Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verzo busz

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ezek a legviccesebbek..
verzo busz 2011.02.11 19:36:13
@freddyD: melyik volt a legtöbbet nézett videód és hány szavazattal?
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2011.01.23 19:56:35
A szemfülesek és a blogot régóta figyelők talán észrevehették, hogy van egy játék, amellyel még adós vagyok...Egészen a legközelebbi epizódig, amely két szempontból lesz különleges. Az egyiket a videó elején mondom el, a másikat majd a végén.A játék egy őrület,…..
Kézhez kaptam a szponzorált nyereményeket (plusz én is kaptam egy példányt ) és kipróbáltam ezt a Crazy Chicken Kart 2-őt. Nagy meglepetés nem ért, hogy egy Mario Kart/Lego Racer klónról van szó, de egyáltalán nem baj, amíg szórakoztató. Márpedig ez az volt. Nem kért meg…..
A Playpark nevű újság megkeresett, hogy aktuális kiadványuk promójáért felajánlanak 3 példányt és én ebben nem láttam semmi kivetnivalót, hiszen ti fogjátok megkapni őket. A következő 7 napon belül 3 videót fogok megjelentetni, ahol egy NAGYON RÖVID részlet…..
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
Tegnap egy hipemarketben viszontláttam azokat a kellékeket, amelyek a sorozat számára már nélkülözhetetlenek. 2 éve vettem ugyebár a bohócos maszkomat, egy éve azt újra (mert a másik már tropa) és ezt a gorillásat, koponyásat vagy nem tudom mi ez. Én 2 éve ha jól emlékszem 69…..
Amire én még nem vettem rá magam, azt megcsinálta 'kurtis2221', ugyanis Youtube-ra feltöltötte a teljes játékmenetet. Gratula. Bár a végső pályák élvezhetőbbnek néznek ki, mint ahol én abbahagytam, nem hinném, hogy így már én is nekiállnék. Itt a végső pálya, amely…..
verzo busz 2010.12.28 12:42:29
Érdekes módon a Ringriker kihívás váltotta ki a legnagyobb visszhangot, de megértem, én is veletek izgulok, hogy tényleg végig lehet-e vinni egyáltalán... Múltkor előkerestem az én kiegészítőmet, hogy meddig jutottam el. Ez volt az a rész, ahol én feladtam.  Az első…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Kedd este meghirdetem az új nyereményjátékot, addigra remélem végre tényleg kiderül, hogy hány díjjal számíthatok, mert van aki még nem válaszolt. 2 féle játék lesz, mindkettő kreativitásra fog ösztönözni és akár csapatokban is részt lehet majd venni. Plusz, lesz egy külön…..
verzo busz 2010.12.20 21:36:50
@Games Guruk: Jó csak van pár kommentelő aki rögtön felkapja a vizet kicsi ,lényegtelen dolgokon.
verzo busz 2010.12.20 21:38:00
@Games Guruk: Ja ezt kifelejtettem:Szerencs te nem közéjük tartozol.
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
verzo busz 2010.12.19 12:37:09
@Zsolt211: Nézd már meg hogy mit írt nekem teljesen indokolatlanul.A káromkodás és a csúnya szó nem ugyanaz.Pl freddyD videóiból idézek :(stalin subvay)ott elnézést kért hogy káromkodott: "bocsánat a kifejezésért de ,hogy BEBA***A".És a moonwalkernél ott nem kért elnézést mivel ,hogy az nem káromkodás:"ez a játék szar ,szar ,szar!"
Bocs freddyD ,hogy a te példáiddal hadakozok.
verzo busz 2010.12.19 13:41:38
@BMXwethepeople: Azt bevallom ,hogy csúnya dolgokat írtam ide ,de gondold bele magadat az én helyembe te mit csináltál volna?
verzo busz 2010.12.20 21:33:47
@mobiler: azt megnézem ,hogy csinálod.Ha megvan légyszi mond meg ,hogy csináltad.
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.12.05 08:17:58
Ahogy Twitteren is írtam, az új videó vágásával végeztem és kb 14,5 perces lesz. A játék szerintem nem valami ismert (interneten nem sokat találni róla), az ízelítőből mégis volt aki kitalálta. Nem semmi :P Szinkront ma hozzá nem tudok készíteni, csak kedden, úgyhogy gyanítom…..
verzo busz 2010.12.05 15:00:48
@freddyD: Egy fél éve írtam kommentben ,hogy a city kiadott egy játékot (ps2-re):spiper ghost warrior-t (ezt később mutattad is),De hogyha már ps2-es az is elmenne egy különkiadásnak.
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
verzo busz 2010.11.30 22:11:14
@freddyD: Szerintem most egy rossz játékot kéne bemutatni.
Olvastam erről a játékról, hogy bűnrossz és gyalázatos. Ezt kiadták mindenféle platformra, számítógépekre is, de lehetetlennek tűnt hozzájutni egy példányhoz, úgyhogy inkább kirakok róla egy videót. Nem is tűnik bemutathatónak, mert igazából játéknak sem lehet nevezni. Itt…..
verzo busz 2010.11.26 19:56:51
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
verzo busz 2010.11.17 21:32:17
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
Ropee küldött egy érdekességet, a kultikus kamionos játékkal kapcsolatban. Megtaláltam a neten a Hard Truck 2 (alias King of the Road) orosz borítóját, ami szerintem kísértetiesen hasonlít a borzalmas Over the Road Racing borítójára. Mivel a Big Rigs is orosz, felmerülnek…..
Igen, még mindig tolom a 06-ot és egy Amica Wronki-Orlando Pirates meccsen már örültem, hogy gól, erre döbbenetemre a fantomkapus hárított...Igaz, csak elsőre Mielőtt kérdezné valaki, hogy mi a zene: H-Blockx - Move  ..
..
verzo busz 2010.11.04 17:19:28
@mojito0000: De tényleg.Melyik barom képes 8-kor bekapcsolni a gépet.Őszi szünet van fölkelek 10-kor és cak délután 1-kor kapcsolom be.
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..