Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Heard

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
via GIPHY Judit az alza.hu-n vásárolt menő Krups kávovarja sajnos egy hét után vadný. Az ember joggal várja el egy ilyen géptől, hogy az atomvillanás után is rendes habot készítsen, és ha ez mégsem megy, irány a szerviz. Juditék így is tettek, újra és újra, pontosan háromszor. A visszaérkező rossz…..
Most, hogy az európai repülés kezd leállni, a legtöbbeket érintő kérdés az, hogy lehet visszaszerezni a le nem utazandó repjegyekért korábban kifizetett pénzt? Nem egyszerű, mert a komoly likviditási válságba került szolgáltatók a törölt járatok után sem szívesen adják vissza. Frissítés: a Wizz is…..
A dráma fokozódik: a Ryanair friss bejelentése arról szól, hogy ma éjféltől jövő keddig a járatok 80 százalékát leállítják, utána pedig arra célszerű készülni, hogy a teljes flotta földre kényszerül. Azt írják, hogy nagyon kevés járat marad majd, elsősorban az Egyesült Királyság és Írország között…..
John Heard 2020.03.23 14:22:44
@dieter: Igen, de nem mindenki akar veszteni, hanem csak a penzet visszakapni!
Kerek egy nappal azután, hogy a magyar miniszterelnök hétfőn reggel a parlamentben bejelentette, hogy az ország lezárja a határait, még mindig elég nagy a fejetlenség az ügyben, hogy melyik légijáratok tudnak repülni és melyeket törölnek. Mindenképp jobb lett volna a külföldiek pánikszerű kitiltása…..
John Heard 2020.03.17 21:30:20
@tygger: Airportal.hu-rol idezet:

“...A törölt járatok utasainak a repülőjegyek díját mostantól automatikusan a Wizz-számlán írják jóvá, a pénz-visszatérítésre továbbra is van lehetőség, de az hosszabb időt vesz igénybe.“
Szinte óránként érkeznek a bejelentések arról, hogy milyen drasztikus intézkedéseket hoznak a koronavírus terjedésének megfékezésére az európai országok, jellemzően betiltanak minden nagyobb rendezvényt, bezárják az élelmiszerboltokon és patikákon túl az üzletek jó részét és az iskolákat, az…..
John Heard 2020.03.16 21:51:46
Nem siették el a fiúk Dublinban, talán leküldtek előbb pár kupica Baileyst, vagy Jamesont, öblítésnek meg néhány pint Magnerst, de végül szinte mindenkitől három nappal lemaradva hétfőn délután bejelentették ők is a nagy koronavírus-járattörlést. Így egy kisebb körképet is össze tudunk rakni arról,…..
John Heard 2020.03.03 20:10:03
@heidt: Hat igen, egy Legitarsasag, nagybetuvel, az tud kezelni es akar is olyan helyzeteket is, amik rajtuk kivul allnak! Norwegian twitter oldalan szazaval vannak az Olaszorszagba torolt jaratok miatti refund reklamalasok, vajon visszateritik öket? Mi aprilisban repulunk Lufival Stockhombol Pestre, remelem addigra lecseng ez az egesz, bar jo tudni, hogy az LH group ezt tudja kezelni! Wizz, ryan is... ja nem!
John Heard 2020.03.07 17:24:46
@geegee: Vegig olvastam a storyt... tetves g..ik! Na pontosan ezert repulok ket gyerekkel Pestre LH-val, inkabb atszallok, de ilyen nem tortenik meg naluk!
Szinte hetente jönnek útvonalas bejelentések, ezek feldolgozásával kissé lemaradtunk, most pótoljuk. A legnagyobb horderejű változás a Wizz hirtelen kivonulása Frankfurtból, de az sem kispálya, hogy ezer év után újra lesz fapados összeköttetés Budapestről a horvát tengerpartra. Mikonosz pedig kissé…..
Hasít a Wizz pénzügyileg, újabb kitűnő eredménnyel rukkolt elő, ebben pedig komoly része van a továbbra is dinamikusan növekvő kiegészítő, vagyis jegyáron túli bevételeknek. Írtunk róla, hogy milyen gyorsan emelik sutyiban a jól eldugott csomagdíjakat, de ennek is nyilván vagy egy határa, márpedig a…..
Elég gyatra lett a 2019-es év budapesti fapados járatindítások terén. Na jó, pontosítsuk: a korábbi évekhez és ahhoz képest, ami Bécsben zajlik. Az év első felében még több bejelentés érkezett új járatokról, ősszel viszont megszűnést láttunk többet is, miközben inkább csak ukrán útvonalak jöttek be…..
via GIPHY Ezen a borongós novemberi csütörtökön olvasónk levele gondoskodik az elmélyülő letargiánkról. Vannak azok a történetek, amiknél nincs mit tenni. Hiába csinált mindent jól (jó, a bőrönd méret kicsit necc, de ezt meg ismerjük), hiába tett meg mindent, amit lehetett, végül ott áll egy halom…..
John Heard 2019.11.24 20:09:13
@movhu: Ezt hivjak normalis legitarsasagnak, es ugyfelkozpontusagnak, ahol a stewardessek rohangalnak az ugyfel böröndjevel helyet keresve! Ha jol tudom a Duty-s csomagok nem szamitanak bele a limitbe. Egyebkent egy nem fapadosnal, business utaskent picit felmenne a pumpa, ha elkezdene wicc air szigorral csomagot vizslatni!
