Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murzil

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje szerettem volna okos otthont kiépíteni. Bár iPhone-t (is) használok az Apple HomeKit rendszerében nem gondolkodtam megnézve és összehasonlítva az árakat más gyártók (főleg kínai) termékeivel. Például egy Philips Hue okos izzó kezdőcsomag 25.000 Ft (2 izzó és a Hue híd) A Xiaominál 7 ezer…..
murzil 2017.12.25 16:38:19
@kukaberci: Sehol nem írtam, hogy létszükséglet... Viszont akit érdekel az otthon automatizálás, annak zseniális kezdőszett lehet.
murzil 2017.12.25 16:40:06
@fossilhunter: Nálam nem volt még probléma, csak egy Xiaofang kamerával szívtam, mert csak Kínában megy (csak ez utólag derült ki)
murzil 2018.01.14 12:17:19
@Csillag13: Szia! Csak egy mezei átalakító. Csak kicsit masszívabb fajta. Már nem tudom honnan rendeltem sajnos.

i67.tinypic.com/24fwsaq.jpg
Sok szempontból rendhagyó az eheti podcastadás, például azért, mert televágtam zenékkel, és azért is, mert két vendégünk közül az egyik csak az adás felénél kapcsolódik be a beszélgetésbe. Hogy egész pontosan idézzem őt: az a tetves, nyüves, nyálán nyafott, telibe rakott, félpályásan lezárt,…..
murzil 2016.12.20 17:01:31
Sziasztok!

Nem tudom ismeritek-e ezt az oldalt:

se2a1.bigbox.info/soamc/

Szinte az összes amiga zene modban illetve sztereóra kevert mp3-ban.

ps.: kurva jó volt a műsor :)
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
Ha valakinek épp valami baja van, akkor azt muszáj a facebookon folyamatosan közzé tenni? (Minden apró változással együtt.) Vagy egyszerűen az ilyen embernek nincsenek igazi barátai, akik törődnének vele és így próbál kicsikarni egy kis együttérzést?Hmm... rossz lehet neki. Meg…..