Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gh14

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eNET kutatása több mint öt millió embert érintett, akiket mobilos szokásaikról kérdeztek. A válaszadók 25%-a még a WC-re is viszi magával hőn szeretett okostelefonját. Azért ez nem kismértékben meghökkentő. Mi ez, ha nem függés? Igaz a mai életritmus ebbe az irányba hajtja a mókuskerékben…..
A sejtelmes, szilveszterire hangolt teaserből sok minden nem derül ki első blikkre (sokadszorra biztos több, mert simán tele lehet rejtett utalásokkal), de a lényeg igen: a Netflix sorozatának harmadik évadja 2019. július 4-én, az amerikai függetlenség napján érkezik a szolgáltatóra. Van egy új…..
gh14 2019.01.02 15:02:44
@emul: valakinek egy sorozat nem tetszik, valakinek meg egy név.
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
gh14 2018.08.23 16:55:56
@nagy1: szerintem a liberalizmus nem egyenlő a hazaárulással, vagy a saját országunk szidásával. Sőt szerintem semmi baj nincs abban, ha vki észreveszi, hogy mi megy szarul a saját országában (pl. "az adócsaló, soktrafikos, NER vállalkozó). Inkább keresni kellene mi a szar és javítani rajta. Az állandó sikerpropaganda nem visz sehova...
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Láttunk már figyelemfelhívó dokumentumfilmeket, ültünk már egészségügyi előadásokon és folyamatosan figyeljük az elhízási statisztikák egyre magasabbra kúszó és egyre sürgetőbben figyelmeztető grafikonjait. A cukor az egyesszámú közellenség ugye?..
Egy olvasó hívta fel rá a figyelmem, hogy manapság igen elterjedt a Magyar vendéglátásban az a fajta protokoll, hogy a pincér az ételválasztást úgy igyekszik megkérdezni, hogy Sikerült választani? Súlyosabb az eset, ha ezt megtoldja egy kis e-vel, azaz Sikerült-e választani?  A fenti mondattal…..
gh14 2017.08.18 09:35:33
@t26: teljesen egyetértek. Sztem semmi baj nincs a "Sikerült választani?" kérdéssel. Ha hozzáteszi, hogy -e, az már inkább bántja a fülem.
A 444.hu hasábjain pár évvel ezelőtt, Horn Gyula halála kapcsán napvilágot látott egy toplista, mely a harmadik Magyar Köztársaság eddigi kormányfőit lajstromozta, állította sorrendbe elért eredményeik, politikusi-vezetői talentumuk alapján. Amennyire jónak tartottam magát az alapötletet, olyannyira…..
Egykoron pezsgő élet folyt a római-parti Postás üdülőben: gyerekek szaladgáltak a pompás udvaron, az idősebbek kávéztak a hangulatos teraszon és nézték, hogyan haladnak el a hajók a Dunán. A fiatalok önfeledten úsztak a tágas medencében, vagy éppen kajakot béreltek a közeli csónakházban, hogy…..
Megszokhattuk már, hogyha technológiáról beszélünk, akkor Japán igencsak előttünk jár. A Panasonic most megosztja velünk, hogyan látja az okosotthonok jövőjét Japánban Japán mindig is egy olyan ország volt, ahol az emberek sokkal fogékonyabbak a technikai újításokra és találmányokra, így az…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
1906. Metróépítés Párizsban. A Saint-Michel állomásra vezető alagút építési munkálatai a képen. Először felépítették a szerkezetet, aztán beásták a talajszint alá. A környék manapság ÍGY fest..
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
A szabadszájú twitteres csipogásáról elhíresült politikus a valóságra reflektáló (!) digitális fejlesztési stratégiát dolgozott ki, amiben ténylegesen előremutató (!) javaslatokat fogalmazott meg és bírálta a kormány oktatáspolitikáját...
gh14 2017.01.17 12:42:21
@Ballib cenzúrázók réme 21:
"Az MSZP elvesztené az összes szavazóját ha lenne internet mindenhol.

