Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skye

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi kell a nőnek? Botox, mellplasztika vagy autentikus bölcsesség? A harmadik Eve Ensler kötet középpontjában ismét ott a nő. Ensler a világ különböző szegleteiben keresett fel más és más származású, korú, foglalkozású, vallású, asszonyokat, lányokat. A közös bennük…..
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
skye 2010.09.03 13:50:06
@kyncza: Neked mióta egy kategória a buszon való verekedés egy békés meleg felvonulással?Te miőrl beszélsz? Szándékosan hozol fel ilyen görcsösen hatásvadász példákat? :D Törődj inkább azzal a nővel, akit négy szép magyar kuruc férfi vert el, csak mert a melegfelvonulásról ment haza. A kattintás véleménykifejezés. Ha keresed az alkalmat, hogy megnézhess ilyesmit, annak ellenére, hogy zavar, azzal azt jelzed, hogy érdeklődsz. Senki sem kényszerít arra, hogy nézd és törődj a témával. Ez inkább a kényszeresen gyűlölködni vágyás eredménye.
skye 2010.09.03 13:54:45
@Toyotomi Hideyoshi: Ki a többségi társadalom és miért nyilatkozol a nevében? Csak nem együtt söröztél vele? :D Engem is sok minden zavar, mégsem hisztizem azért, hogy tiltsák be őket, pedig milyen jó lenne, ha többet nem látnák ordítva vonuló FTC-szurkoló csordákat, akik az útjukba kerülő dolgokat egy lendülettel zúzzák szét és mint a barmok ordítanak?Épeszű ember nem gondolhatja, hogy ami zavar, azt majd betiltják? Ez egy pisis ovis felfogás. A többségi társadalmat nem zavarja a melegfelvonulás, komolyabb proiblémáik is vannak ennél, csak azokat zavarja, akik jó alkalmat látnak ebben is arra, hogy gyűlölködjenek.
 Megnéztem a neten a Saltot, ami úgy fest, hogy rémesen szar film, és Jolie külseje is csalódás volt. A csaj olyan már, mint egy viaszbábú, mindene késsel rajzolt, és Jacksonra hasonlít. Persze egyes jelenetekben szép, de akkor sem trendi. Na jó, orosz nőt alakít, amit nehéz…..