Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fido75

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több éve teszteljük a balatoni és a Balaton környéki vendéglátóhelyeket, és szerencsére egyre hosszabb a szuper helyeket bemutató toplistánk. Egyre könnyebb jó helyeket találni, akár a kalóriavadászat, akár csúcsgasztronómiai élmény a cél. A szubjektív lista természetesen…..
hogyvolt Aranypart - 1x12 2011.09.09 06:49:00
Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa…..
Ahogy a fejlesztő egy hónapja megígérte, felbukkant az App Store-ban a Real Racing 2 HD 1.1-es verziója, ami lehetővé teszi az 1080p-s felbontású játékot is. Hogy ennek mi értelme van egy 1024x768 pixeles kijelzőn? Hát az, hogy a hdmi-kapcsolaton keresztül kiküldhetjük a képet az…..
Az elmúlt egy év tartalmas volt a Compact Disco számára. Nem csak, hogy az MR2, a Viva és az MTV is játssza a számaikat, de külföldön is egyre ismertebbek. Az ő dalaikat is számos dj mixeli, de ők is újragondolnak előadókat, ezek közé tartozik például Ákos is, akinek két…..
Sikerült a videót feltölteni, remélem ennek ti is annyira örültök, mint én :) A ferihegyi könnyes búcsú után, a frankfurti átszálláskor szembesültünk azzal, hogy az afgán légitársaság járatán folytatjuk az utat Kabulba...Kissé remegő lábbal szálltam fel a gépre, de azt…..
Hölgyek, urak! Ez a bejegyzés a jobb oldali menüben a Szólista linkek alatt mindig megtalálható lesz - itt a hozzászólások között tegyétek fel a kérdéseiteket, amik nem egy konkrét bejegyzéshez vonatkoznak. Bárki válaszolhat, természetesen én is teszek egy próbát.…..
Egy sorozat vagy film sikerében elvitathatatlan szerepe van a zenének, tessék csak elképzelni a Csillagok Háborúját John Williams zeneművei nélkül - lehetetlen, igaz? A Lost esetében mindezt, mármint a hangulatos, szívbemarkoló, fájdalmas, vidám, riasztó, izgalmas, feszült és…..
comment:com Lapos csütörtök 2010.02.04 16:30:00
A csütörtököt szeretjük, mert a péntek az már félig hétvége, az ember estére kienged, és megbocsátóbb a tévék esetleg szar műsoraival szemben is, mint például ma, amikor kétségbeejtően lapos a kínálat. Menten itt van nekünk a sufniból előrángatott Baló György és az ő…..
fido75 2010.02.04 19:54:44
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
fido75 2009.09.03 14:22:05
@HulyeReklamok: Kínában nemrég szintén így jártak el a a pekingi repülőtér egykori vezetőjével.
 A jövő héten nyilvánosságra kerül a CIA főfelügyelője által írt jelentés, mely szerint a kihallgatások során álkivégzéseket rendeztek meg, hogy így információt szedjenek ki a gyanúsítottakból, az ügynökség 9/11 utáni programjának részeként – írja a…..
Ismeretterjesztő előadás következik azoknak, akik innen-onnan keresik a válaszokat a nagy kérdésekre: hogyan törjék fel, hogyan függetlenítsék a telefont, hogyan kapcsolják be az MMS-t és a tetheringet az új iPhone OS 3.0-ban. A leírás kizárólag iPhone 3G-re vonatkozik, és csak…..
Vasárnap este kerül sor a Super Bowl-ra, az amerikaifutball-bajnokság döntőjére, ami hagyományosan a legnézettebb tévéműsor az Egyesült Államokban, ráadásul a nézők nagy százaléka annak a 18-49-es korosztálynak tagja, akiknek tulajdonképen a reklámok szólnak. A cégek így nem…..
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Elkészült az első, a szcientológiát otthagyó híresség, Jason Beghe interjúelőzetésének feliratos változata. Íme: Itt a szójegyzék a teljes megértéshez: bolygó megmentése: a szcientológia szerint a bolygó és a jelenlegi földi civilizáció a vesztébe rohan és csak a…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..