Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyanyabanya

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár történetének legtitokzatosabb sztorijaként indul keddi nyitókrimink. Schakaal azt meséli, hogy telefonos + online módszerrel lefoglalt egy kétágyas szobát a fenyvesi Péter panzióban, aztán a csajával levonatoztak a helyszínre, ahol üres házat találtak. Értik, egy élő…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..
A Homár ma reggel lemoshatatlan fehér és fekete foltokkal a dzsekijén - két napja vett fantasztikus Pull and Bear dzsekijén - érkezett az íróasztalához, merthogy ma van a farsangja Homár Miriamnak (4 1/4) és Homár Borisznak (5 3/4), akiket hajnalban ki kellett festeni, Tavaszhozó…..
nyanyabanya 2008.01.23 15:19:52
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..
Rékuc erős hajrával megtalálta a hét legforradalmibb termékét, amit a Homár is rögtön a szívébe zárt. A Fructis-termékcsaládot régebben a hetekig kimoshatatlan waxuk miatt szerettük (biztos a gyümölcskoncentrátum), de a vízálló sampon is izgalmas teszteket vetít előre.…..
Köszönjük @ttilának a backdoor kommunikáció koronázatlan királyát, ami állítólag a győri kórház szemészetéről származik. ..
nyanyabanya 2007.10.19 13:29:51
A táskás nénit megölő villamosvezető sztorija után jött olvasónk élménye, a buszajtóba csippentett asszonnyal, most pedig egy még riasztóbb, ezúttal buszajtóban rekedt anya + gyermek kombóval. Borzongjunk együtt Chippel. Hello Homar, Latom az ilyen sztorikat is megirjak neked,…..
Speedet majdnem levette 5 ezer forintra egy argentin mezes, mobiltelefonos fickó a buszon, aki azt állította, hogy ellenőr, és éppen rendőrt hív a következő megállóba. Gyanús, nagyon gyanús. Aki arra jár, tartsa nyitva a szemét, fényképezze le telefonnal, ha nagyon bátor, tegyen…..
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..