Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alpha Wolf

8 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Amikorh én 13 éwes woltam én woltam a bandavezér totáll normálish volth hog ha egy gyerekh beszölt nekem felkenthtem falhra nem ment az ígazgatóhoz mert akkkor tudta hogyh még tőbbet kap! Dhe ma! A luerek szaladnak az ígazgatóhoz de elmondomh hogy mikh ezek Írigy gecikh késöbb ezek…..
Hamarosan befut az Alkonyat franchise végső felvonása, a Hajnalhasadás -2 rész. Amennyire rajonganak érte, ugyanannyira meg is vetik, mégis jóféle bevételekre tett szert, így nem csoda, hogy valamilyen úton-módon foglalkoznak a produkcióval. A Lionsgate erősen gondolkodik, hogy mihez…..
Alpha Wolf 2012.10.18 13:33:54
Az a fasszopő geci néma bobott páran megwerték néhány ralyongóm néma bob ne mergyél meni Szegöd meg semijen waros kőzelébbe mert hallott ember wagy Elllesz tőr ve a kezedd Ez a ímél miatt Alpa Wolf Megőllek a nöddel egyűtt mert én egy hályas luer kockha vagyokh aki…..
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
Wiktor bácsi jó arc! Munkáth teremth meg kitakarítja a kőcsőg egyetemístákat az orszgbúl. Lewelet kűldött nekem a műlt héten! Éjjen a spanpom a miniszterelnők úr!!!!! Irtam is egy reppet A rapcsápszár behodol Wiki urnak Aki vasutat munkhahelyet épít kurva gyorsann Az…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Én vagyok az ász a kibaszott faluban én vagyok a kiráj a tőbbi az luzer megverem az öszest kibaszott faouban jó élni én vagyok a legnagyob gexter mindegyik csaj elmegyh velem nem érddekel holgy magyar e vagy cigany e nem vagyok náci azokat is leverem éjjen a miniszterelnök úr a…..
Fuuu tegnap az öccsém elkérte a gépet hogy megnézzze a Sztár Vörszt, de a barátnőmmel az új Alkonyatott akartuk megnizni. Persze a kis köcsög megkaphta Mi a faszt lehett szeretni ezen a nyomoréksággon? Hogy repkednek a fogyatékhos ürhajók meg a fogyatékhos űremberek csépelik…..
Az én királykisasszonyommal megnéztűk az alkonyatot csodálatos film a végén könnyeztem majd megcsókoltam a királykisasszonyom Én vagyok az ő Edvar Kállenje ő meg az én Bélám... Amikor Edvárd megmenti Bellát Jacobtól annál nincs szebb ezerszer jobb mint a star warsz, bár a…..
Istenem, ezt nem hiszem el, komolyan. "Újabb csúcskísérletre készül a magyar Himalája-expedíció". Miért nem lehetne ezeket csak úgy simán, itthon, még az indulás előtt kivégezni? Annyi stresszt, útiköltséget, energiát, felesleges komplikációt megspórolhatnánk. Esetleg…..
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
Kádár-rendszer, a 60-as, 70-es, 80-as évek, az emberarcú szocializmus, a legvidámabb barakk. Elrévedő nosztalgia, düh, gúnyos mosoly, fiatalkorunk, legyintés - kevés ilyen ellentétes megítélésű korszak található a magyar történelemben, ráadásul az emlékek még frissek: a mai…..
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Modorosblog A erősember 2012.02.23 06:00:00
Csíragyerek! A sok nyavalygásod után most már tényleg itt az ideje, hogy helyre legyél rakva a kurva anyádat! Unlak már! Folyamatosan pofázol, ugatsz, pedig ÉN meg a többi haverom gecire nem kíváncsi a siralmaidra. Állandóan elsírod, hogy a politikusok átbasznak, pedig…..
Igen, van benne egy magyar vonatkozás. Kittenberger volt az első magyar kalandor, egyfajta hazai Indiana Jones a szememben. 1903. A hatalmas állat felemelte hosszú, féregre emlékeztető ormányát, és trombitáló hangot hallatott. Oszlopszerű lábainak egy lépése enyhe…..
Alpha Wolf 2012.02.13 11:01:55
 Holnap itt a Valentinnap. Egy csoda az az űnnep. Végre van kivel töltenemm. Venni neki a legdrágább csokit, amit érdemel a legdrágább szeméj a worldon. Alig várom hogy átnyujtsam neki.És hogy a valentinnap szar lenne? Azt csak a geci, faszfej nyomorékok terjesztik, akiknek nincs…..
 Régen írtam már. Képzeljétek van már végre csajom, és nem azzal vettem le, hogy jófiú voltam, verseket írtam neki... Nem....Kigyúrtam magam, vettem pár jó cuccot, és lementem a diszkóba. Itt pedig végigmentem a táncparketten. Nyomultam a csajokra, simultam hozzájuk. Pár a…..
Sok szeretettel ajánlom nekik - az utolsó (előtti) bekezdésért pedig köszönet illeti Gudea Enszit. -Hallottad, Emirkém? Ezek a nyugatiak meg a maradékmagyarok megint acsarkodnak-hetvenkednek, nem tudnak megülni nyugodtan a seggükön. Most miért nem tudnak…..
Alpha Wolf 2010.12.05 13:35:22
@altoid:

Hát erről beszélhetnénk.
A magyar végvárakban pl. bevett szokás, hogy az udvar közepére szartak. Hallod én hazaszeretből mentem oda, hogy harcoljak a törökkel, de semmi nem volt.

