Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tájfájter

0 bejegyzést írt és 540 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csúcson pörög a határátkelés, még soha ennyien nem költöztek tartósan külföldre, mint tavaly. A 33 ezer ember annyi, mintha egész Ózd (vagy Vác) fogta volna magát, és elment volna az országból, ráadásul hosszú távra. Az is tény, hogy eközben az elvándorlás üteme viszont csökkent...
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Közel egy éves munkakeresésem során szerzett tapasztalatomat szeretném megosztani önökkel. Sokak írását olvasva, hasonló cipőben járok, nem kapok választ az önéletrajaimra.    Az…..
Tájfájter 2016.03.18 15:30:58
@Valakiateleprol:

Ha xy cég vagyok és tényleg bővíteni szeretnék de a konkurencia tudta nélkül, vagy a jelenlegi csapatomban akarom lecserélni a vadállat ordító középvezetőmet, akkor kicsit nehéz saját cégnéven hirdetni az állást.

Voltam olyan állásinterjún, ahol nem volt megnevezve a cég és a munkavégzés helye, csak fejvadász tudta.

Behívtak és ott közölték, hogy a jelenlegi vezetőt szeretnék áthelyezni/kirúgni (még nem döntötték el melyiket), és az utódját keresik, de persze nem venné magát jól ki, ha ez kitudódna idő előtt.
Aztán eltöltöttem egy fél napot a területek vezetőivel, köztük az elődömmel is.
Cesar Millan magyarázatot közölt a nagy vihart kavart malac megtámadási ügy kapcsán, amiben azt állítja: a nézők nem értették meg a kontextust, ő mindent jól csinált. Az állatvédők továbbra is a fejét követelik, pár szakértő pedig csendesen elmélkedik azon, miért teljesen rossz a magát suttogónak…..
A Maldív-szigeteken található az az ötcsillagos üdülőkomplexum, ahol a tengerbe nyúló luxus apartmanok napenergiával működnek...
Az RTL műsorait korábban szinte kizárólag az IKO gyártotta, mármint akkor, amikor még Dirk Gerkens volt a főnök, ugye, de amikor őt kihajították, ment vele az IKO is - olyannyira, hogy most már a TV2 házi gyártóinak számítanak. Hogy aztán a távozással kapcsolatos egyéb pletykákból mi igaz, és…..
Tájfájter 2016.02.02 11:54:38
@dreamhotep: Ha nem is TV2 feltámadás, de állami pénzen megtámogatott, és a konkurenciát (RTL) ellehetetlenítő TV2 Vajna alatt simán kijöhet a történetből.

Amikor majd az RTL-es emberekre rászáll a NAV, meg a rendőrség lehallgatja őket, mert lopják az áramot, akarom mondani tilosban parkolnak a terepjárójukkal, akkor a családfenntartó lojális apukák-anyukák is elgondolkoznak, hogy a TV2-nél hátha szebb, gondtalanabb életük lenne (sajnos)
Az RTL egyik jó húzása volt a Master Chef hazai átdolgozásának is tekinthető A konyhafőnök című műsor, ami hamarosan a negyedik évadát kezdi majd meg a csatornán (A konyhafőnök junior is folytatódik majd), de immáron új zsűrivel. A Bors szagolta ki, hogy Fördős Zé mellé új zsűritagokat keres a…..
Ahogy közeledik Barack Obama második elnöki ciklusának a vége, úgy szaporodnak a tevékenységét összegző értékelések. Az alábbiakban 13 olyan idézetet gyűjtöttünk össze, amelyekben Obama nem a politikáról, hanem a vallásokról, erkölcsi alapelvekről és a természetfeletti világról osztotta meg…..
Hogy aztán ez a hír(?) milyen hatással lesz a lassan vajnásodó tévé jelenlegi gárdájára azt egyelőre nem tudni, de a Blikk szerint Andy Vajna, a TV2 új tulajdonosa az RTL Klubtól vinne át műsorvezetőket a második számű kereskedelmi tévéhez, és az sem érdekli, hogy…..
Királyvár Ül Tommen, a gyerekkirály a kurva kényelmetlen Vastrónon, és miközben a szepton a fejére helyezi a kicsit nagy, bár átalakított koronát, másra sem tud nézni az ünnepségre megjelent tömegben, mint a kissé malacorrú vidéki szépségre hajazó Margaery-re, aki ugye az…..
Tájfájter 2014.05.06 10:35:06
@Leadfoot:

Szerintem meg Dany-nak leesett, hogy amíg nem gyűjt elég hajót neki a csávója, meg nem nőnek meg a sárkányok akkorára, hogy lovagolhasson rajtuk, mint ősei tették, addig pont gyakorolhatja a királynő szerepet a Meereen-i homokozóban :-)

És ha úgy gondolja, hogy már megy neki a királynősdi 1-3 városon, akkor majd elfoglalhatja a szomszéd kontinenst.

Legalább kicsivel több esze van, mint a bátyjának volt :-)
Tájfájter 2014.05.06 12:57:31
@szepi79, első ezen a néven:

- nem tartom kizártnak, hogy John Arryn-t is Littlefinger vezette rá arra, hogy Robert örökösei Lannisterek inkább, és hogy a bordélyokban (amik éppen Littlefingeré) van még pár királyvér :)

Habár a kezdetekkor éppen egyszerre indulnak az események, de ha nem kavar bele valaki az állóvízbe, akkor lehet, hogy Varys-ék sem veszik a bátorságot, hogy a Dany-éket pártolják és kiházasítsák Drogo-hoz, akkor meg nincsenek sárkányok se, és ki tudja, hogy az üstökös van a sárkányok miatt, vagy a sárkányok keltek ki az üstökös miatt, de akkor egy csomó misztikus esemény nem indul be :)

Amúgy csak egy dolog a biztos: Winter is coming :)
Elöljáróban csak annyit, hogy aki nem naprakész a könyvekből, (mint pl. én, aki a negyedik kötet első harmadánál tart) annak lesznek nagy meglepetések az epizódban. Mereen Szürke féreg nyelvleckét vesz Dany tolmács csajától, és a múlt időt menten nem a “tegnap reggel vettem…..
A biztonságos kerékpározáshoz feltétlen szükséges egy bukósisak viselése a fejünkön, hiszen egy bukás során ez a testrészünk a legsérülékenyebb, és egy komolyabb esés alatt akár maradandó károsodásokat is szenvedhet. Sajnos, még nincs igazán elterjedve, és a bringára…..
Az egyik kedvenc geek témájú szakportálunk, a Gawker-birodalomba tartozó io9 összeszedte azokat a legfontosabb konspirációs teóriákat és homályos sejtéseket, amiknek a megfejtését jó eséllyel még maga George "Gyorsírásbajnok" R.R. Martin sem ismeri. Vigyázat, extrém…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..