Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonnaJuanita

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este van, a Balaton felől az összes szúnyogot felém tereli a szél. Egy parti kocsmában ülünk, én és életem párja. Mivel már legalább egy órája nem szólt hozzám, inkább csendben nézelődöm, nem forszírozom a társalgást. Nincs már miről beszélnünk. Hallom a zenét, máshol…..
Jogarkeringő Álarc 2010.08.11 22:35:00
A Színésszel először egy premier utáni bulin találkoztam. Fekete miniruha volt rajtam, tűsarkú csizma. Órákig készülődtem otthon; amikor végül megnéztem magam az egész alakos tükörben, tudtam, hogy megejtően szép vagyok: kihívó, mégis ártatlan, kurvás, mégis ízléses és…..
A professzor úr akkurátusan kefél. Szépen beosztja az idejét, és nem tesz semmi váratlant, semmit, amivel fájdalmat okozna, semmit, amivel élvezetet. Feltesz az asztalra és pakol. Szép komótosan. Amikor gyorsul a tempó, tudom, hogy el fog élvezni. Torzul az arca, majd fellélegzik. Kis…..
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
...bár a zene már régen szól; egyszer harsog, máskor andalít.Botladozva indulok neki a parkettnek, sejtve, hogy lesznek, akik el akarnak gáncsolni, lesznek, akik megbotránkoznak, és még többen, akik -titokban vagy nyíltan - lekurváznak. Talán olyan is lesz, aki irigyel majd.Íme a…..