Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!

0 bejegyzést írt és 1561 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ide több, oda kevesebb 2011.07.21 12:35:00
A hétfői után a keddi Magyar Közlöny is tartalmazott finomságot: kormányrendeletet a 2012-2013-as költségvetési bevételek kiadások tervezett összegéről. Vagyis irányszámokat kaptunk, amik valószínűleg változnak még párszor, de jó kiindulópontnak tekinthetők az…..
Az MNB szép csendben új külsőt vett fel. Már tavaly decemberben megszületett az új logó, mindenképpen az én hibám lesz, hogy én csak a mai napon láttam meg először. Szeretném is megosztani eme felejthetetlen pillanatot veletek: A régi logó, ami nem volt már elég jó:…..
Hoffmann Rózsa után Pintér Sándor is szopóágra került, egyrészt a minisztériuma alá tartozó valamennyi rendvédelmi ágazat az édes anyukájába küldené legszívesebben, és meg emellett keményen tüntetnek is (még jó hogy sztrájkolni nincs joguk, ugye Sanyi bá' ?), a keleti…..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.04.18 11:57:28
@Baldrick68: nem hiszem hogy lesz meg itt mit elzarni hamarosan!

Sok sikert a vederonek! Tenyleg ideje elkezdeni valamit. Az alkotmany lekorlatozza a jogokat, a kormany csak a sajat pozicioit betonozza be. A gazdasag romokban, munkanelkuliseg az egekben, 400 ft a kenyer es a benzin.
Esztergom, Gyongyospata, Budapest, mindehol szembeszoko problemak es megoldasok hianya, amire a fidesz baszik.

Itt az ido!
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.04.18 12:04:53
@Ironfist: valakivel osszekeversz... de ertem az ironiat. Ez van, ha mindegyik szar. En mindig is azt mondtam hogy a fidesz=mszmp. ugyanaz teljesen.
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.04.18 12:20:37
@Zigi: nyugi, ok meg nem lattak ciganyt csak fenykepen. Az ilyen embereket kene oda lekoltoztetni egy honapra. a kocsog indexesekkel egyutt. hogy megismerjek a ciganyokat...

vagy a szuleiket es testvereiket. Hogy kicsit nagyobb legyen az empatikus beleerzo kepesseguk.
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
hogyvolt VV4 - 4x110 2011.04.06 16:15:00
Megkezdődött a túlélés hete. A Villában is, és az erkélyen is, a muskátlik és én a bűti szelekkel harcolunk, egyelőre mi állunk nyerésre, igaz, a nap huszonnégy órájából legalább másfelet fordítok arra, hogy pakolászom a balkonládákat ki és be. A Villalakók tíz napot…..
... avagy egy valószínűtlenül zöld nyelv.                     Sasha Pivovarova Hans Feuer fotósnak állt modellt a Vogue Paris áprilisi számához egy röpke sorozat erejéig. ..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.03.25 20:34:30
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Az Intimissimi 2011-es tavaszi/nyári időszakra tervezett fehérneműit - amelyek szépek, egyszerűek és fehérek - Alyssa Milleren tekinthetjük meg. Képeken és videón is. ..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.03.21 23:13:23
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Kedden Matolcsy & társai (elméletileg) bejelentik a strukturális reformokat. Ez már a sokadik időpont változtatás, minden nap más időpontot jelentettek be. A hírek szerint még a hétvégén is gőzerővel dolgoznak a "csomagon". Ami sajnos azt sejteti, hogy olyan is lesz ...…..
Andrej Pejic modellt ismét Juergen Teller fotózta (csakúgy, mint Marc Jacobs tavaszi kampányában) - ezúttal a Zeit magazin számára. Andrej neves divatházak (Prada, Chanel, stb...) darabjait viseli, egy csupán a bökkenő: ezek egytől-egyig kizárólag női ruhák. Érthetetlen számomra,…..
Ebben a zord időben itt van egy kis szépség-csomag menyasszonyi ruhákból. Királylányos, nagy abroncsos, gyönyörűen kidolgozott, meseszép darabok Japánból. ..
A Muse magazin legfrissebb, tavaszi száma nyolc címlappal fog megjelenni, a téma "The Modern Muse".És hogy kik is azok a modern múzsák?  Fentről lefelé: Carolyn Murphy, Guinevere van Seenus, Gisele Bundchen, Isabeli Fontana,  Jamie Bochert, Karen Elson, Natasha Poly…..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.02.24 23:42:20
A "Black Swan" című filmnek köszönhetően Mila Kunis sorra tűnik fel a magazinok hasábjain, illetve címlapjain. A W magazin is neki szentelte márciusi címlapját, illetve néhány oldalt is.Szerintem gyönyörű ez a lány, ti mit gondoltok róla?Na és hogy tetszett a film? ..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.02.24 23:40:16
Lassan nem lesz olyan magazin, amelyik szimplán egyetlen címlappal készítené el aktuális számát. A POP magazin is ennek a "trendnek" megfelelően kétféle borítót készített a tavaszi/nyári számához. Az egyiken Naomi Campbell, míg a másikon Elton John látható. Nektek…..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.02.24 23:39:20
Diane Krüger márciusban több ország Glamour címlapján is feltűnik majd. Például a francia kiadvány borítóján - Karl Lagerfelddel:                                        Vagy az…..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.02.09 20:57:24
Lady Gaga a Supreme üzlethálózat reklámarca lesz a tavaszi/nyári időszakban. A kampányhoz a fotókat Terry Richardson készítette. Hmmm... hááát... nem lett valami jó... és mennyire nem szép ez a nő, hihetetlen... ..
Az Undercolors of Benetton tavaszi/nyári kampánya sajnos semmi váratlant vagy szokatlant nem tartogat számunkra, tökéletesen belesimul a Benetton-tól megszokott kampányok sorába. ..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.02.09 20:49:29
@The Strange: ah, koszi.
Tehat akkor pornoval foglalkozol csak forgatasal nem. :)

kicsit le voltam maradva a blogoddal, de most behoztam. :)
Adriana Lima a brazil Vogue februári címlaplánya (itt). Már ezen a képen is nagyon tetszik, de a magazinban leközölt fotósorozaton - amelyet Fabio Bartelt készített "Pierrô in Love" címmel - is kimondottan elbűvölő. Szerintetek? ..
Mila Kunis látható a LA Times magazin februári számának címlapján. Csodás, kissé sejtelmes képek, Mila pedig gyönyörű, mint mindig... ..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.02.09 20:25:16
Avril Lavigne felnőtt a Vanity Fair-hez. Nincs rózsaszín hajtincs, nincs bakancs, nincs rózsaszín-fekete tüllruha, nincsenek szegecsek, nincs pepita nyakkendő, nincs erős fekete szemfesték... összegezve: nyoma sincs a "Hello Kitty-punk" lánynak. Akit az olasz Vanity Fair…..
Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! 2011.02.09 20:22:07