Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majom a Földről

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Majom a Földről 2019.07.12 20:46:46
Az igazán jó játékok el tudják érni, hogy évekkel, sőt évtizedekkel a megjelenésük után is aktív közösség működik körülöttük. A Heroes of Might & Magic sorozatban pedig elég jó játékok jelenetek meg, mégis kicsit meglepő azért, hogy 2018-ban is mennyire virulens magyar HoM&M-rajongótábor…..
Majom a Földről 2018.09.01 16:24:34
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Majom a Földről 2017.06.11 20:14:47
1944. április. Amerikai B-17-es egy légvédelmi találatot követően zuhan a jugoszláv Nis pályaudvara fölött...
Majom a Földről 2015.11.09 21:36:48
A vidám főkép ellenére ma egy kicsit több lesz a 18+, a morbid és a lehangoló fotó. Úgy látszik a véletlen-generátor is még a halottak napi temetők hatása alatt van... 1969. Lahore, Pakisztán. Nixon amerikai elnök ugrik le az őt és a pakisztáni elnököt szállító limuzin csomagtartójáról. Háttérben…..
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
Kedves Harcostársak! Az évente hagyományosan megrendezett Múzeumok éjszakája kiállításra hívom fel ismét a nagyérdemű közönség figyelmét. Aki megteheti, jöjjön el a 19 megyében és a fővárosban található helyszínekre, a kiállítások kifejezetten üdítő és kellemes…..
Majom a Földről 2014.06.20 12:38:18
Majom a Földről 2014.06.20 18:17:47
@Titus Pullo Urbino: Köszi, megyünk! :)
Egy új tanulmány szerint nem csak éveket, hanem akár egy egész évtizedet elvehet a dohányzás egy ember életéből. A kutatás azonban nem csak rossz hírekkel szolgált, hanem például azzal az eredménnyel is, hogy aki még 35 éves kora előtt abbahagyja a cigizést, annak ez a 10 év…..
Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért. 1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The…..
2 éve még a meleg étkezési jegyek magyar üzletláncokban való beválthatóságáért aggódtunk, de szerencsére ma már nincs ilyen probléma, sőt.A Fidesz gondolt egyet, és a cafeteriarendszert is átalakította, nemzetivé tette, leginkább a francia Sodexo kajajegypiacról való…..
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Bikinis, bosszúszomjas, sárkányt idéz – ki az? Hát persze, hogy Tyris Flare, a Golden Axe játékok szexi amazonja. A csaj az 1989-es eredeti Golden Axe-ben egy keménykötésű barbár és egy törpe társaságában kelt útra, hogy levágja a gonosz óriást, Death Addert, aki kinyírta…..