Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makutsi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg Schmidt Mária puskázás, csalás miatt megbukott egy érettségi tantárgyból, addig több kormánysajtó, közte Schmidt Mária lapja, a Figyelő a 18 éves diáktüntető gimnáziumi tanulmányi eredményét támadja. UPDATE 01.16: Bayer Zsolt is bukott gimnáziumi tanuló volt! Párhuzamos életrajzok I. Bayer…..
Militia Christi A nyilas páter 2012.11.25 18:12:31
Egy radikális, hazafias zenéket játszó zenekarnak a napokban jelent meg egy száma, amelyben Kun Andrást dicsőítik. A Kun páterként megismert egykori minorita szerzetes életét a bitón végezte, mivel 27-szeres rablógyilkosságért ítélte el a nyilas bíróság, pedig ő maga is nyilas…..
makutsi 2021.06.14 08:06:17
@Fejben Futó: Milyen zenekar, és hol?
Magyarországon jelenleg 5 féle színű szelektív kukával találkozhatunk. Azt a helyet, ahova a gyűjtőket elhelyezik ún. szelektív hulladékgyűjtő szigetnek hívjuk. Színűk szerint: sárga, zöld, fehér, szürke és kék. A város számos pontján találkozunk velük, de ismerjük azt is, milyen fajta hulladékot…..
makutsi 2019.03.21 19:31:21
@snt: Nem értem, hogy lehet minimum szemétkvóta, talán inkább maximumra gondolt? Egyébként talán elég ösztönzés az is, hogy ha szelektálnak, akkor kevesebb hulladék kerül elégetésre, és többet tudnak újrahasznosítani, így a környezetet védik.
A szeretet három arca Aquinói Szent Tamás a szeretet szentségének nevezte az Eucharisztiát, latinul Sacramentum Caritatis, ami XVI. Benedek pápa eucharisztikus apostoli buzdításának is a címadója lett. A szeretet összetett valóság, aminek különböző vonatkozásait lehet megkülönböztetni. A filozófiai…..
Öreg bérházunk '90-es retró Demszky-plakátját időközben lekaparták a falról, de Budapest rendszerváltás utáni vőlegénye él és virul. Most kaptuk az infót, hogy épp a washingtoni Wilson Center munkatársaként, szakértőként dolgozik a Városi Fenntarthatóság Műhelyben, a…..
makutsi 2014.04.08 12:56:32
@WinterMute: Nem is értem, mire céloz. Csak szét kell nézni az ötödik kerületben, és láthatja, mennyit fejlődött Rogán polgármestersége alatt. Nyilván nem tökéletes minden, de a 20 éves rohadásnak, ami Demszky alatt folyt,vége.

Az állítólagos közpénz-elherdálásról (nem tudom másképp fordítani az ön kifejezését) csak vádak vannak, és Rogán vizsgálatot kezdeményezett maga ellen, amiből majd kiderül a valós helyzet.
Új videóval jelentkeztek a Kormányváltás erői. Az Orbán-rezsim károkozása egy percben című műalkotás az MSZP, az Együtt és a DK csatornáján is elérhető, tehát alighanem közös szellemi teljesítményről van szó: Az egyperces hosszúságú, az Orbán-kormány okozta…..
makutsi 2014.03.17 19:58:36
A hétvégén hosszas tanácskozás után az eurozóna pénzügyminiszerei megállapodtak Ciprus mentőcsomagjában, így az ország 10 milliárd eurós forráshoz juthat, amiből konszolidálhatja a görögországi veszteségei miatt megrogyott bankrendszerét, és elkerülheti a májusra…..
2008. augusztus 13. jeles nap az emberiség történetében, Jakab ugyanis éppen ekkor élesítette a blog első posztját. Ő maga most nem nagyon ér rá (de ennek örül, és mi örüljünk vele!), ezért én mint hűséges szájdkikk számolnék be róla, mit tervezünk erre a napra.Egyrészt…..
makutsi 2010.08.09 15:47:41
@armitage: 47 évvel MI UTÁN?
makutsi 2010.08.09 15:48:27