Bréking! Az első kémfotók az új ferihegyi csodabádogról és konténerbudiról! Egy szép hajnalon, félálomban kifelé baktatva Ferihegyen a bádogba, egészen meglepő felirat ereszkedett a szemem elé. Tudjuk be a sokkhatásnak, hogy kapásból sikerült fénycsővel együtt lefotózni az errefelé még soha nem…..
John Heard 2019.11.16 14:10:25
@zajezdnia: Igy van! Osloban miert tud a jetwayhez allni a wizz?? Barcelonaban??
John Heard 2019.11.16 14:16:38
@TMGBP: Hat ahogy elneztem azt a C terminalt... No comment, ez egy Qatar vagy Emirates business utast elegge lelohaszt. Miert nem tudnak ezek egy Munchen vagy Gardermoen szintu repteret csinalni??? :(
Sokadszor szaladunk bele, hogy egy normális kézipoggyászért többet kell fizetni a Wizznél, mint amibe maga a repjegy kerül, legfőbb ideje egy csomagártesztnek. A két ultra ajánlatait összevetve az látszik, hogy a kézicsomagnál a Wizz sokkal drágább a Ryanairnél, a 10 kilós feladottnál kisebb…..
John Heard 2019.10.29 20:04:45
@heidt: Ugyanigy gondolom en is, onnan kezdve hogy ha feladott poggyasz is kell adott esetben (meg priority jegy a nagy kezi miatt), akkor mindjart ugyanott vagyunk mint egy Iberia vagy LH! Es legalabb ezek nem hagynak ott a szrban, hanem hazahoznak minden aron, es közben biztositanak szallast is!
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
John Heard 2019.10.03 15:05:47
@Pierr Kardán: De nem meg egy hasonlo meretu kis poggyasszal ment oda, hanem csak egy folyadekos zacskoval pluszban, ami 1L es szemme lathatolag elfer meg a kis poggyaszban is! Ezen mit kell szivozni??
Két fontos változást tapasztaltunk az elmúlt időszakban a budapesti reptéren: az elmúlt időszakban sokszor nehezen birkózott a tömeggel már nem csak a biztonsági, hanem az útlevélellenőrzés is, de legalább a Wizz a GH-botrány végén egyértelműsítette: igenis elfogadják a kapunál a telefonon pdf-ben…..
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
Ez egy kicsit hosszabb bejegyzés, de nagyon tanulságos. Úgy kezdődött, hogy 2017 augusztusában 4 db Wizz-utalványt kaptam ajándékba, egyenként 7250 Ft értékben. Még 2017 őszén egyet beváltottam, gond nélkül. Majd január elején akartam a többit felhasználni, de nem sikerült. Hívtam őket (250…..
John Heard 2019.07.27 09:30:50
@Hivatásos Beszólóművész: Igen, ez kulfoldon igy van, csak Magyarorszagon nincs! Nagyon helyesen jart el az ugyfel, remelem minel többen igy jarnak el akiket akarmelyik hulladek fapados karosit meg!
Az elmúlt hónapokban látványosan közelebb kerültünk egymáshoz a gépen, sokkal kevésbé szór szét a Wizz ülőhelyosztó algoritmusa. A Ryanair változatlanul a lehető legdurvábban szétültet, viszont könnyebb ablakos/nagy lábteres helyet ingyen szerválni náluk. Módosul az egyik alapszabály? A két…..
John Heard 2019.07.15 11:36:59
@Tsteinar: Mar amikor par ezer forint. Merthogy ha 55ezer forintot kell fizessek - nem pedig 5ezret - akkor is ugyanez a hulladek szolgaltatas van!
John Heard 2019.07.15 11:39:35
@Innovált kutyák: A panaszaradat jogos! Nem nagy feeling otthagyva lenni nulla segitseggel egy minimalis infrastrukturaval rendelkezö repuloteren!
John Heard 2019.07.15 11:42:43
@Lui_00: Azt kellene eldönteni az "okosoknak" törvenyi szabalyozassal, hogy mi az a minimalar, amibe belefer az egymas melletti ules valasztas, a normalis kezipoggyasz, normalis telefonos ugyfelszolgalat, segitseg es wizz, ryan stb alkalmazott - legalabb azokon a reptereken, ahova a legtöbbet repulik.
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
John Heard 2019.07.03 22:21:49
@UtazóTódi: Hat ez az! Ott a pont! A Norwegianröl long-haul jaratokrol is horror sztorikat olvasni az skytraxx-en, pedig az 5 körrel jobb, mint a wizz. Hagyjak ezt a "nagyfiukra"! (aka LH, KLM, EK)
Egyik kedvenc országunk Izland, az idén két kört is csinálunk a jeges-gőzös vidéken. Május elején a West Fjords vidékét és a Sneafellsnes félszigetet jártuk be egy átalakított autóval, azaz egy camperrel. Az átalakítás eredményeként az autóban lehet aludni - hátul egy padlószőnyeggel bevont…..
Idén a nyuszi hozza az olcsó nyaralójáratokat felsoroló mustránkat, van lehetőség bőven. Igaz, a legjobb ajánlatok nem Budapestről vannak, leginkább azok örülhetnek, akik közel laknak Bécshez vagy Debrecenhez, illetve vállalják, hogy onnan induljanak. Triviális, hogy a nyári szünet idejére a…..
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..