Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mariacska

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Tetovált modellek 2011.02.05 20:15:00
Nemrég olvastam, hogy Nicola Formichetti (aki mellesleg Lady Gaga extrém ruhakölteményeit is kitalálta) tetovált modellekkel mutatta be legújabb ruhakölteményeit! Nagyszerű lépés ez, hiszen a majdnem teljesen kitetovált emberek mindenkinek felkeltik az érdeklődését, főleg akkor ha…..
Scartist: a scarification artist összevonásából született szó. Brenno egy különlegesen tehetséges srác, aki jobbnál jobb vágásokkal és ezen vágásokról készült remek fotókkal kápráztatja el a vendégeit, és azokat akik csak ámulva és bámulva figyelik munkásságát. Az…..
testmódosítás Nem tudhatod 2010.11.18 15:22:00
Lehet, hogy épp a buszon veled szemben ülő szemüveges könyvtároskisasszony külsejű lány viseli ezt? Lehet, hogy a pedáns főnökasszonyé az irodából? Vagy azé a nővéré aki vért vett tőled?Nem tudhatod. Ha viszont csak gyűlölködni tudsz a kép láttán, akkor inkább nézz…..
mariacska 2010.11.18 19:14:20
@0motig0:
először is: hogy jut be apa? :))

bár szerintem ez a sok "biztosítótű" csak a fotózás kedvéért van, mint pl. az összevart szájak...
UPDATE: sajnos a köcsög facebook letiltotta a profilomat, és emiatt a testmódosítás blog közössége sem tudja elérni az oldalt többé...Este mikor lesz időm csinálok egy új profilt, és újjáépítem a közösséget is...addig is készüljetek arra, hogy estétől újra…..
testmódosítás Minimál lábfejen 2010.10.10 22:00:05
Ezt a kis nőies szimbólumos minimál tetkót egy hete készítettem. A viselője először csak egy jelet szeretett volna, és mikor ezt megcsináltuk kigondolt egy egész kis szimbólum tárlatot a már meglévő minta köré! Kis csillagokkal díszítettük a köztes részeket, és a végén…..
mariacska 2010.10.15 19:14:09
@-l- ditti -l-:
:))))) ez van :$ így születtem. és még bénán is lakkoztam a többit :D
viszont kedvezményem van a pedikűrösnél ;)
A múltkori post-ban már bemutattam Káin-t és remek testmódosításait, melyek elég radikálisak, és elég egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek! Amikor megírtam a bejegyzést azt hittem, hogy Káin elérte az a szintet amit szeretett volna, de ma rájöttem, hogy tévedtem! A…..
Este a Fábry show-ban szó lesz a tetoválásokról! Ott lesz sok tetovált ember és tetováló, valamint én. Bár nem tudom mennyit vágnak majd ki belőle, de mókás lesz. ÉÉÉÉs ami még ennél is fontosabb, hogy hamarosan teszek fel új bejegyzést is, de rengeteg melóm van szerencsére,…..
Ezt a pókhálót a tetovált pók számára készítettem aki így már otthonosabban érzi magát a viselője vállán! Csákó Gábor lőtt is néhány képet magáról a folyamatról, amik ide kattintva érhetőek el!   ..
testmódosítás A harmadik szem 2010.09.18 14:43:00
A harmadik szem igen hasznos dolog tud lenni. Segítségével mélyebbre láthatunk önmagunkban, illetve megláthatunk sok olyan dolgot, ami a két normál szemünknek láthatatlan. Van aki a harmadik szemét a feje tetején hordja, mint ahogyan azt a képen is láthatjuk! Mondjuk a dolog elég…..
Mindig is lenyűgöztek az ilyen típusú geometriai minták! Imádok elveszni bennük, főleg ha ennyire precízen van kivitelezve egy ilyen vágás. És még a gyógyulás is tökéletesen sikerült, ahogyan ezt a tovább után láthatjátok! Lewis Dodd munkája   ..
mariacska 2010.09.16 19:05:31
testmódosítás Spirálszív 2010.09.06 18:04:00
Általában ha ránéz az ember egy scarificaton-ra akkor meg tudja állapítani, hogy profi műve-e a munka, vagy csak úgy meg lett csinálva. A profi munkákon látzsik, hogy szépen egyenletesen lettek megalkotva és a részletek is tökéletesek, mint ahogyan ezen a szivecskén is…..
mariacska 2010.09.08 21:02:30
@_Princess_: igazad van. megnéztem. valóban ilyen az eredeti minta. hmm... az a belső majdnem összeérő rész vett el sokat nálam a látvány értékéből.
Bocsássátok meg nekem, hogy mostanában rengeteg scarification képet postolok, de egyszerűen nem tudok elmenni egy ilyen gyöngyszem mellett! Teljesen lenyűgöz a minta és a precíz kidolgozás, valamint az arcon lévő elhelyezés! Remélem nektek ugyanennyire tetszik!Efix Roy munkája..
testmódosítás Könnycseppek 2010.08.14 18:46:00
Legjobb tudomásom szerint a könnycsepp tetoválás a elítélt gyilkosok körében volt népszerű (kivéve persze Ganxta Zoltán művészúr). A képen látható vendégem azonban felvilágosított, hogy akkor is szoktak könnycseppet tetováltatni az emberek, ha elvesztettek egy számukra fontos…..
mariacska 2010.08.15 11:03:15
@rémTündér /az összes halmaz Uniója voltam.../:
ez tetszik: "nálam a haza utazókat a csillagok szimbolizálják"

nekem is kicsit azt a benyomást kelti, hogy nem akarja elengedni a veszteség fájdalmát. de muszáj mindig fájnia, amikor csak tükörbe néz?