Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jason13

356 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clive Barker-t gondolom nem kell bemutatni senkinek. Munkássága legjobbja pedig talán az 1987-ben bemutatott Hellraiser. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod...
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
A Libabőr korántsem horror. Inkább egy szörnyekkel megpakolt ifjúsági kaland film, ami igyekszik óvatosan rémisztő lenni. Hogy sikerül-e és mennyire üt a Libabőr? Kiderül a Horror-Filmek.hu-n közzétett írásunkból.  ..
Guillermo del Toro az a rendező, akit biztosan nem kell bemutatni senkinek. 2015-os műalkotása, tényleg egy igazi kincs. Egy rémisztő és mégis gyönyörű mese. Részletesebben a Horror-Filmek.hu oldalon értekeztünk a filmről.  ..
Már megint köpnek a sírunkra. Ráadásul ez alkalommal egy meglehetősen vérszegény folytatással találkozhatunk. Nem szeretjük ezt mondani, de ez a film kifejezetten elkerülendő. Minden további részletet a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk, ahol több más kritikát is találsz. ..
Joel Edgerton filmje, amelyben szereplőként és rendezőként is vállalt feladatokat sajnos nem lett olyan ütős. Potenciál van benne, sőt Jason Bateman felbukkanása is üde színfolt egy ilyen jellegű alkotásban. A végeredmény viszont? A Horror-Filmek.hu oldalon találod az írásunkat, ahol egyébként…..
David F. Sandberg rendező 2013-as rövidfilmje valóban rövid, de egészen velős lett. Ennek fényében pedig nem is csoda, hogy fel keltette James Wan érdeklődését. A Fűrész, a Démonok között és az Insidious rendezője lehetőséget adott Sandberg-nek arra, hogy egész estés formában álmodja vászonra…..
Tales from the blog Hush (2016) 2016.07.20 22:20:31
Mike Flanagan az Alagút című független filmmel hívta fel magára a figyelmet. A végeredmény egy ötletes, de nyilván kicsit szerényen kivételezett film volt. Azonban ahhoz pont elég, hogy komolyabb feladatot is kapjon és elkészíthesse az Oculust. A siker nem maradt el, így jöhetett a folytatá, a…..
Nicolas Winding Refn horrorfilmet még nem igazán rendezett, habár thrillerekkel korábban is bemutatkozott. A Neon démon azonban talán már valóban egy kicsit a horror mezsgyéjére téved. A végeredmény a dán rendezőtől megszokott produkció, amely nem akar kapkodni, inkább kicsit komótos és…..
Kézi kamerás horrorfilm rajongók figyelem. Itt egy újabb hasonszőrű alkotás, ami közel sem váltja meg a világot. Sőt. Az Akasztófa kritikája ezen az oldalon érhető el...
Ben Wheatley rendező legutóbbi filmjében Tom Hiddlestone, Jeremy Irons és Luke Evans kapták a főszerepet.  A hatalmas toronyházban játszódó film alapját egy könyv szolgáltatta. A vászonra vitel azonban talán nem lett tökéletes. A filmről készült kritikánkat a Horror-filmek.hu oldalon találod...
A Blumhouse szereti az olcsó filmeket. Ezek néha jók, néha pedig meglehetősen borzalmasak. Kár szépíteni. Az 51-es körzet esetében inkább a rossz jelzővel illethetjük a filmet. Hogy mennyire? Ha érdekel erre gyere...
A meghívás egy meglehetősen érdekes és egyedi darab. Néhány helyen horrorként hivatkoznak rá, ami talán egy kicsit túlzó. Inkább egyfajta thrillerrel van dolgunk. A lassabb tempó kedvelőinek jöhet  be igazán ez a film. Hiszen A meghívás nem pörög túl semmit. Inkább bemutatja a szereplőt és lassabb…..
A Jurassic Park három részt élt meg. 2015-ben viszont a park újra kinyitotta kapuit! A végeredmény pedig simán hozta a várakozásokat! Dinók, dinók, dinók mindenfelé!  A filmről a Horror-Filmek.hu oldalon találod az írásunkat!..
