Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palima

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az égiek kegyesek lesznek hozzánk szerdán, végre a nap is kisüt és 20 fok felett lesz a hőmérséklet, ezért semmiképp sem maradj otthon. Ha még nem találtál ki semmit, akkor akár az én kedvenc programjaimból tudsz csemegézni...
Az interneten számtalán szálláskereső programot használhatunk, gyakorlatilag 0-24-ben tudunk a világ bármely pontjára hotelt foglalni. De mire is érdemes figyelni? ..
Palima Szuper tippek a repüléshez 2019.03.26 11:16:47
Manapság minimális befektetéssel szerezhetünk repjegyeket. Évről évre javul a helyzet és bővül a kínálat, hogy merre indulhatunk útnak, akár hazánkból, akár a környező országokból. Ezért mindenképp fontosnak tartom, hogy a következő tippeket leírjam...
66 ország után, és évente legalább 30-40 repüléssel volt mit megtanulnom a saját bőrőmön. A legnagyobb bakikat összegyűjtöttem, hogy tudj tanulni a hibáimból...
Különleges hét ez a mostani, hiszen 3 teljes napot kapunk a pihenésre. Ha valaki még nem tudná pontosan, hogy mivel üsse el ezt a hosszú hétvégét, mert a szállodák már dugig, a repjegyek ára az egekben, akkor a következő ötletekből tud mazsolázni. ..
Aki ismer tudja, hogy évek óta tavasztól őszig két keréken közlekedek a városban. Legyen szó munkáról, buliról, bevásárlásról a kis rózsaszín bicajom mindig velem van. Lassan megint március közepe, és nekem ez a mágikus időszak, amikor előkapom a bringát, és elviszem szervízbe, hogy aztán…..
Tavasszal teljesen más érzés a hegyekben időt eltölteni, hisz megújul és megfiatalodik minden. A napok hosszabbak, az időjárás is sokkal barátságosabb, nincs már -20 fok, nem kell 5 aláöltöző, hogy ne fagyjunk oda a pályára. Így még több időnk és energiánk jut arra, hogy átadjuk magunkat ennek a…..
Végre eljött az idő, a naptár márciusra fordult. Még nagyon melegek nincsenek, de napközben már van lehetőségünk több órán át is élvezni a napsugarakat. Még jó otthon is olvasni, de egyre inkább érezzük, hogy kikívánkozunk a lakásból. Összegyűjtöttem 5 dolgot, melyeket semmiképp se hagyj ki...
La Liga, Champions League, EB, VB, Copa de Oro… A foci a mindennapjaink része, és mindig azt hallom, hogy ez egy tipikus sport, mely csak férfiakat hoz lázba. Legtöbbünkben az a sztereotípia él, hogy a férfi ember otthon csücsül sörrel a kezében és bámulja a TV-t, a nő meg a konyhában tüsténkedik.…..
A farsangi időszak kellős közepén vagyunk, pár hét és Rióban is megtelnek az utcák, ugyanis kezdődik a világ legnagyobb karneválja. Én úgy döntöttem, hogy egy budapesti beöltözős farsangi buli helyett valahol Rió de Janeiro felé félúton töltöm a februárt. Hogy hol és hogyan jött az ötlet? Madonna…..
Fapadossal utazni olcsó, de vannak kellemetlenségek is, számomra például az, hogy állandóan változtatják, hogy mit lehet felvinni a fedélzetre, annak mekkora a mérete, mennyibe kerül stb.stb. stb. Már vagy öt fajta kézipoggyászt vásároltam, mert nyilván a világ többi részen is hasonló…..
Senki sem születik tökéletes utazónak, hosszú évek és tapasztalat kell hozzá. Tudnék mesélni lekésett buszokról, átverésekről, kultúrsokkról, kisebb és persze nagyobb hisztiktről. Egyszer csak azt vettem észre magamon, hogy nem tévedek el a reptereken, bonyolult metróhálózatok sem okoznak problémát,…..
Palima Irány Kolumbia!!! 2019.01.20 20:40:45
Ugyan 2015, amikor megjelent a Narcos első évada nem tegnap volt, de engem a történet, és persze Pablo, azaz Wagner Moura karizmája teljesen lenyűgözött, és a mai napig a hatása alatt vagyok. A sorozat megjelenése egy lavinát indított be, megannyi hasonló témájú sorozat, film került piacra. Javier…..
Nyakunkon a Karácsony, sőt kettőt pislogunk és már el is múlt, de még időben vagyunk ahhoz, hogy mindent nyugiban beszerezzünk...
Valamiért még régebben belémivódott, hogy a szeptember bekövetkeztével nem nagyon érdemes Európán belül nyaralni. Idén viszont sportot űzök abból, hogy kimaxolom a lehetőségeket hosszabb utazás nélkül is. Pár hete jártam Horvátországban, ahol még pont elcsíptük a nyarat, de még nem adom fel…..
Palima Hol vegyek repjegyet? 2018.10.02 22:11:48
Rengeteg légitársaság, rengeteg kereső...az ember néha már a gondolattól is elborzad, sokan ennél a pontnál rohannak valamelyik utazási irodába, vagy maradnak inkább otthon. De én nem!!!..
Palima Ősszel a legjobb Krk! 2018.09.28 09:33:52
Itthon beköszöntött a hideg, de a nyár még olyan közelinek tűnik, ezért egyik nap kedvem támadt egy külföldi kiruccanáshoz. Az járt a fejemben, hogy milyen jó lenne, csak pár napra elhagyni az országot, látni még a tengert, enni és inni valami  különleges helyit, sétálni egy mólón, sikátorokban…..
Örömmel tölt el, hogy egyre több helyen oktatják a környezetvédelmet, és már sokunk hétköznapjainak is szerves része. Ez így van Európában, de mi a helyzet Ázsiában vagy Afrikában?!..
Palima Miért utazz a szülőkkel?! 2018.09.20 22:05:58
Mikor úgy döntöttem, hogy egy jó darabig nem fogok dolgozni, akkor a pihenés mellett, amit be kell valljak fejlesztendő terület, szerettem volna mindennél több időt a családommal és a barátaimmal tölteni...
Palima ANNA AMÉLIE 2018.09.14 12:29:46
Már írtam arról, hogy missziómnak tekintem a magyar tervezők bemutatását. Egy véletlennek köszönhetem, hogy megismertem egy fantasztikusan kedves, közvetlen és nagyon tehetséges nőt...
Palima Mit is pakoljak be? 2018.09.13 19:07:57
Mivel eleget jártam már a világot, ezért rájöttem, hogy ha ügyes vagyok akár két hétig is megúszhatom egy kézipoggyásszal. Viszont ehhez azért be kell vetni 1-2 trükköt...
Aki ismer tudja, hogy imádok a városban bicajjal mozogni, másik nagy jellemzőm, hogy ha tehetem víz közelében (vagy benne) szeretek lenni. Anyukám csak vízicsibének hív. Ha Neked is szükséged van időnként arra, hogy vizet láss és ne csak pohárban, akkor szeretnék bemutatni egy helyet, amit sajnos…..
Manapság egyre többen utaznak, járják a világot ez talán már nem is olyan nagy dolog, mint pár éve, és egyáltalán nem lehetetlen akár évente többször is elhagyni az országot...