Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verpistike

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai Munkaerő Statisztikai Hivatal (Bureau of Labor Statistics) és a CNNMoney.com felmérése alapján készült el a következő infografika. A felmérésben 35 ezer munkavállalót kérdeztek meg munkájáról, melyben értékelniük kellett a munkájuk stressz szintjét, rugalmasságát,…..
Hanem ennél lényegesen olcsóbban is, nem kötelező minden étteremnek a súlyos bőrbútorok vagy a neobarokk giccs felé fordulnia. Jó példa erre ez az üdítő külsejű milánói étterem, ahol ráadásul a dizájn tökéletes összhangban van a hely házias, sallangmentes, de mégis…..
Újabb összeesküvés-elmélet, de figyeljetek csak: tudjuk, hogy a készülék egyre használhatatlanabb lett az elmúlt 12 hónapban. Az utolsó döfést az iOS 4-nek nevezett mobilvírus vitte be, a több száz megabájtos kórokozó jelentősen lassította az Apple kétéves mobilját, a…..
verpistike 2010.09.08 11:42:42
@tokomtelevan:

azért ma már a vas nem drága.. sőt mondhatni nevetségesen olcsó..

gondolj bele 95-ben egy dx2 volt vagy 120 ezer környékén.. ma már ezért brutál pc-t veszel.. viszont ma 120 ezer az nem annyi mint 95-ben volt
 A Goldenblog Komplex kategóriájának büszke 9. helyezettjétől, Hácsétól! Belovszki Misinek hívják. Volt egy cége, a Belotrans 2000 Kft, de tavalyelőtt csődbe vitte, viszont azért annyi pénzt gondosan kilopott belőle, hogy mindenkor legyen egy zsír BMW-je, mert az a raj.…..
verpistike 2010.09.07 18:24:22
@stuccer:

kiváló a felismerés:)))
Megdöbbentően szar a távmunkapiac.Én is ezen a vonalon akartam elindulni még tavaly.A következőket tapasztaltam:Van egy szervezet, amely papíron ezzel foglalkozik - de kb két éve nem frissítették a honlapjukat egyrészt, másrészt pedig amikor felhívtam őket, hogy tudnak-e javasolni…..
6 éve szívok az álláskereséssel (6 ev 6 munkahely legalább, de úgy érzem, hogy mindig csak nagyon rövid időre vesznek fel, kihajtanak, aztán eldobnak),Valószínűleg, ha ebben az évben nem voltam 30-50 állásinterjún, akkor egyen sem, és mindezt úgy, hogy közben feltűnés nélkül…..
verpistike 2010.09.04 14:42:24
@Girhes macska:

a mérnök tervezze meg.. az a munkája ... a gyári melós meg legyártja neki az a munkája..
verpistike 2010.09.04 17:45:01
@prideonlyhurts:

pff.. mekkora paraszt vagy ecsémm... csak akpásból...szart se tudsz rólam de már leirtad hogy hitelem van..meg sugallod hogy nem is adózok.. elég kemény:)

a szívsbész meg a műszak végén el tud számolni hogy életett mentet vagy rutinbeavatkozást csinált stb.. de nem a társadalmon élősködő felelőtlenül költekező parazita
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
A Samgung bemutatott egy szemüveg nélkül is nézhető 3D tévét a berlini IFA kiállításon. Meglepően élvezhető, igaz kevésbé éles a kép, mint a szemüveges 3D-s megoldásoknál. Annyi hátránya még van a technológiának, hogy bár minden oldalról nézhető (tehát sokféle…..
Na ezért jó kijönni egy ilyen eseményre: lehet, hogy otthon is van élő videoközvetítés, de megnézni egyelőre csak Londonban lehetett a kontinensen az új cuccokat. Ez tehát a világ legelső tesztje az új cuccokról, exkluzív hyper brékinggel jelentkezünk tehát az Egyesült…..
Olvasónk megdöbbentően soknak tartja a kamatot, amit be akarnak hajtani rajta.Én is pórul jártam a bankhitellel. Mindössze 200 ezer Ft-ot vettem fel, amit havi 20 eFt-jával törlesztettem, de nem akart csökkenni a tőkerész, a kamatok viszont nőttek.Végül sikerült a hátralévő 81…..
verpistike 2010.09.02 07:38:57
@repecs:

