Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom.

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz A bennem lévő x-faktor 2010.10.17 08:00:00
Nemzeti Média Nostradamusunk jóvoltából ezen a hétvégén már szétültették az eminenseket a kereskedelmi tévék. Megasztár pénteken, X-Faktor szombaton, mert kér a nép, hát adjatok neki. Így tegnap este először jutottam odáig, hogy ne csak a neten található, engem érdeklő…..
A sors fintora, hogy miközben pont ma derült ki, hogy a köztévé egyik legtehetségesebb riporterét, Mészáros Antóniát délutáni szórakoztató műsorba száműzték, a port.hu még vele reklámozza Az Estét...
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.09.24 04:41:48
Egész nyáron másról sem szólt a tévés szakma, mint az Event-Lost párhuzamról, itt az utód, mondták, ez majd odabasz, fogadkozott az NBC, és úgy szórta a lóvét a marketingre, mint bolond kisgyerek a cukorkás bódéban. A szkeptikusok erre csak legyintettek, az óvatos kritikusok…..
Két diplomával, 23 évesen, felsőfokú nyelvtudással, munkatapasztalattal, de pályakezdőként nem találtam munkát. Kb. 100 céghez beadtam a jelentkezésemet, amiből 5-6 vagy jelzett vissza. Többségében asszisztens, titkárnő, Hr-asszisztens (volt benne gyakorlatom) pozíciókat…..
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.09.22 10:49:44
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.09.22 11:10:47
@igazságos: Naponta egyszer a legtöbb helyen adnak kaját, de az tény, hogy szállásra+kajára hetente legalább 130 font elmegy, plusz vannak más költségek is.

Ennek ellenére tudsz spórolni (az itthoniaknak havi 60-70 ezer is sokat számít).
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.09.22 11:11:49
@igazságos: Szerintem ezzel az országgal az a baj, hogy a nagy többség el van szállva magától, hogy ő milyen jó munkaerő, milyen okos, mennyit tanult már. Az elmélet nem igazán számít, sok helyen a gyakorlatra mennek, hogy milyen projekteken dolgoztál, tudod-e beszélni a nyelvet (bár ez már alap, hiszen minden diplomásnak van nyelvvizsgája, de nagy részük egy mukkot sem tud kinyögni, mert már régen tanulták)

+1000
„Egy másik fiúval rendszeresen felesben fizettük a számlát, eszébe sem jutott gálánsnak lenni. Szerintem egy randi igenis lehetne izgalmas és élvezetes, sőt emlékezetes dolog” – az alábbi levél még márciusban érkezett, de rövidsége miatt nem láttam értelmét…..
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.09.16 14:22:15
A devizahitelest menteni nem kell félnetek jó lesz. A bankok képviselői lélegeztetőgép után nyúltak, miután meg lett lebegtetve a hiteleseket mentő csomag. Aggodalommal vegyes értetlenség, riadalom, világvége. Ez nem egy pénzügyi mikro-makro elemzés, csak néhány…..
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.09.13 16:20:28
@vargatom: Erős túlzás az egészet arra levezetni, hogy a hülye bunkója nyerészkedni akart a frankhitelen, hát most rohadjon meg...

az ilyen buta emberek mint te, mindig mást fognak hibáztatni.
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.09.10 09:34:37
Csatlakozás     Sajnos volt szerencsém hozzá, hogy zaklassanak. Egy közepes méretű cég irodavezetőjeként dolgoztam, a főnök üzlettársa pedig nap mint nap órák hosszát állt az asztalom mellett "beszélgetett" velem. A többiek már nevettek rajtam, a végén…..
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.08.19 10:22:44
A fiatalember, aki igényt tartott az egész heti publikálásra, érzelmi okokra hivatkozva visszavonta posztjait, így most egy vadiúj történetet olvashattok, ami teljesen független az előző szériától. Mit tennél, ha rajtakapnád a pasidat, hogy egyszerre 60 lánnyal levelezik és nem az…..
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.08.11 12:30:51
@MickthePick:

Nőkkel beszélgetni? MAx zacsiürítésre jók, de még ennek sem túlságosan sok felel meg.

Nézzél már szét egyetemeken: síkhülyék.
Van melle várkonyi andinak? Én nem látom. 2010.08.11 12:01:20
@Tomato Tomi:

Ma már az uszodák is annyira fertőzöttek, hogy a franc se tudja, honnan szedi össze az ember az aktuális fertőzést.