Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mt-03

5 bejegyzést írt és 582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán telefonszáma megváltozott, ám erről hiába tájékoztatta az ügyfélszolgálatot, az akciós mosógép első kiszállításának lehetőségéről így sajnos lemaradt. És a helyzet később sem lett jobb, rettenetes ügyfélkezelés, kétszer kifizetett ár, mosógép meg sehol. Történetünk kezdetén egy lelkét…..
A Magyar Posta még mindig meg tud lepni minket! Ezúttal nem a csomagkézbesítés, hanem már a feladás nem sikerült, mert 2 postán sem vették át a pakkot olvasónktól súlyhatárra hivatkozva. És nem, nem 4 darab military kettlebellt akart feladni. Nyilas Misi szegény anyukája igen nagy bajban lenne…..
Hosszú várakozásaink során mind láttunk már olyan jelenetet, amikor egy ügyfélszolgálatos egyre türelmetlenebbül próbál elmagyarázni valamit egy idősebb ügyfélnek, akinek egész másra jár az agya és nem érti a dörgést. Rossz esetben ilyenkor jön a megvezetés, és a költségek hopp, megemelkednek, jó…..
Bevallom, az alábbi levélig nem ismertem a Book a Sloth Club könyves meglepetésdoboz szolgálatot, az események tükrében nagy szerencsémre. Mert tuti ráugrottam volna a detektív dobozra, aztán meg itt  forognék  a sorstársaimmal, mint egy tanácstalan Travolta-csoport keresve a…..
Lazarbibi A másolás országa 2018.12.25 10:57:30
Napjainkban a nagy szankciók-ellenszankciók játék közepette egy 2018 elején született jogszabály-tervezet értelmében Oroszországban az USA-ból és az azt támogató országokból származó jogtulajdonosok beleegyezése nélkül gyárthatnának termékeket. Tehát gyakorlatilag bármit lemásolhatnak, ha…..
Idén már zsinórban harmadszor mentünk vissza Nápolyba, annyira megfogott a város megjelenése és hangulata. Minden alkalommal egyre jobb itt élni pár napig, ami nemcsak azért van, mert elképesztően izgalmas és szép hely, hanem azért is, mert jó a lakói között lenni. Sokat tanultunk már a nápolyiaktól…..
Rengeteg bejelentés érkezik a Járókelőre utcákon és tereken ottfelejtett vagy lelakatolt, de mindenképpen elhagyatottnak tűnő kerékpárokról, ezért megkérdeztük a fővárosi kerületek közterület-felügyeleteket, mi a gyakorlat a roncsbringa-ügyeknél...
Egy ausztrál fürdőruhamárka gondolt egyet és a legfrissebb katalógusában a modellek retusálatlan fotóit használta. Amitől persze a net elalélt, a kommentelők dicshimnuszokat zengtek...
mt-03 2018.06.13 12:40:46
Mindenki vágyik hosszú életre, egészségesen, aktívan töltött időskorra, de sokkal kevesebben vannak azok, akik meg is tesznek érte mindent, ami rajtuk múlik. Az egyik ilyen, az életet meghosszabbító, az egészséget őrző „csodaszer” a mozgás: egyszerű, de szinte bárki számára elérhető, és…..
A fotózással két probléma van: az egyik, hogy a fotós eszközök nagyobb része elég drága mulatság, a másik, hogy ezekből az eszközökből sosem elég... Arra gondoltam, hogy talán jó volna, ha néha nem csak a madarakról vagy állatokról készült képeket osztanám meg, hanem…..
mt-03 2018.05.22 09:03:30
@geegee: fabory-ban kapsz, unc whitworth csavarnak hijjak, 1/4" v 3/8"-ost kell venni.
