Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chavo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthon töltött első percekben rádöbbentünk, hogy a frissen elkészült tetőtéri szobákban a napok óta tomboló hőség miatt olyan meleg van, hogy ennek a ~ 33 fokos hőmérsékletnek nem szeretnénk a kis Manókánkat kitenni. Ezen döntésünk eredményeképpen igen gyorsan…..
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
A női jégkorongtorna Kanada–Svédország mérkőzése szorosabb csatárt ígért az eddigieknél, de a hazaiaknak mégsem  jelentett nagyobb akadályt a skandináv csapat. Nem mindenkinek tetszik a macska-egér harc. A kanadai válogatott megállíthatatlannak tűnik, ismét két…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Aki egyszer megnézett egy CT-vizsgálatnak alávetett Mc Nuggetset, biztos lehet benne, hogy ez a világ egyik legpszichedelikusabb tápláléka, amiről azonban hasonló bizonyossággal állítja aztán, hogy nem rendel belőle többet. A kompjútertomográfba fektetett Barbie babáról is…..
A villamos után hurcolt táskás néni sztorija után főleg riasztó volt Tea ma reggeli élménye a villamospótló buszon. Míg ott a rádióhallgatás miatt nem hallotta a vezető a vészcsengőt, itt csajozott, aminek egészen durva következménye is lehetett volna. Sztori alant. T.…..
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..