Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bokonon

49 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem hétköznapi napjaim :))) 2008.02.22 10:29:00
Egy agg hölgy, ki folyton kólikás így szólt: „Fatetőn leszek krónikás.” Ahogy ott ült büszkén, fönnakadt egy tüskén. Azóta melankólikás...
Bocs, ma nem jön be a kocsma,Bocs, ma nem jön be a szex,Bocs, ma nem jön be az anyag se,És nem tudom, mi lesz.Bocs, most nem jön be semmi,Úgyhogy te se gyere most be kérlek,Bocs, ma nem kell erőltetni,Nem kell velem lenni tényleg.Bocs ma én csak úgy csinálok,Mint akinek sok dolga…..
nem hétköznapi napjaim over 2008.01.18 09:24:40
Partra vetett hala vad tenger pereménziháltam a földönígy lett belőlem Én...
nem hétköznapi napjaim hmmm... 2008.01.17 13:31:25
Öleden bimbódzó ágként nő az Mi engem boldoggá tehet Nyíló kelyhembe most mártsd belé De lassan szeress, ha lehet   A mámor elviselhetetlenül ölel De csókod gördül végig hátamon, S újra hallod sóhajom: Ölelj! Mosolyogsz éledező vágyamon..
Nincs bánat, gond, se fájdalom, nincs múlt s jövő csupán jelen, s száguldhatsz rajta, meztelen lovas, amíg az élvezet az ágyékodból fejedbe száll, s libabőr futkos hátadon szemet hunysz; nyíló illatos lótuszvirág az életed s a mindenség tökéletes...
A legeslegfontosabb élményem kihagytam a tennapi beszámolóból. Az történt ugyanis, hogy jan.01.-04.-e köztött elvesztettem egy napot, majd újra megtaláltam. Azt a földöntúli örömöt gyerekek! máramikor megtaláltam, de addig nem tudtam, hogy elveszett de meglett szerencsére...
pipöl áj pipöl szó, ádzseszkó! Mert 2008 a PARTY éve! Az események 2007. 12. 22.-én kezdődtek, amikoris Éljen az Attcás! pókerpartit rendeztem, azon okból kifolyólag, hogy drága Attcás végre hazaérkezett, nemmintha a pókerhez kellene indok, de most ez vót na. Amennyiben…..
nem hétköznapi napjaim Kard 2008.01.14 13:23:00
Kard a neved; szemed fénye is két kard;mind a kettő sugárzó és kemény; szemöldököd felvont íj finom íve,szünet nélkül nyilakat küld felém; ajándékba kaptalak; gazdád lettem;rabszolgám vagy; rabszolgád vagyok én; boldog lettem veled; ha megmarkollak,azt hiszem,…..
nagyon jó vót! :)))..
nem hétköznapi napjaim alleluja 2008.01.08 12:35:00
visszatértem közkívánatra, hatalmas porblémával küszködve, de itt vagyok. Normármostan az gondjaim oka, hogy nem tudom eldönteni, hogy írjam a tőlem megszokott nyavajgásokat és az izgalmasabbnnál izgalmasabb kalandjaimat, átitatva az én kifinomult humorommal, vagypediglen álljak…..
Mint ha vergődő lelked simogatnám s megóvni, zárnám magamba szelídséged, ahogy lassan-lassan ajkaim közé fészkeled magad. A lomha, vánszorgó idő felpörög most, amint nyelvemre csusszansz, fogamhoz érsz, s felriasztod sóhajok surranó raját, az égig látlak nőni, ha rád…..
Kántál a vén,erejét gyűjti Kört készít,a démont űzi. Kezében ott van a kezdet s vég, A mágia alkonya nem jött el még. Más síkon jár-kel,dúdol egy dalt, Halál szele kél,s ő táncol majd. Hogy szívében miért nincs félelem? A mágia mondja el s a Tűz elem: Lángol a buja…..
picsakirálynő 2007.12.11 18:52:00
Ezt a verset is rendkívüli módon szeretem valamiért.Beteszem ide,mert sok errefelé a versrajongó.A verset amúgy röhejes módon majdnem elveszítettem végleg,ugyan is az oldal ahol fent volt,már rég megszünt.Egy olyan blogomban találtam meg,amiről már réges rég elfeledkeztem.)Most…..
Bokonon 2007.12.12 09:30:24
Irigy hajnalok A hajnalt nem várom, összetör, megaláz, ahogy remegve ágaskodó falloszod tövén édes nyálam lecsordul, s ébresztőt visítanak pezsdülő utcák, villamosod nyihogva toporzékol: elvinni akar Téged tőlem, ki még csak meg sem érintettelek kezemmel, csak puhán cserepző…..
tőlem ugyanis megijedt, és valamelyest fordított tarthatatlan és méltánytalan helyzetemen...
Aki nekem jutott az idén, az szenilis egy kicsit, persze az én mikulásom már nagyon öreg, már gyerekkoromban is az volt és idestova több mint huszonharmincvalamennyi éve ajándékoz meg ezen a napon.De, Mikulás kérlekszépen! Azt ígérted, hogy jutalmat hozol, erre elvetted az állásom!…..
Szombaton hajnalban keltem és elmentem a piacra, hazaérvén nekiláttam az előkészületeknek és rájöttem, hogy túl sok alapanyagot vásároltam. Na, jó ebből egy szó sem igaz. Még mindig arról a szinte egyben lefagyasztott sertésről van szó amit a húgom az egyszemélyes…..
azt jelenti, hogy a férfi önmaga óriási képét vetítette az égre. Úgy vélte, Isten éppolyan mindenható és mindentudó hím, mint ő, a teremtés koronája. S mivel teremteni akart, mert ellenállhatatlan vágyat érzett rá, de nem volt kivel, kitalált magának egy olyan alacsony rendű…..
Oly vidáman indult a mai napom, a 9-es buszra várakozván a szakadó esőben figyeltem azt a rengeteg  szánalmas vén genyót kisnyugdíjast és még szánalmasabb büdös cigányt kisebbséget (ami nyócker lévén, hogyismondjam enyhén nevetséges) akik megkeserítik a reggeleimet nap…..
vigyor ült ki az orcámra........
nem hétköznapi napjaim Ma 2007.11.20 11:05:00
megint adok egy esélyt, habár kúszok-mászok a másnaptól, de remélem délutánra kikelek hamvaimból mint az főnix. Nem is bocsátkozom csacska jóslatok kifundálásába, csak vágyakozom ;)...
testemen 20-30 már önmagában is halálos pókcsípés leledz, vagy még gyanakszom a macskákra, akik nyilvánvalóan direkt szórtak meg bolhával, féltékenységből kifolyólag, ugyanis elfoglaltam a kanapéjukat, hehehe, a macskák gonoszak és kész. De előfordulhat, hogy egyszerűen…..
Letettem! cipeltem, cipeltem, cipeltem, de délután letettem. Egész nap azon picsogtam, hogy talán velem van a gond, hogy nem kellettem, de kis segítséggel rá kellett jönnöm, hogy ez faszság. Fajtám egyik legszebb példánya lennék, ha a tükör nem hazudik :). A többi különleges…..