pfff.. jó hogy senki se elégedett a bankokkal.. ki szereti a parazitákat?
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
verpistike 2010.09.01 18:01:40
@Sadist:

ez oké rendben is van.. de van benne probléma ami sokaknak bassza a csőrét.. és végsősoron ha a postban leirt problémával foglalkoznka az emberek akkor a postal is foglalkoznak. szal jó ez így
Így fest igazából egy napfolt a felszínről valaha készült legnagyobb felbontású képen. A Nagymedve Napfigyelő teleszkóp döbbenten állapította meg, hogy csillagunk farkasszemet néz vele. A fotót július másodikán készítette a New Jersey Institute of Technology's…..
verpistike 2010.08.31 13:15:55
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
verpistike 2010.08.31 13:10:55
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
verpistike 2010.08.27 15:44:34
@szőketisza:

kúrva egyszerűen működne a gazdaság... nem lenne gazdasági válság meg stb...

döntsd el neked mia jobb.. a bankokra jelen formájukban semmi szükség... és tőzsdére se dettó ugyanaz mind a kettő... elősködő parazita szakma mind a kettő
verpistike 2010.08.27 16:21:57
@szőketisza:

ez nem képzés kérdése... ha képzett vagy akkor hiába magyarázom neked... ehez ész kell nem képzettség...
Szó se róla, a Showder Klub minőségi műsor. Végre egy olyan felület, ahol igazi tehetségek mutathatják meg hétről-hétre, mit jelent a humor a 21. században. Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, vagy Kiss Ádám feledteti mindazt a borzalmat, amit a Mikroszkóp színpad, a Szeszélyes…..
Egy iPhone 3G-használónak sem kell elmondani, miért volt szívás az iOS4-update. Olyan mértékű teljesítménycsökkenést okozott az új operációs rendszer a két éves vason, ami időnként használhatatlanná tette a telefont, de legalábbis nagyon nem Apple-like dolgok történtek (vagy…..
verpistike 2010.08.22 19:33:31
@Naranek001:

nem akarok hülyeséget mondani.. de eztet irtad:

"elég gáz így is, hogy az egész kóceráj egy java virtuális gépen működik és nem natívan"

tuti hogy a dalvik amire te gondolsz az egy java virtuális gép?

és nem összekeverad azzal hogy támogat bizonyos java osztályokat?

és lehet rá irni fejleszteni c-ben is ha gyors programra van szükséged mármint andoridra.

plusz ott a dalvik api-ja is.

ergo 3 fejlesztési környezet.

szal lehet hülyeséget mondok de szerintem ez közelebb áll a valósághoz
verpistike 2010.08.23 08:17:07
@Naranek001:

ez oké.. csakhogy te java virtuális gépet beszéltél.. a dalvik pedig saját bytekódú
Nádasdy Ádám: Búcsú a nyelvhelyességtől Elolvasni, felfogni, megfontolni, jól megjegyezni! (Egyébként szegény Nádasdy, itten, azt hiszem, ki lett vele cseszve (ha én lennék Papp Sándor Zsigmond szerkesztője, leordítottam volna a fejét). B. G. meg, figyeljetek, bótot szimatol.)…..
A Sorozatjunkie gyűjtötte össze a magyar tévékre érkező sorozatdömping első adagját, így a dicséret őket illeti. Mi csak pár saját infót tudtunk hozzátenni a cikkhez, kudos, winnie.TV2:Augusztus 30-án indul egy Édes négyes című celebrandizós reality, amiben hetente más és…..
verpistike 2010.08.20 17:38:13
@pkrisko:

ez erős túlzás hogy a világ egyik legsikeresebb sorozata... amerikában van nézettsége máshol semmi...
verpistike 2010.08.20 18:06:42
@pkrisko:

amerikában... itthol a mónika só is lenyomja...

