Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sporttárs

0 bejegyzést írt és 1803 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
sporttárs 2019.01.04 09:03:10
@datam: Ne aggódj, rá most fontosabb feladatot bíztak. :))
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
A BBC felkérésére 209 kritikus 43 országból összeállította minden idők 100 legjobb idegennyelvű (vagyis nem angol) filmjét. Magyar kritikus nem vett részt a projektben, és magyar film nem került fel a listára. (Az egyéni listák itt böngészhetők.) 100. Táj a ködben (Theo Angelopoulos, 1988) 99. Hamu…..
  Iskola, diákok, tanár. Minek ül a gót ribancra sminkelt barna csaj sapkával a fejében a tanteremben? Ki hord farmermellény 2018-ban, és miért hiszi magáról a budapesti tinilány, hogy J-Lo örököse? Megannyi kérdés A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra…..
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Egy sorozat halála az, hogy ha nem változnak annyira a karakterei, ha az írók nem tudnak annyi csavart, fordulatot, mindegymit vinni bele, hogy tovább akarjuk nézni. Ilyenkor a néző egy ideig még reménykedik (The Walking Dead 4.-5.-6. évad), utána letargiába esik, és ha nehezen is, de elengedi a…..
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
sporttárs 2017.09.18 09:52:37
@szociál:
Az szerintem is gáz, hogy nem adnak alacsony pontszámokat, pedig volt bőven szar előadás. Aki odaáll, az vállalja azt is, hogy lepontozzák, ez nem baráti szpartakiád. Elvileg.
Viszont Stohl pont azt nézi, hogy mint előadás milyen, hogy egy előadó szakmailag hogyan birkózik meg egy feladattal. és neki legalább (ellentétben a zsűri három másik tagjával, de főleg Liptaival) az egyik műfajban megkérdőjelezhetetlen szakértelme van. Hogy ki hogyan vezet színpadra egy egyszemélyes jelenetet. Lehet, hogy nem az az erénye, hogy "hasonlít" az eredetire, hanem hogy ötlet van benne, koncepció vagy csak önmaga megmutatása, felvállalása. Nem is kell egyetérteni az értékeléssel. De, hogy Stohlnál legalább van szakmai hitel és alap véleményt mondani, az biztos.
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
A hangulat kurvára megvan, ugye, és ez egyperces teasear alapján a színészekkel (Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams) sem lesz gond. Az új évad június 21-én indul az HBO-n. Persze fel van azért adva a lecke rendesen az új szereplőgárdának, főleg hogy a leginkább csak…..
Van egy férfi meg egy nő. Mindketten házasok, a férfi azt hiszi, boldogan, a nő tudja, hogy nem. Külön világban élnek, a férfi Brooklynban, a nő Long Islanden, egy kisvárosban, ahová a városi népek nyaranta járnak le vakációzni. A férfi tanárként dolgozik, de túl van egy…..
sporttárs 2014.12.28 15:34:26
Mindenki szíves figyelmébe ajánljuk. Megunhatatlan. Nincs regisztráció, nincs vénaszkenner, nincs stadionrekonstrukció. Nincsenek sporttévék. Egyvalami van. Foci. ..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
sporttárs 2014.04.08 14:04:29
@spitti: Nem közvetített a 210-es vébéről. Később került a Telesporthoz.
A 2012-es EB-n viszont már valóban dolgozott.
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
sporttárs 2014.04.07 10:48:14
@unionista: Ha ezt nem is gondolom, az nagyon szomorúnak tartom, hogy a média ilyen használatát tényleg lehet profi, ügyes döntésként kommunikálni.
Aki az Osztálynaplóból kimaradt, avagy egy kapus, aki előbb védett a BEK-ben, mint az NB I-ben Magyar bajnokként, a három kapusból a jobb oldali Leskó..
Kedves tippelők egy gyors eredményhirdetés táblázattal most, illetve a nagyszerű tippjeink hajtás után! Egyébként egészen nevetséges eredmény született, 4 holtversennyel az élen :) Gratulálunk Emi2, divaoni01, Zigi, ron89! DVSC - PaksPedig már elterveztük, hogy azt írjuk:…..
Na elkészült az összesítés is az előző fordulóra. Nem volt valami nagy pontszórás, a Pécs-Pápa vendéggyőzelmet konkrétan egyvalaki tippelte meg jól, Betta. Gratulálunk manono-nak aki megnyerte a fordulót szoros küzdelemben. Emi2 továbbra is vezet összesítésben, viszont egyre…..
Véreresek lettek szemeink, de bepótoltuk elmaradásunk, összesítettük a hatodik és a hetedik forduló eredményét is! Mindeközben válogatottunk leégett majd tüzet oltott, bajnokságunk csapatai meg hozták a szokásos magas színvonalat párszáz néző előtt. Lehet, hogy…..
Nohát csapjunk bele. Először is gratulálunk tippelőinknek, sikerült most jobban teljesíteni, Betta szegény utolsó lett. A Haladás - DVSC (1-1) és az FTC - MTK (2-0) eredményt igen sokan telibe is találták. Gratulációnk Zolika1212-nek szól, aki megnyerte a fordulót! Emi2 megpróbál…..