Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Insane20

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Insane20 2014.08.24 02:02:42
:(( Nagy örömmel jövök nézelödni, erre ez fogad...
No "mindegy". Így marad a google-> filmcím kritika->katt a legelső linkre. Ugyanis csak ide jártam rendszeresen. Nekem szinte mindig -1 +1-es eltéréseim voltak a pontozásokat illetően , így bátran kijelenthetem, hogy ami itt ajánlott film volt, az nekem is nagyon tetszett. Külön szeretnék köszönetet mondani nyelvezetért. Bár minden bizonnyal egyik olvasó-köztük én sem- mondanám magam tudatlannak DE! a lendületes, lényegretörő, nem túlspilázott, némi humorral fűszerezett írásaid miatt sokszor akár órákat olvasgattam egyhuzamban beleértve már olvasottakat is. Mármint nem tudom mi értelme egy akár 3-4 hosszú bekezdésből álló kritikába ezer szakszó... Értem én a lényeget, csak lassabban és élvezhetetlen az egész.Sok mindent meg tudnék még köszönni, de röviden hála a horrormirrorért. Ja meg a Vomit gore-ért :D Az a része engem is szíven ütött, hogy a bevétel hiánya miatt meg stb stb, viszont említetted, hogy mostanában erőltetett az egész film nézés téma. Nos ezt viszont nagyon meg és átérzem. Gondolom tudod, hogy én foglalkozom az OldSkull horror rovatával , de amikor úgy írtam elemzést, hogy sürgettek, vagy én éreztem úgy , hogy valamit csinálnom kéne, borzalmas írások születtek. Tehát egyészt kell, hogy az embernek kedve is legyen. A másik ami engem hátráltatna ez az iszonyatos mennyiségű szar film. Az még oké, hogy párat megnézünk, mert nem tudjuk mi vár ránk, de amikor már az 10. vontatott, értelmetlen filmet hagyjuk abba, akkor nem biztos, hogy annyira le akarjuk írni miért ne nézze meg senki. Természetesen itt a mostani horrorokról beszélek. Itt jön képbe nálam az, hogy nem a régi már a blog. Oké, biztos több oka van ennek, de gondoljatok bele, akkor is panaszkodnánk, ha minden héten lenne egy hasonló poszt, mint mondjuk "A franciák már a spájzban vannak" ? Hát nem hiszem! Nagyjából ennyi. Ha rosszak voltak a meglátásaim előre is elnézést kérek. Mindent jót neked purga!
Még tavaly készített velem interjút egyik törzsolvasónk az Old Skull Funzine magazin megbízásából. Az újság kifejezetten death/black metal zenei vonalon mozog és kizárólag külföldi együtteseket "reklámoznak". Kerülnek bele filmkritikák is, így ennek apropóján kerültem én is…..
Insane20 2014.03.11 23:56:47
:))
Még csak fél órája van kinn a neten, így most hála egy lelkes olvasónknak, frisseen, forrón tálaljuk! Az első részről itt írtam (aminek a megítélése a mai napig vita tárgya), a folytatás szinopszisáról meg itt olvashattok. Továbbá tudom, hogy velem van a hiba, de én már most…..
Ugyan az előbb láthattunk néhány érdekes posztert, azonban úgy tűnik, hogy az alábbi kanadai mű mindet beelőzi az "ezt látnom kell, de gyorsan" listámon. A történet főszereplője egy régiség gyűjtő, aki megörökli elidegenedett anyjának a házát. Idővel ráeszmél, hogy…..
Eljött az ideje a tavalyi év értékelésének. Ezúttal egész sok művet sikerült rohamtempóban letudnom, így most egy sokkal korrektebb listát állítottam össze. Ezzel feledtetve a tavalyi malőrt.Miről is szólt 2011? Feldolgozások, folytatások és ál-doku. Nagyjából e három…..
Nagyon sokan játszottatok velünk, de sajnos csak egy nyertes lehetséges. Őt már értesítettük is. A megfejtés: Tobe Hooper volt.Én pedig búcsúzom Tőletek hajtás után pár képpel. Köszönöm a figyelmet és remélem, jól szórakoztatok Velem!      ..
Insane20 2012.01.24 14:29:14
:(
Emlékeztek a 2010-es Tortured-re? Ez egy szimpla bosszú film volt, torture porn tálalásban. Nos, akkor többen is felhívták a figyelmemet erre a műre, hogy bizony sok a hasonlóság. Én meg bevallom egészen idáig megfeledkeztem róla. Hogy konkrétan lopásról van-e szó, arra majd a…..
Insane20 2012.01.22 14:50:43
Szerencsére elő szokott fordulni, hogy megkerestek és kéritek, hogy egy-egy filmről írjak. Ennek igyekszek is eleget tenni, ám ezt sok tényező befolyásolja (vagy csak egyszerűen megfeledkezek róla, bocsi). Az alábbi darabról magamtól nem biztos, hogy írtam volna, de egy lelkes…..
