Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kashmir

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi hírünkkel kapcsolatban újabb igen rövid hír jelent meg. A forrást már az  Index.hu sem tüntette fel, de ez a most idézett cikk még az említett kutató nevét sem említi, és sajnos természetesen a forrást sem.  Emellett igen nagy butaságot állít azzal, hogy a…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Hoppá, mindannyian a tévéből próbáljuk követni az eseményeket (dehogyis, az Indexről - a szerk.), pedig sokszor semmit nem kapunk, miközben a Klubrádióban profi közvetítés folyik. Vannak kiküldött tudósítók, akik a rendőrök elől rohanva tudósítanak. "Jönnek, jönnek a…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Csáp Géza Lóvé Parádé 2006.08.27 21:12:00
Egyeseknek örömöt okoz, ha többszázezer hasonszőrűvel összegyűlhet, és ezen alkalommal apokaliptikus lármát meg reklámot fogyaszthat. Ezt hívják tömegkultúrának meg Budapest Parádénak. A parádé a maga félmilliós résztvevőjével a harmadik az ilyen jellegű társadalmi…..
Először kommentként érkezett a Zugügyvédhez az alábbi, valószínű kissé kiszínezett, de mindenképp tanulságos történet egy peches szmókerről. Ha van valakinek még hasonló, kínálgatós sztorija, a Zugügyvéd szeretettel várja. Egyik régi gyerekkori jóbarátom…..
kashmir 2006.08.26 12:56:39
Ennek a rovatnak annyi értelme lesz így, mintha valaki azt mesélgetné, hogy képzeljétek, a LEGJOBB barátomnak az egyik ismerősének a haverjának a spannja találkozott a Chuck Norissal, itt a Kultiban, durva, nem?

Sok minden előfordulhat és ez a rovat pont az
elb@szott/rosszul intézett ügyeket mutatná be, na de hitelesség nélkül semmi értelme.
Kezdődhet a korlátlan urban legend gyártás.

Ettől függetlenül az álszent drogpolitikát én is mélységesen lenézem.
Egy jellemző történet arról, hogy a gyakran külföldi egyetemen végzett, magángazdaságból érkezett, laptopos-áramvonalas korszerű kormánypártiak mit is gondolnak a sajtóról. „Un-fucking-believable” – mondta volna a túlművelt cseremisz, ha egy fiatal, dinamikus,…..
comment:com Rémmaszkban az MTV 2006.08.23 18:05:00
Elkezdődött. Az MTV felvette a Freddy Krueger-gumimaszkot, mélyen a szemünkbe nézett, majd egy kis hatásszünet után azt mondta, hogy búúúúú. „Budapesten négyszázezer ötven évnél idősebb fa van a közterületeken, és akármelyik kidőlhet akármikor” – hangzott…..