni őt. Nem siettetve az elengedést, de…..
Félixblog Kettősség 2010.10.12 19:23:00
A mostani posztban fogom talán a legtöbb általánosságot mondani, de épp a mi fájdalommal teli, remélhetőleg nem gyakori helyzetünkből adódóan talán mégis új megvilágításba tudok helyezni néhány dolgot. Mint már írtam, iszonyat nehéz időszakot élünk. Hiszen Félix…..
Félixblog Testvérek 2010.10.11 00:22:00
Írtam számtalanszor, folyamatosan Félix jár az eszünkben. Leginkább a mi, szülők nézőpontjából próbálom felfogni a tényt, megérteni az okot, feldolgozni a fájdalmat. Az elszalasztott lehetőségeket, a semmivé vált előttünk álló örömteli éveket tekintetében is magunkat…..
Félixblog Idő ismét 2010.10.09 01:00:00
Telnek a napok, telnek a hetek, de a megbékélés nincs közelebb. Még augusztus közepe táján írtam talán, hogy szeretnék fél évvel idősebb lenni. Mert akkorra már talán kialakulóban lesz egy új egyensúly az életünkben, addigra talán megerősödünk valamelyest, hogy elbírjuk a…..
Egy kellemetlen találkozással kezdődött a hétvége. Péntek este ismét jártak nálunk azok, akikkel az elmúlt 4-5 évben a legtöbbet jártunk össze, és a nyárra már egészen elmérgesedett a viszonyunk. Ismét kaptunk a pofánkba a manipulálás szándékával hazugságot,…..
Félixblog 3 rövid gondolatmenet 2010.10.01 18:53:00
Ma ismét nálunk tölti az éjszakát anyósomék pincsiméretű kutyája. Legutóbb augusztus 5-én lett volna ez így, mert másnap készültek a szülés előtt álló sógornőmékhez, és hogy ne legyen gondjuk a kutyára, jobb érzés, ha nálunk tudják.Ezért jött haza kicsit később a…..
Félixblog Hétköznap ismét 2010.09.30 15:46:00
 Ma reggel találtam 2 képet a Félixről, amikről eddig nem tudtam. Korábban azt hittem, a július elején a Balatonnál töltött hétvégén készültek róla az utolsó képek, amiket július 18-án mentettem le a gépemre. Aztán ma belefutottam 2 képbe, amiket másnap, 19-én…..
Megint háttérben maradt az igazi fájdalom.A halál, az elmúlás mindig a hátramaradókról szól. Hiszen ők gyászolnak, őnekik kell berendezkedniük egy új, az elhunyt nélküli életre. A mi küzdelmeink is leginkább erről szólnak.Holott ennél sokkal, de sokkal több együttérzést…..
Félixblog Kerti munkák 2010.09.25 15:28:00
Rég nem írtam. Főleg azért, mert beletemetkeztünk az őszi kerti munkákba. Nomeg hétköznap volt, amúgy is több a dolgunk.Lényegi változás nincs. A vizsgálati eredmények azóta sem születtek meg, így továbbra sem tudunk többet az okról, az orvosi okról.A héten 2 olyan emberrel…..
Félixblog Fájlok 2010.09.19 22:56:00
Délelőtt rendezgettem a dolgaimat a számítógépemen, és ismételten belefutottam 8 fájlba, amiket augusztus 5-én délután mentettem el 15:51 és 19:00 között. A utolsó fájl mentése után másfél órával vesztettük el a mi kis angyalkánkat.Világosan emlékszem azokra az órákra,…..
Félixblog Nem feladni 2010.09.18 22:16:38
Van egy távoli ismerősünk, akiknek a családjában szintén történt tragédia: a szülők a 9 éves kislányukat veszítették el közlekedési balesetben 1-2 éve. Most az anyuka ismét terhes, félidőben jár kb. Mindezt 52 évesen!Azt hiszem, az ilyen emberekről kell nekünk példát…..
Félixblog Idő 2010.09.18 01:50:00
Jó ideje összeraktam már egy helyre, egyetlen mappába az összes képet, ami Félixről készült. Ez úgy 2000-2500 kép lehet. Ahogy már írtam, ezekből úgy 30-40 van kinyomtatva és kitéve a ház különböző helyiségeiben, további 40-50 kép került még kinyomtatásra az évek…..
Félixblog Érthetetlen 2010.09.15 01:21:00
Ma voltam a rendőrségen, betekinthettem a vizsgálati jegyzőkönybe. Nem volt könnyű olvasmány, feleségemnem nem mutatom meg semmiképp, de igazából büszkeséggel töltött el, hogy mindene szép, a korának megfelelően fejlett és egészséges volt. Még várnak pár kiegészítő…..