Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProAc

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó lesz ez a mostani, bár eredeti terveim szerint én is elkövettem volna valamit, a már meglévő és az új lemezeim felhasználásával, de most kivételesen nem az idő, hanem a technika nincs meg hozzá. ..
ProAc 2018.11.24 01:03:06
Pár hónapja akadtam rá a blogodra, és úgy faltam a zenei ajánlóidat mintha nem lenne holnap. Rengeteg új, izgalmas élménnyel ajándékoztál meg, amelyek közül nálam sem mindegyik lesz feltétlenül örök darab, de ismét tovább tágíthattam és árnyalhattam zenei befogadói palettámat.
Igazából sajnálom azokat, akik nem tudnak kitörni saját korlátaikból, és hifizés címszó alatt a rendszerüket tesztelik pár tucat audiofil felvétellel, nem pedig a zenét hallgatják. Nem sokkal vannak lemaradva mögöttük azok sem, akik nem merészkednek az általuk megkedvelt néhány stíluson túl.
Valószínűleg soha nem leszek sem a régizene, sem a jazz megkérdőjelezhetetlen, avatott szakértője, de sokkal szegényebbnek érezném magam, ha az elmúlt majd' két évtizedben a hifizés nem segít abban is, hogy megtaláljam szinte minden zenei stílusban azokat a nagy kvalitású zeneszerzőket, előadókat és produkciókat, amelyek képesek beindítani, elgondolkodtatni, motiválni, vagy éppen érzelmeket kiváltani belőlem. E, néha évek vissza-visszahallgatásából, rágódásból, akár néhány taktus ismételt felelevenítéséből kiinduló folyamat vitt el oda, hogy mára néhány extrém műfajon kívül (grindcore, speedcore) minden irűnyzatban találtam számomra fontosat, kedveset.
Nálam Dvorak gordonkaversenye, Jordi Savall valamelyik albuma, vagy Davis, Kind of Blue-ja nem üti ki a nyeregből a Front 242-t, vagy az Opeth-et. Boldogan megférnek egymás közelében Zola Jesus-szal, Dead Can Dance-szel, Arvo Parttal, Giya Kanchelivel, Asakawa Makival, Klaus Schultze-val, Laura Marlinggal, Grouper-rel, Rage Against the Machine-nel, Swans-szel, vagy Zombie-val és tudják hogy egyikőjük sem lesz mellőzött sose.
Te meg csak folytasd ezt a remek munkát, mindannyiunk okulására és (remélhetőleg) többségünk örömére. :)
ProAc 2018.11.26 22:43:52
@Audiolife: Van rá némi esély, hogy a karácsonyi blackout előtt még feltöltsem magam valami jóféle düdörgéssel. Várom az időpontot. :)
Mitől lehet erőszakos egy játék? Attól, hogy mi magunk válunk agresszívvé a játék közben, vagy csak egyszerűen, amiből tocsog a bél és véres kézzel kell kitépni a velünk szemben álló monstrum szívét? A kutatások nem tudják semmilyen vizsgálattal bizonyítani az erőszakos…..
A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely…..