Insane20 2011.09.30 23:16:50
@Filthsoul: hozzászólásodból kiderült,hogy ez nekem való lesz,köszi :D
A blogon már rengeteg filmről olvashattatok kritikákat, sajnos azonban a legtöbb műnek a folytatásairól mindig megfeledkezek. Most egy részét pótlom, szóval következzen három olyan horror, amiknek az első részéről már korábban beszámoltunk. Figyelem! Aki lemaradt volna…..
Most bevezetőként hivatkoznom kéne az eddigi francia filmekkel foglalkozó posztokra, de ehhez most nincs kedvem, ráadásul alul ott vannak a címkék, csak rájuk kell kattintani. Úgy, hogy inkább gyorsan vágjunk is bele, mivel ismét három mű lesz terítéken.   1. Saint Ange / House…..
Insane20 2011.09.03 12:06:44
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb horrorsorozat a Mesék a kriptából volt, amely 1989-től 1996-ig futott. A Kriptaőrtől sok remek, ijesztő, olykor vicces epizódot kaptunk, de sajnos a széria behalt. Ám 15 évvel azután, hogy elhantolták újra feltámad a sorozat. Nem kell félni,…..
Insane20 2011.08.15 12:06:00
Néhány héttel ezelőtt láthattátok a Halálos kitérő negyedik részének az előzetesét, a készítők most kidobtak még egy kedvcsinálót. Jönnek a csúnyaságok és jól kicsinálnak mindenkit...
Az újdonsült olvasóknak a Vomit Gore Trilogy első két része: a Slaughtered Vomit Dolls és a ReGOREgitated Sacrifice. Figyelem! A film szigorúan csak erős idegzetűeknek ajánlott! Sértheti egyesek vallási meggyőződését! Slow Torture Puke Chamber (2010)   Rendezte: Lucifer…..
Insane20 2011.03.18 00:43:27
@Sokaar: nekem az 1. rész volt unalmas..
Insane20 2011.07.19 01:13:50
@InnerSlaughter: így van..ki nem szarja le mit gondolnak mások? nézzék akk a disney channelt,bár a mostani mesék meg gagyi filmek sztem még elmebeteggé tudnak tenni egy embert,mint pl ez a film..lehet nem vok normális,de sztem csupán csak kíváncsi és egy fuckin gore rajongó :D
Phantom of Death - Un delitto poco comune (1988) Rendezte: Ruggero DeodatoEz a film két szempontból is említésre méltó: egyrészt a címben is említett Michael York főszerepe miatt, akit remélem senkinek sem kell bemutatnom (a Kabaré és a Logan futása remélem sokaknak mond…..
Insane20 2011.07.09 21:47:42
Rendhagyó kritika-csomag következik, ugyanis az alábbi filmek olyan rosszak, hogy nem bírtam őket végig nézni. Éppen ezért egyiket sem pontozom, inkább rávilágítanék, hogy mi miatt kapcsoltam ki őket idő előtt. Ezzel pedig végérvényesen megszüntettem azt az eddigi elvemet, hogy…..
Sok egyetemista/főiskolás fellélegezhet, hiszen (legalábbis tudtommal) már a vizsgaidőszaknak nagyjából vége van, így nincs más hátra, mint azt a sok stresszt levezetni három olyan filmmel, amiben mások, másképp izzadnak helyettük. A lényeg, hogy nekik is meg kell felelniük.…..
Insane20 2011.02.10 23:07:14
@Tiger Woods: hát eléggé,mki idegesít am benne,nem csak a nagyképű szukák.én megöltem vna a főfaszt is.jah és úgy nézik végig az egészet,mintha az iskolapadban ülnének,semmi rémület,uh de idegesítő volt.10/4
Castle Freak / Full Moon (1995)   Rendezte: Stuart Gordon Először is, laikusokban felmerül a kérdés, hogy ha ez a második, akkor melyik az első? Erre kioktatják őket a nagyokosok, hogy "hát a Re-Animator, amit szintén Stuart Gordon rendezett", amiben kivételesen igazuk is van. Mert…..
Insane20 2011.04.21 19:06:23
Horror-Mirror TOP 10 kedvenc 2011.04.02 10:05:00
Nem olyan rég többen is említették, hogy kíváncsiak lennének arra, hogy mik az én személyes kedvenceim, hát íme. Az összeállítás kissé nehéz volt, egy jó pár film ki is maradt. Így igyekeztem úgy összerakni, hogy melyeket nézem meg a mai napig a legszívesebben és…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Igen, nagy szerencsétekre még találtam egy párat. Az első blokk itt van emlékeztetőnek. Nosza.   1. Apollo 18   Kezdjük egy ismertebbel, ami nem rég még a FilmDroidon is kinn volt. Az Apollo 18 nevű űrhajó tragédiájáról készül egy "tényfeltáró" film. Kár, hogy ezt is…..