Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifjabb Hábetler János

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János eltörölné a súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek osztályaiban a minimális óraszámokra vonatkozó előírást. A Fidesz frakcióvezetője nem segélyeket vagy kiváltságokat vonna vissza, hanem gyerekek elemi oktatási jogait sodorja veszélybe...
ifjabb Hábetler János 2011.11.20 06:50:11
@e_gabor: Attól, hogy egy iskola az adott gyerekre háromszor annyi pénzt kap, lesz olyan pedagógus a tantestületben, aki foglalkozni tud vele? Ez nem pénz kérdés (elsősorban), hanem szakértelem. És ezt speciális főiskolán (Gyógypedagógia) lehet megszerezni. Persze ettől még nem értek egyet a Lázár
-féle megoldással.
Kumin szerint Új baloldalt? 2011.10.29 10:20:20
Eddig a Negyedik Köztársaság Ifjúsági Mozgalom (4K!) két irányból tudta magára felhívni a figyelmet. Egyrészt magára húzta a perfekcionisták kritikáját, miszerint miért is negyedik az a köztársaság ott, a nevükben. Másrészt csináltak indulásnak egy különös ízlésvilágú…..
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
ifjabb Hábetler János 2011.09.17 07:43:22
@s: Nem tehetek róla, egyszerűen csökkent értelmű vagy. Tessék négy évente meggondolni hova tesszük a keresztet a szavazólapon. És nem közben arra uszítani, hogy verjük már szét az ország maradékát is (,mint szellemi elődeid, ha jól értettelek.)
Selmeczi Gabriella szerint a magánnyugdíj-pénztárak nem csak eltőzsdézték az emberek pénzét, de egyenesen életveszélyes volt a rendszer. A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki biztos szerint, ha a manyupok állampapírba fektettek volna minden pénzt, ma 700 milliárd forinttal több lenne a…..
Gréczyblog Hol az angol Balsai? 2011.08.14 07:51:00
Kerestem a hazai sajtóban az olyan címeket, hogy Rendőrterror Angliában, de sehol sem találtam. Pedig ha valahol, ott aztán elszaladt az államadósság, és ott amúgy sem minden fenékig tejfel - csak nálunk, tavaly április óta. Azt sem értem, hogy senki nem írta le a brit rendőrség…..
ifjabb Hábetler János 2011.08.14 15:01:30
@tölgyes: Te hol a fülemben voltál 2006-ban? Nekem úgy tűnt, a békés tüntetők több kevesebb rendszerességgel szétverték a főváros főbb útvonalain található utcabútorokat, kukákat gyújtottak, építkezési állványt bontottak, tankot kötöttek el. Erzsébet-hidat, Szabad sajtó útját, Astoriát, Rákóczi utat zártak le. Kicsit korábban TV székházat gyújtogattak. Hónapokig szarták tele a Kossuth teret...
ifjabb Hábetler János 2011.08.14 15:51:04
@profilo: Ebben teljesen igazad van. Csak most nem ez volt a kérdés. Azért a felvetésed megérdemelne egy önálló tanulmányt.
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
Kettős Mérce Radikális PC? 2011.07.28 16:08:00
 Tüntetni megy az izraeli nagykövetség elé a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Az indok vérfagyasztó, a Norvég tömeggyilkos Breivik ügyében vonul az érintett HVIM a zsidó állam nagykövetsége elé. Vajon nem esik le az úriembereknek, hogy nincs különbség a…..
ifjabb Hábetler János 2011.07.28 20:30:29
@légycsapó: Szerinted a szobahőmérsékleten lévő IQ-jával valaha is megérti?
Mandiner blog Apoliticus 2011.07.25 07:01:00
  Az elmúlt néhány hónapban talán szándékosan is, de távol tartottam magam a nagypolitika történéseitől: a híreket csak futva olvastam át, tévét nem néztem és offline sajtóterméket is csak nagy ritkán vettem a kezembe. Ellenben a blogvilág különböző szereplőit a…..
