Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhiannon

4 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi panasz azt illusztrálja, hogy ugyanaz a dolog milyen eltérő hatást képes kelteni a fogyasztókban, akár egy családon belül is. A téma a zamárdi Mauro étterem, ami, ha valaki nem ismerné, igazi különlegesség, amennyiben Balaton-parti, látványosan álolasz kinézetű,…..
rhiannon 2009.09.02 18:48:45
Üdv. Mindenkinek!
Úgy látom szinte felesleges nekem is beírnom, de azért picit úgy érzem nekem is le kell írnom. Mi idén augusztusban voltunk Zamárdiban (nászút, de ez most nem lényeg). Hát mivel nem vagyunk nagypénzű emberek ezért végig kóstáltuk az éttermek előtt lévő étlapokat. Mikor elhaladtunk a Mauro előtt jött a bonasera és sziasztok. Megköszöntük tovább mentünk, de végül a hangulat és a kedvesség miatt bementünk. Komolyan mondom le voltunk nyűgőzve. Arra a pár pillanatra olyan jó érzés volt, hogy mindenki ránk figyelt nekünk köszönt. Aztán leültünk pár perc pinciér rendelünk pár perc kaja, eszünk (nagyon finom volt). A pincér oda-oda néz (kb. 5 percenként), hogy szeretnénk e valamit stb. aztán míg eszik az ember azt látni, hogy csengetnek a pincéreknek, ha kész egy étel és kb. 5-en futnak hogy kivihessék a kaját. Aztán kifele pedig újra Arivederci... Baromira tetszett ez a hely. Mi az egy hét alatt kb.4 X ott voltunk. Szombaton is szerettünk volna oda menni, de sorba kellett állni az asztalért!!! És érdekesség, hogy a körülötte lévő 15-20 étkezde szinte csont üres. Szóval kedves cikk író! Ha tudtad, hogy milyen ez a hely akkor miért mentél be??? Kb. 15-20 hely közül lehetett volna választani!!! Mint említettem azok csont üresek voltak. Ott biztos nem zavart volna a bonasera.... Szerintem ez az étterem 10 skálán 10-et érdemel! A magyar éttermeknek tanulni kéne tőlük. Üdvözlettel: Egy új feleség :D
Fogalmunk sincs, milyen cég az Európa Nyelviskola, de az Ózdi Fiúnak rémes tapasztalatai voltak velük. Mondjuk ki, átverést kiáltott. Nyilván sok tekintetben szubjektív megítélés alá esik egy iskola teljesítménye, de a naiv ügyfél konkrétumokat is megemlít, például a nem…..
Darwin Dij szokatlan üzenetre lett figyelmes az egyik Tescóban. Lehet, hogy már a biztonsági szolgálaton is van egy ilyen tábla, ahol a kapucnis vásárlók zaklatása miatt kérnek elnézést. Elképesztő.Ezuttal nem panasszal - hisztivel, hanem szigoru mercem szerint is jofejseggel kereslek…..
...az Aréna Plázánál is azért. Idén borult be például a Piramis Center Törökszentmiklóson, amit 2007. februárra kellett volna átadniuk a bérlőknek. Ehelyett márciusban az egyik alvállalkozó bezáratta az építkezést, mert állítása szerint több tízmillió forinttal tartoznak…..
Milyen lehet az, amikor összeáll 4-5 prekog, és zenekart alapítanak? Hát olyasmi, mint az ország legjobb nevű rockfesztiválja, ahol elgondolkodtató időpontot találtak az esőnapra. Greggrant levele alant. Hello! A mellékelt hirdetés egy helyi információs lapban, vagyis egy offline…..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
rhiannon 2007.08.31 10:49:11
Nos most már megnem mondom, hogy mikor kaptuk a levelet, de az biztos, hogy a határozat hozatal után! Amúgy a balest után 1-2 napra hívtuk is a kárszakértőt, hogy akkor vegye fel meg minden. Nos meg is történt a kárszakértőnk 79.000 Ft-ra értékelte az általunk 200.000 Ft- körül…..
Nos hát vártuk még ekkor itt a papírt a bíróságról, hogy akkor tudjunk bemenni a biztosítóhoz. Nos megörültem láttam, hogy XY Rendőrfőkapitányság. Jaj de jó hát végre mehetünk a biztosítóhoz. Nos és kibontom és mit látok, hogy N. A. mint eljárás alá vont személy…..
közútibaleset 2007. március 23. 2007.08.29 07:35:48
Nos sok-sok helyről kérdezősködtünk az ügyintézés miatt. Nos a következőt mondták, hogy a rendőrnek 8 napja van feladni a közlekedésrendészetre az ügyet és a közlekedésrendészetnek pedig 30 napja van határozatot hozni. Nos mi megvártuk ezeket a határidőket. Ekkor…..
Igencsak későn jutottam erre a blogra, de akkor most visszamegyek az időbe és megírom a történetünket. Tehát a fent említett dátum. Párom értem jön melóhelyre majd Szolnokon közlekedünk. A 4. számú főútra szeretnénk rá térni Debrencen felé. A kereszteződés a következő…..
Andrást önjelölt vállalkozásfeljesztők zaklatják lassan fél éve, úgyhogy most Önök szavazhatják meg bekiabálással, hogy mit csináljon velük: Az alábbi helyzetre keresnék jó megoldási javaslatot. Egy kisvállalkozás nevében írok. Lassan fél éve, hogy heti rendszerességgel…..
Ez még nem annyira vicces, mint a múltkori balatonsoundos kergetőzős történet, de bemelegítésnek megteszi. Péter egy illegális fényképezőlefoglalásnak volt szemtanúja rögtön az első nap. A kérdés a Homárt is foglalkoztatja, vajon kihez kerülnek a milyen alapon lefoglalt…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
A zebrán parkoló rendőrös sztori kapcsán kaptuk blumitól ezt a vicces videót New Yorkból, ahol egy rendőr záróvonalon fordul vissza. Youtubera kattintva kiderül, hogy még egy sor hasonló, néha még kegyetlenebb videót pakolt fel egy Jimmy Justice nevű csávó, aki szabadidejében…..
rhiannon 2007.08.10 11:59:41
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
A Homár hétvégén egy CBA-ban méregette a műanyagzacskókat, mennyit tesznek hozzá a gyümölcsökhöz (semennyit), de Asenki szerint az Auchanban kellett volna keresgélni: Pénteken délután jártunk családommal az Auchan Tópart (Dunakeszi) bevásárlóközpontban. Ott lőttem ezt a két…..
Nem elég, hogy már mindent Kínában gyártanak, még újrahasznosításban is lenyomnak minket, ahogy Marci detektálta. A dizájnon még van mit csiszoni, de jelenlegi állapotában is mély környezettudatosságról tesz tanuságot ez az étteremfalra erősített szórólaptartó műanyagkanna:…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..