Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsizell

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak napok, amiket az ember a pokolba kíván. Ilyen napjaim voltak nekem hétvégén. Kicsi fiúnkat megtámadta valami fránya vírus, és közel 40 fokos lázzal hánykolódott egyik oldaláról a másikra és vissza. Hiába meséltük neki, hogy az éjszakai fürdőzés menő dolog, és mások…..
Látjátok, ilyen sokáig gondolkoztam, hogy mivel is törjem meg a csendet. Már nem is merem kimondani meddig...de leírni igen, két évig! Jesszus, pedig mennyi minden történt velem azóta.Már nem gondolkozom, hogy mi lenne ennyi idő elteltével a legjobb dolog, amit írhatnék. A válasz…..
(Kattints a képre, ha több képet szeretnél látni a Mátrából!) "Mátraalján, falu szélén lakik az én öreg néném, melegszívű, dolgos, derék, tőle tudom ezt a mesét." Fazekas Anna: Öreg néne őzikéje   "A Vidróczki hires nyája,  Csörög-morog a…..
Sziasztok!Bekövetkezett hát, aminek be kellett! Asszony sorsra jutottam. Mindig idegesített ez a megnevezés, de most valahogy más értelmet nyert bennem. Korábban azt hittem, hogy ez csak egy papír, hogy nem változik semmi. Kézzel foghatóan nem is változott, de ami az 'idebentet'…..
Tudjátok, mi a legjobb?  A mai világban már mindenki blogot ír. És még mi a jó? Az, hogy mikor elkezdtem ezt az oldalt, még senki a környezetemben nem foglalkozott effajta tevékenységgel, sőt igencsak szemtengely ferdülve pillantgattak rám "ennek meg mi baja van" címen.…..
Van egy elméletem... hajjj jajjj 2008.05.14 16:50:00
Hát Kedveskéim! Kezdek én már belefáradni ebbe a szervezkedésbe. Két napja nem is foglalkoztam az üggyel. Viszont ünnepélyesen bejelentem, hogy van székszoknyácska, fehér masnival. :) Bár üröm az örömben, hogy az érdem nem az enyém. Elmarad tehát nálam a büszkeség fennen…..
Na, azért azt sosem gondoltam volna, hogy ekkora problémát fog nekem okozni az esküvőm megszervezése. Én, aki a szervezőképességem tökéletesre fejlesztéséről vagyok híres. Én, aki mindent, és mindenkit beszabályzok. Eszméletlen, mennyi mindenre oda kell figyelnie az embernek.…..
Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél! Ez most a nagy kérdés. A nagy kérdése életemnek. Egyszer már feladtam az álmaimat egy férfiért. Egy férfiért,…..
Mélyen tisztelt publikum! Megtörtént az, aminek meg kellett történnie. Minden hagyományt őrző, és hagyományt nem tisztelő ismerősömnek, és idegennek kihirdetem, hogy immáron hivatalosan is, családi körben- apuci bevonásával- megtörtént az eljegyzés. Mint azt már sokan…..
Egyre inkább, napról napra a történések tükrében az a véleményem, hogy önzőnek kell lenni, és csak magunkat kell nézni. A határokat, vagy kereteket pedig mindenki húzza meg saját maga az önzősége körül. Mindenki maga döntse el, hány embert tapos el az életben, és hogy…..
  Én, a repedésEgyébként jól vagyok. Tényleg.A véremben komótosan csordogál a méreg.A falat bámulom – tudod, néha rám tör az unalom.A falon egy repedés fut végig.Célja, hogy elérjen az égig.De a sors furcsa fintora a plafon.Meggátolja, hogy a repedés fusson…..
      Ez mindent elárul. Mindenre rá lehet fogni, rá lehet húzni, mindenre magyarázat, bármi is történjen a nagyvilágban.  Mintha egy vallási fanatista mondás lenne- Isten útjai kifürkészhetetlenek, ez a karmád stb. Hogyan döntse el az ember, hogy az…..