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
ifjabb Hábetler János 2011.07.10 13:08:26
Proszektúra Hülyeség a köbön 2011.07.04 15:24:00
Most jutottam hozzá, hogy elolvassam a Magyar Hírlap cikkét Vadai Ágnes reagálásáról, Vadai szerint nevetségesek a vádak címmel - Ülést tartott a nemzetbiztonsági bizottság alcímmel. Jó hosszú cikket rittyentett ebből az újságíró az mti információra hivatkozással. De,…..
ifjabb Hábetler János 2011.07.04 21:03:36
  Jelentős közéleti sportértékkel bíró közleményt adott ki a Fidesz-frakció, melyben többek között ez áll: „A mi feladatunk az, hogy megnyerjük az ország egyik legnagyobb háborúját, amelyet a munkanélküliség ellen vívunk. Ebben csakis azok lehetnek…..
 J. Krisztus, ács foglalkozású, 33 éves názáreti lakos egy 12 tagú társasággal együtt a Jeruzsálem külterületén található ismert pihenő- és szórakozóhelyen, a Gecsemáné Kertben vacsorázott. A társaság tagjai a későbbi vádlott tanítványainak tartották magukat,…..
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
Tisztelt praxis olvasók! Nem tudom, mennyire kapcsolódik a blog témájához az én levelem, mindenesetre a mai nap után azt gondoltam mindenképpen megírom az általam tapasztalt dolgokat. Az történt ugyanis, hogy reggel, amikor az unokámmal az iskola felé tartottunk gyalog, majdnem…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
ifjabb Hábetler János 2011.03.24 21:46:02
@Waldorf Rolandó: Egyszerű vagy, de legalább van önbizalmad. Az Államvédelmi Hatósághoz (ÁVH), pont úgy soroztak 18 éves fiúkat, mint a Néphadseregbe. Nem volt választásuk. Az ÁVO (Államvédelmi Osztály) a BM belső elhárítási részlege volt az 1940-es évek végén. Bocs.

W.M. meg egyszerűen minősíti a Fiatal Demokraták Szövetségét, melynek pártlistájáról az ötödik helyen volt.
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
ifjabb Hábetler János 2011.03.20 12:59:36
@fludd: Gratulálok! És akkor (mert fiatalabb és nem lehetett ott) lophat, csalhat, hazudhat. Bedöntheti a forintot, hogy az egész ország fizesse csemetéje (leendő)hozományát, a legmagasabb adóságrátát halmozza fel városában (aztán majd a költségvetéstől kér segítséget). Szavazz rájuk 2014-ben is, legyen még szarabb a helyzet!
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Ennél még az is elfogadhatóbb lenne, ha a kormány nem saját állampolgárait és szavazóit akarná megvezetni, hanem – "nemzeti érdekből" – a külföldi szereplőket. (Fotó: Huszti István/Index) Érdekes dokumentum jelent meg tegnap a kormány honlapján, a Széll…..
ifjabb Hábetler János 2011.03.08 15:46:25
@-=Z=-: Ráadásul kettős játékot játszik. Mivel tisztában van azzal, hogy az átlagmagyar magyarul sem ért, a lényeget valamelyik világnyelven mondja, a parasztnak meg majd hazudik valamit, magyarul. Esetleg mond valami jópofát piros-fehér-zöld szósszal leöntve.
A képet ötvenegy éve, 1960. március 5-én készítette Alberto Korda Havannában, a La Coubre nevű hajó felrobbanásának áldozatainak emlékére rendezett gyűlésen. Csak néhány kissebb publikációban jelent meg, a kép hét éven keresztül viszonylag ismeretlen maradt. Egy ír…..
ifjabb Hábetler János 2011.03.06 12:37:45
@Kalmár: Ahhoz képest, amilyen Batista és elődei alatt volt, igen. Pedig ötven éve tartja az USA gazdasági blokád alatt. Megszűnt az analfabetizmus, ingyenes az orvosi ellátás. És mindenkinek van (ha minimális jövedelmet is biztosító) munkája.
Dúró Dóra a parlamentben vehemensen többrendbeli magyar-gyalázással vádolta meg az egyik kereskedelmi tévé csatornát, amelyik arra vetemedett, hogy azt merészelte állítani, Petőfi versszavalása a Nemzeti Múzeum lépcsőjén csupán legenda volt, mint ahogy az is, hogy Mátyás…..