Volt egyszer egy vidéki polgárfiú a keleti végeken, akinek szülei jóvoltából nem ment rosszul a sora, azok ugyanis különböző strandokat, fürdőket üzemeltettek, míg csak tönkre nem mentek. S akkor a fiú, történetünk főszereplője beállt mások fürdőjébe úszómesternek. Fiatalabb olvasók számára: az…..
mt-03 2018.05.20 19:59:46
@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: esetleg furdenek? esznek-isznak-dumalnak napoznak, jol erzik magukat. de szerencsere nem kotelezo, ezert ha te nem erzed ott jol magad akkor ne menj oda ;)
A Lego egy nagyon ügyes, tradícionális és innovatív játékgyártó. Az évtizedek során számos remek témát, készletet és technikai megoldást is kitaláltak, amelyek megannyi gyűjtőt és Lego kedvelő gyermeket boldoggá tettek. Viszont az innováció és az ötletelés sajnos nem mindig lesz sikeres a…..
Szinte minden túrázási útmutató úgy kezdődik, hogy mindig legyen nálunk elegendő étel és ital, ha kirándulni indulunk. Ami nem meglepő, hiszen kilométereket megtenni csak energiával telten lehet. Ebben a bejegyzésben szemügyre vesszük, hogy a turisták által közkedvelt Budai-hegység nevezetes…..
Harcolni a szennyezés és a klímaváltozás, valamint azok káros egészségügyi hatásai ellen széles körben elfogadott magatartássá vált. Kézenfekvő, hogy ennek egyik módja a városi autós közlekedés csökkentése. De minden változtatásnak vannak nemkívánatos következményei, főleg,ha olyan nagy mértékűről…..
Ha létezik olyan fogalom, hogy lépcsőművészet, a londoni Atmos stúdió hihetetlen építménye minden bizonnyal ebbe a kategóriába tartozik. Ez az elképesztő organikus csigalépcső a Piccadilly road egyik vendéglátóegységében, egy bizonyos Hide Barban kapott helyett, rozsdamentes acéllemezekkel…..
A hét fotója minden hétfőn az a kép, mely a Mai Manó Ház Facebook rajongói oldalán bemutatott A NAP FOTÓJA válogatásunkból az előző héten a legjobban tetszett nektek.   Fotó: Joel Meyerowitz: Truro, 1976 © Joel Meyerowitz    (forrás: artblart.com)..
Fotók: National Geographic „Nem tudom, miért, de ösztönösen úgy éreztem: ha Picasso, akkor nekünk Antonio Banderas kell. Azt persze tudtam, hogy Antonio is Málagán született, ahogy Picasso is, de azt már nem, hogy ezért világ életében rengeteget is foglalkozott Picassóval, és mindig is el szerette…..
Nem minden színész álma az, hogy folyton a reflektorfényben tündököljön. Talán nem is gondolnánk, hogy egyes világsztárok a színészkedés mellett teljesen átlagos munkát végeznek. A nickiswift.com most összegyűjtötte azon színészek és színésznők listáját, akiknek a színészkedés mellett teljesen…..
mt-03 2018.04.07 23:20:32
Az internetes vásárlásnak rengeteg előnye van, hiszen kényelmes, egyszerű és sokszor remek akciókat is ki lehet fogni. Azonban van néhány olyan elégedetlen vásárló, aki nem éppen azt kapta, amire számított. Az olcsó kínai weboldalakról rendelt termékek ugyanis sokszor egészen nagy meglepetést tudnak…..
mt-03 2018.03.15 14:42:55
@okleveles naiv: hitvany roman ceg, ha netan megkapod akkor imadkozz nehogy baja legyen, mert jon hozza a roman gari..
de hasonlo atkuros ceg az alza is, cseszlovak, amikor fizetsz itthon az uzletukben akkor egybol cseh szamlara utalsz, az itthoni eloirasoknak fittyet hanynak, es ezek itt evek ota mennek, teged meg segbedug a nav ha egy ftot nem utalsz hataridore.
Hideg időben rengeteg daikón, azaz jégcsapretek fogy a Távol-Keleten. Japánban komoly kultúrája van a retkek, tarlórépák fogyasztásának, amit télen gyakran párosítanak miszóval, póréhagymával, gyömbérrel. A miszót általában valamilyen dashival, azaz alaplével támogatják meg, amitől én eltekintek a…..
mt-03 2018.03.08 13:13:25