Van egy elméletem... A titok 2007.11.06 13:21:00
Nagyon rég nem írtam már ide. Úgy éreztem nem ért elég inger, külső behatás ahhoz, hogy bármiről is érdemben tudnék írni. De most mégis eszembe jutott valami. Valami nagyon fontos. Olvastam egy könyvet, ami nagy hatással volt (van) rám. Hihetetlen az, ami a könyvben áll, én…..
Az álmaimat kergetem mióta csak az eszemet tudom. És ezt rajtam kívül mások is tudják, akik egész életemben jókat röhögnek azon, mennyire szerencsétlenül nem érem el azokat. Már óvodás koromban írónak készültem. Később persze kerültek még a palettára szakmák. De a sok…..
Nevem Zizi. Eredete: Zizegő Bokrok Gyümölcse. Ezt egy kedves barátom adta nekem sok sok évvel ezelőtt indiánnév gyanánt. Természetesen abban a vicces helyzetben még nem is sejtettük, hogy ez a név- illetve változatai- végig kísérnek életemen által. Arra meg főleg nem, hogy ebből…..
Emlékeim szerint 12 évvel ezelőtt feljött hozzám egy lány az anyukája utasítására, hogy elmesélje nekem, mennyire jó az a középiskola ahová jár, és én is oda felvételizzek az általánosból. Nagyon magas volt, és kerek az arca, mikor mosolygott hatalmas…..
Az az igazság, hogy eddig minden mondatomat úgy kezdtem, mint a gyerekek: Egy valamit nem értek.... Most valahogy úgy kezdeném, hogy millió dolgot nem értek. És mindezt egyszerre nem bírom én most érteni.Például nem értem, hogy miért nem értenek engem az emberek. Nem értem, hogy…..
Valahogy most csak úgy írnék, a vége úgyis az lesz, hogy (mások számára egyébként értelmetlen) világmegváltó elméletet szövök jelentéktelen dologról.Elgondolkodtatott a dolog (nem-ez még nem az a dolog amit az imént említettem), hogy meddig mehet el egy blog író? Most hogy…..
Mi van, ha mi is egy számítógépben élünk? Rögtön a közepébe vágok.Én már elfilóztam rajta, hogy mi van, ha egyszer elkezd önállóan gondolkodni a gép? Elfilóztam azon is, hogy miért mondjuk azt a gépekre, hogy buták, mikor nem az történik, amit akarunk? Egész egyszerűen csak…..
Az igazság az, hogy az elméleteim sorra megdőlni látszanak. A legutóbb a kapcsolatomat illetően azt az elméletet szőttem, hogy igazi kis házitündérré válok, hiszen ha nem csak csinos vagyok, és kedves, hanem még a háztartást is tökéletesen vezetem és kiszolgálom a kedvesemet,…..
Ma van a NAGY NAP. Juppppijéééé!! Brrrrrr...a hideg ráz. Nem értem hogylehet kötelezőképpen örülni valaminek. Én pl. szilveszterkor sem tudok direktbe azért bulizni, mert: hűűű de jó új év kezdődik. Megiszom a nekem jutó alkohol adagom és kb. ugyanannnyira érzem magam jól…..
Hű gyerekek! Hát nem vagyok egy egyszerű eset, tipikusan az az ember, akinek semmi sem jó. Ha törődnek velem az a baj, mert 2 perc után terhemre van a dolog, ha meg nem néz rám a kutya sem pillanatok alatt mély depresszióba zuhanok, és tele sírom az összes kéznél lévő párnát,…..
Van egy elméletem... A második... 2007.08.07 19:29:00
A második......csakhogy stílusosak legyünk, de ígérem, nem lesz harmadik meg negyedik-az már az én idegrendszeremet is kikezdené. Habár az én idegpályáimon van egy kis káosz. Mondhatni egy nagyobbacska forgalmi dugó, ezért nem tudnak az ingerek áthaladni a nyugalom szigetére.…..
Van egy elméletem... Az első 2007.07.31 12:55:00
Nálam is eljött ez a pillanat. Már óvodás koromban írónak készültem, de olyan szinten lusta voltam, hogy sosem tettem az ügy érdekében semmit. Talán már a tudatalattim akkor is raktározta magában azt a furcsa jövőképet, hogy egy internet nevű találmány részeként blogolni…..