és a nézettség drasztikusan esni fog ha rendszeres lesz a közvetítés.. ugyanis az nfl nem szórakoztató és senkinek nincs ideje végunatkozni egy meccset
Csatlakozás     Kedves blog! Felsőfokú végzettségű, de kétszer elbaltázott nyelvvizsga miatt mégis diploma nélküli újságíróként próbáltam munkát keresni, közel egy éven keresztül. A második hónaptól kezdve bárhova beadtam a pályázatom, először lelkesek…..
Sziasztok! Kő kemény fél év után sikerült munkához jutnom, ahol már 1 éve dolgozom. Mérnök - informatikusként egy amerikai - magyar multicég felvett betanított munkásnak...7 hónap harca után most ott tartok, hogy legalább felhasználói szinten kezelhetek számítógépet,…..
Tényleg nem szeretnék úgy tenni, mintha ennek a hírnek lenne bármilyen mélysége, kontextusa, mintha érdemes lenne bármilyen következtetést levonnunk belőle, egyszerűen örülök neki, hogy gyorsuló világunkban megállunk néha egy pillanatra, és van időnk az igazán fontos dolgokkal…..
A Bare Feats egy tök jó tesztet készített, aminek önmagában persze nincs semmi értelme, de ki ne szeretné a bűvészkedést a számokkal, az egy dollárra leosztott teljesítmény vizsgálatát, a drágább, de olcsóbb-típusú összeállításokat, vagy a kikötözős pornót? Utóbbiról…..
Most gondolj a legféltettebb jelszavadra! Elég biztonságos? Az első lépés, amit online adataid védelmében megtehetsz, hogy létrehozol egy biztonságos jelszót, egy olyat, amelyet egy számítógépes program, vagy egy kitartó egyén, nem tud kitalálni! A legfontosabb jelszó az e-mail jelszavad. Ha azt…..
verpistike 2010.08.09 08:27:15
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

történetesen szerintem nem ad hamis biztonságérzetet.. ha lecseréled az 123456 jelszavad a fenti program által generált valamelyik jelszóra, és mondjuk valamelyik népszerű levelezőt használod, te megtetted a magadét.

ugyanis ezeknek a levelezőknek hiába esel neki webes felületen brute force vagy dictionary attackal.. valszeg nem fog sikerálni...

ha meg más módszert alkalmazol akkor a jelszavad bonyolultsága nem igazán oszt vagy szoroz..
verpistike 2010.08.09 09:42:34
@maydayray:

lehet jelszo.txt.. és beleraksz még kb 100k jelszót.. és tanáld ki..

levelezők jelszaváról meg online szolgáltatások jelszaváról van szó... nem a gépeden tárolt cuccról
 A Munkahelyi terror blog online aláírásgyűjtésbe kezd, amelynek célja, hogy a Magyar Országgyűlés végre törvényes keretek közé kényszerítse a munkaadókat.  Mindenki találkozott már olyan álláshirdetéssel, amely versenyképes fizetésről, kiváló előrelépési…..
verpistike 2010.08.08 12:05:24
@Mária:

hidd el ha lenne annyi aláírás.. akkor lenne egy törvénymódosítás is.. de nem arról amit az aláírások képviselnek.. hanem arról hogy hogy lehet kikerülni hogy ne kelljen figyelembe venni az aláírásokat...

ez ennyire eccerü.. nekem nem a céllal van bajom..egyetértek vele több okból is..hanem hogy reálisan nézve semmi esélye... nem ez lenne az első eset hogy netes kezdeményezés nagy dolgokat visz végbe.. de a mai magyarországon ebben a formában halott ötlet.