Akkor már az exkomcsi 60 fölötti törzsszsvaazói se hinnék el a folyamatos hazugság és gyűlölet kampányukat."

Úristen! Te egy párhuzamos világban élsz?
Olvasd már el a tegnapi cikket a postáról az origón, meg alatta a kommenteket! Csak egy példa...
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
gh14 2017.01.02 15:03:56
@Mérgező Hulladék: Nem tudom máshol, hogy van, de Magyarországon mindenki úgy ismerteti a véleményét, mintha az lenne az egyetlen üdvözítő végső igazság, és mindenki más, aki nem így gondolja az hülye. Mondjuk ebben a bejegyzésben én ezt annyira nem éreztem, de lehet valaki számára már ez is sok volt :)
Evgeny Lushpin kortárs, fiatal orosz művész, akinek a képei elrepítenek minket az álom-télbe, amikor minden szép fehére burkolózik és meleg fénnyel világítanak az ablakok. A tél olyan csodáját festi meg, amiben rég lehetett részünk a valóságban. Biztosan sokan mondják majd, hogy giccses, olyan mint…..
gh14 2016.12.28 13:42:34
Az előző 10-es kapcsán elhangzottakat nem ragoznám tovább, következzen a folytatás, de a biztonság kedvéért álljon itt még egyszer a lista vezérlő elvévé vált gondolat: "Mert nem az a lényeg, hogy hány százezer ember szórakozott jól a filmeken, és hoztak sokszázmilliós bevételt az alkotóknak.-…..
gh14 2016.12.20 10:30:36
Előző cikkünkben kifejtettük, hogy miért fontos a mai világban az élet legkülönbözőbb területein a nyelvtudás, illetve hogy milyen nyelveket érdemes elsajátítanunk. Mai írásunkban pár tanáccsal próbálunk azok segítségére lenni, akik nyelvtanulásra adják a fejüket, vagy éppen csak meglévő tudásukat…..
Ki ne emlékezne arra, hogy a "Varjúdombi mesék" mennyire el tudta cseszni a szombat reggeleket? Kinek állt ez érdekében? És a "Mátyás, a házimanó" vagy a "Szekrénymesék"? A Magyar Televízió és a kereskedelmi tévék 10 legrosszabb műsora után legutóbb gyerekkorunk traumatikus mesesorozatait tárgyaltuk…..
A FastFoodMenuPrice alapvetően egy árakkal foglalkozó oldal, azonban most egy infografikán mutatják be, hogy mi történik a testünkkel, miután megettünk egy Big Mac szendvicset.  Az első 10 percben az agyunk jutalmazó rendszere indul be, köszönhetően a magas…..
gh14 2016.10.16 14:34:34
A TV2 megkaparintása, az Origo-ügy, a közmédia megszállása és a kormányközeli sajtó kitömése után most a Népszabadság egyik napról a másikra történő kinyírása borzolja a kedélyeket médiafronton. Ma még nem látjuk tisztán, mi áll a tulajdonos Mediaworks cinikus lépése mögött, de a kiadó közleménye -…..
gh14 2016.10.12 14:00:54
@E.Katolnai: Mondd már meg miért jobb az, hogyha azt mantrázzuk, hogy ebben az országban minden kva jó? (pl. egészségügy, oktatás, politkusaink viselkedése) A magyarok mindenben a legjobbak? Miért jó az, ha nincs kritika, más vélemény? Ha nem tekintünk ki a Kárpát-medencéből? Biztos, hogy nincs olyan a világon, amit átvéve, vagy amiből tanulva jobb lehetne ez az ország?
A Lenovo állítólag óriási csinnadratta közepette mutatta be új csoda-mega-ultra laptopját, aminél láthatóan már nem tudtak mit kitalálni, hogy felkeltsék a figyelmet valamivel. Ezért Yoga Bookról lehagyták a normális billentyűzetet, és a helyére egy 10,1 inches érintőképernyőt pakoltak, ami akár…..
gh14 2016.09.06 12:24:45
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..