Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irinyeahétszentségit

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     2007 Március.…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
irinyeahétszentségit 2011.02.04 22:38:03
@Giraffa: Akik járnak szinházba, azok tudják hogy pár perces aklimatizálódást adnak a nagyérdeműnek a vendéglátók. Az nem baj, ha te nem élsz eme lehetőséggel, de kérkedni azért nem kéne vele!
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
irinyeahétszentségit 2011.01.28 07:44:17
@Pál a postoló: ott a pont!
Ezeket használtan hozzák be, mert ujonnan túl drága lenne. Van amit kicsit kipofoznak. Egy kézem meg lehet számolni a kereskedőket, de a szervízelőiket is.
Egyébként miért csak most, aranyvasárnap után pár héttel jelent meg az a cikk, szerzője x-szel jelölve. Akkor ez most hirdetés, reklám az Uzsoki szemészetének?
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
irinyeahétszentségit 2010.07.20 10:13:05
@fehérgalamb: Nem lenne ugyanannyi a vásárló a rövidített nyitvatartás alatt, mert aki pl. olyan munkarendben dolgozik, és előtte nem tud bevásárolni, mert nincs hűtőszekrény a munkahelyén, az továbbra is megpróbálna este ill. hétvégén vásárolni a kis garázsüzletekben, (drágán). Hétvégére kisegítő (másodállású) pénztárosokat is alkalmaz a tescó, na pl. rájuk sem lenne szükség.
irinyeahétszentségit 2010.07.20 10:28:27
@irinyeahétszentségit: pedig de, pl. aki 12 órás munkarendben van
irinyeahétszentségit 2010.07.20 10:33:06
@fehérgalamb: pedig de, pl. aki 12 órás munkarendben van
(bocs az előbb magamnak válaszoltam)
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt.  Mi vagyunk a világ legjobb csapata. Már csak a plecsni hiányzik, hogy ezt…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
irinyeahétszentségit 2010.04.10 15:28:52
@Brigi \"B. A.\" főnöke: néhány csomag szaros 30k -val megdobhatnál! Nálam ugyanis nincs szaga...
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
irinyeahétszentségit 2010.04.06 09:14:19
@yarisugi: én meg azt válaszoltam volna neked, hogy lesz@rom az éhező családodat, és még a vásárlók könyvét is elkértem volna:)))
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..
Cinóber levele félig közlekedéssel, félig közbiztonsággal foglalkozik, de mindenképpen érdekes kérdést boncolgat. Élete párját nemrég megbüntették, de nem is ez verte ki nála a biztosítékot, hanem az, hogy úton-útfélen azt hallani, hogy kevés a rendőr, bírságolni mégis…..
irinyeahétszentségit 2010.02.22 00:24:18
@Mityu: Tényleg rossz ez a rendszer, ha 45 évesen ennyi nyugdíjat kap, hülye lenne, ha nem menne nyugdíjba. Én is ismerek ilyet, de a lustább fajta, nem csinál semmit, egésznap heverészik. Képzelem milyen jó munkaerő lehetett:((
Minap felszóltak kaputelefonon: a rendőrségtől jöttek. Kimentem ajtót nyitni, hááát a csaj és a srác (civilben) voltak együtt 50 évesek. Egyébként Dr. Novotnyt keresték. Mi nem ismerjük, de aki igen, hívja fel őket:))
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
irinyeahétszentségit 2010.01.23 19:16:47
@Balogh Ádám Software:
ott a pont; szarra költötték a pénzt
irinyeahétszentségit 2010.01.23 19:26:46
@Daniel M.: Egyszerűbb lett volna meg se venni! Németországban több fejpályaudvar van, így egy-egy viszonylaton gyakran váltanak menetirányt. Nálunk legfeljebb a Budapesten átmenőknél lehetne jelentősége, de arra a célra, amire idehozták, hogy az IC-k gyorsabban forduljanak vissza, háááát az elég gáz. Hiszen így már az indulási állomáson sincs kitakarítva.
irinyeahétszentségit 2010.01.23 23:55:46
@Daniel M.: Az IC-be szánt vezélőkocsikról: Nyugaton, mondjuk Hamburgtól Münchenig több nagyváros fejpályaudvarát érinti az IC. Ott ideális, hiszen a viszonylat többször is irányt vált. Nálunk viszont csak az átlós vonatok nyerhetnének vele a Keletin. Az inga-IC viszont elég gáz ha már az indulási állomáson is tele vannak a szemetesek. Arról nem is szólva, hogy gyors visszafordulást csak ott lehet tervezni, ahol percnyi pontosan járnak a vonatok. Ja és a német vezérlők kényelmi szempontból sem IC-kbe valók.
Roppant érdekes felfedezés! Kedves beküldőnknek szúrt szemet, hogy a Djuice Kolin-os reklámjában a kurvaszerű karaktert alakító csaj valójában is kurva kurvaszerű karakter. LOL!     ..
Elvárható-e egy olyan állami szervezettől, melynek fő feladata, hogy felügyelje a törvényes rendet, hogy ezt az elvet a magára nézve is kötelezőnek vallja? Bizton mondhatjuk, hogy a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságától (VPOP) ezt várja a törvénytisztelő…..
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
irinyeahétszentségit 2009.09.24 18:00:47
@belagezabela: A Jóban-rosszban-ban láthatod, nekem nem jön be mint szinésznő sem, ez a nő. Ráadásul telekürtölte vele a világot, hogy otthagyta a férje, és összeállt azzal a nővel, aki szintén otthagyta a férjét, aki nem más mint a Jóban-rosszban sorozatbeli partnere! Minek azzal dicsekedni hogy dobták?
Miközben ezt a pusztot fogalmazzuk, mi tűrés-tagadás, elnézést a kifejezésért, de halkan fingadozunk. Hogy miért? Szeptember elején posztoltuk be azt a nagyon is viccgyanús plakátot, amit a Vértes Volán egyik megállójában fotózott Bozsi egyik ismerőse. A következő szöveg állt…..
irinyeahétszentségit 2009.09.21 11:17:56
@Nebameg: csak nem Antal Attila ott a vezérigazgató?
Minden hibájával együtt kivételesen kellemes esemény a budai várpalota udvarain és teraszain megrendezett borfesztivál. Órákon át lehet mászkálni egyre zsongóbb fejjel rengeteg jó magyar és pár érdekes külföldi bor között, enni itt-ott pár falatot, sütkérezni, bambulni.…..