Jason13 2015.06.16 19:16:30
@Syracuse: Tény, hogy a kasszáknál nagyot robbantott és emiatt még sokat lesz emlegetve, viszont a filmtörténelmet nem fogja úgy megrengetni, mint a '93-s, ami műfajának egyik legjobbja. Ezzel szemben az új epizód csak egy szórakoztató popcorn-zúzda, se több, se kevesebb.
Habár James Wan azt ígérte, hogy nem igazán szeretne horrorfilmek rendezésével foglalkozni. Mégis kivételt tett. Úgy döntött, hogy a Démonok között 2. részét nem adhatja ki a kezéből. És milyen igaza volt. A film így lett újból tökéletes. Olyan alkotás, ami bőven az első film nyomába ér. Akár…..
Tales from the blog Nerve előzetes 2016.06.07 12:00:00
A Paranormal Activity 3. és 4. részét rendező páros, Ariel Schulman és Henry Joost nyáron egy új thrillerrel jelentkezik. A film történetében eléggé hasonlít David Fincher Játsz/ma című filmjéhez, mindenesetre a színészi gárda biztató.  A főbb szerepekben megtalálhatjuk Emma…..
A művészfilmjeiről ismert Nicolas Winding Refn nyáron egy meglehetősen elvontnak tűnő horrorral jelentkezik, amit hazánkban június közepén fognak bemutatni. A történet első blikkre a Fekete hattyút és a Starry Eyes-t juttathatja eszünkbe, de bízunk benne, hogy a direktor képes lesz újat mutatni.…..
A The Walking Dead-ből ismerős Lauren Cohen, 2016-ban nem csak a zombik ellen húzott kesztyűt. William Brent Bell mozifilmjében egy porcelánbabával veszi fel a harcot. Azt mondod, hogy az efféle horror 2016-ban már nem feltétlen állja meg a helyét? Ebben sajnos még akár lehet is valami.…..
A 2013-as Gonosz halott remake-t jegyző Fede Alvarez a nyár végén új filmmel jelentkezik. Ez lesz a Don't Breathe, ami magyar keresztségben a Vaksötét címet kapta.  A történet középpontjában néhány rabló áll, akik egy idős vak embert akarnak kirabolni, de csúnyán pórul járnak. A főszereplők között…..
A 2016-os év első felében mutatták be Az ajtón túl című horrort. A főszerepet a Szökésből vagy a The Walking Dead-ből megismert Sarah Wayne Callies kapta, aki szörnyű démonokkal kellett, hogy farkasszemet nézzen. Az ajtón túl talán nem a legütősebb horror az évben, azonban egyszer érdemes lehet…..
James Wan nem csak rendezőként tevékenykedik, producerként is felügyel bizonyos produkciókat. Idén érkezik július 21-én a hazai filmszínházakba az Amikor kialszik a fény című alkotás, amiben feltűnik Teresa Palmer, Maria Bello és Billy Burke. A rendezést David F. Sandberg vezényelte, aki saját,…..
Feldolgozás. Remake, Reboot, Újra. Választhatsz is. Egy biztos, a tendencia újabban az, hogy az eredeti és jó ötleteket helyett a régi sikerekhez nyúlnak vissza a producerek. Ez a tendencia persze nem mindig rossz. Akadnak kifejezetten jól sikerült remake-ek. Akár olyanok is, amelyek bőven…..
James Wan elképesztően sikeres Démonok között című horrorfilmjének a folytatása jövőhét csütörtökön érkezik a hazai a mozikba. Mi már nagyon várjuk, hiszen szeretjük a rendező munkásságát és az előző epizód is elnyerte a tetszésünket. A történet ismét a Warren-házaspár egyik ügyén alapul, tehát…..
Nem csak a fociban lehet szörnyülködni, ha kimarad egy-egy helyzet. Hasonló eset a filmes fronton is bármikor megtörténhet. Ráadásul nem is csak blockbuster filmek hasalhatnak el, mint disznó a jégen. A Sötét erdő a szinopszisát tekintve talán nem túlzás azt állítani, hogy akár a 2016-os év egyik…..
Nem túlzás azt állítani, hogy Frankensteint történetekkel tele a padlás. A 20th Century Fox viszont úgy döntött, hogy fér még oda.  A Victor Frankenstein című filmjüket azonban igyekeztek újszerű megközelítéssel előadni. Remek színészeket is szerződtettek a főszerepre. A kérdés csak az, hogy vajon…..