Piálás volt, meg ilyenek, hagytam is a francba az egészet, oszt leléptem.

Most Konstaninápolyban van egy örző-védő vállalkozásom, 10 feleségem, gyerekeim, és az istállóban 4 szép telivér arabus csődör.
Alpha Wolf 2010.12.05 14:01:20
@altoid:

Persze ezért ők a hibásak.
Vajon a balkániak, az egyiptomiak, és a bizánciak miért nem nyihognak?
Azért mert ők dolgoznak....
De tudod mit, miért vetted fel, mindig a kényelmesebb megoldást választani?
Azért mert lusták vagytok basszus!

De hallgas csak nyugodtan Tinódi Lantos Sebestyént.
Az Amoeba digitális képstúdió kampánya arról igyekszik meggyőzni a potenciális ügyfeleit, hogy a cég mindenre képes a digitális képalkotás terén. Arra figyelmezteti őket, hogy  semmit ne vegyenek készpénznek, amit látnak, mert lehet, hogy csak egy ügyes fotoretusról van…..
Alpha Wolf 2010.08.28 11:21:41
A NASA elferdítette az űrről alkotott nézetünket

<!--[if !vml]-->
<!--[endif]-->

Mikor néhány embernek panaszkodtam, hogy a NASA meghamisította a Holdra szállást, néhányuk válaszolt valamit a hatásra:

"Még ha a NASA meg is hamisította az Apollot, senkit nem öltek meg, senkit nem sértettek meg. Így miért kellene ezzel foglalkozni?"

Először is, megfogalmaztak vádakat a NASA-val kapcsolatosan, hogy néhány embert megöltek.

Másodszor, még ha senki sem sérült meg, és még ha ez nem is került semmibe az adófizetőknek, az Apollo Hold csalása mindenkit sért, mert az embereknek elferdítette a világegyetemről alkotott nézetét. Ez viszont más problémákat okoz.

Egy szélsőséges példa segíthet megmagyarázni egy "ártalmatlan" csalás, hogy árthat egy nemzetnek. Képzelje el, hogy az U.S. Haditengerészete meghamisít egy utazást a Csendes Óceán fenekére, és azt állítja szirénekkel teli, technikailag fejlett városok százait fedezte föl. Elutasítaná azt a csalást ártalmatlan tréfa gyanánt?

<!--[if !vml]-->
<!--[endif]-->

Az a fajta csalás, többet jelentene pénzpocsékolásnál. Például:

• Szerte a világon emberek milliói kezdenének fantáziálni az Óceán fenekére való utazásról, hogy meglátogassák azokat a városokat.

• Iskolai tankönyvek tanítanának a diákoknak a sellővárosok hihetetlen felfedezéséről.

• Magáncégek keresnének befektetőket a nagy nyomásnak ellenálló tengeralattjárók építéséhez.

• Hiszékeny Amerikaiak kérkednének, hogy csak Amerikának van meg a technológiája a sellővárosok meglátogatásához.

Most gondolkozzunk el az Apollo Hold csalás hatásán.

Láthatják az űrhajósok a csillagokat a Holdról?

A Tudományos Kihívásomnak van egy magyarázó ábrája. A NASA el akarja hitetni velünk, hogy az űrhajósok nem láthatják a csillagokat a Hold felszínéről, vagy oda és visszautazás közben a Holdra.

Ha az űrhajósok nem láthatják a csillagokat a világűrben, akkor mit látnak? Fehérséget látnak? Kék eget látnak? Felhőket látnak?

<!--[if !vml]-->
<!--[endif]-->
Ha az űrhajósok nem láthatják a csillagokat, mit látnak mikor a világűrt nézik?

<!--[endif]-->
Fehér eget látnak? Szivárványokat látnak?

A NASA emberek millióit csapta be, elhitetve, amíg a Holdra utaztak, nem láttak egyetlen csillagot sem.

Mennyire veszélyes a sugárzás az űrben?

1950 előtt senki sem tudta milyen a világűr. Az 1950-es és 1960-as években a NASA szondákat indított az űr vizsgálatára. A NASA felfedezte, a napfény a világűrben tele van röntgensugárral, protonokkal, és más atomi részecskékkel.

A Föld mágneses mezeje és a légköre megvéd bennünket a röntgensugárzástól, atomi részecskéktől. Sok ultraibolya fényt is meggátol a légkör, különösen a magas frekvenciájú ultraibolya fényt.

A NASA gamma sugárzást is fölfedezett az űrben. Bár ennek nagy része nem a Napunktól jött. Helyette, a gamma sugárzás a világegyetem minden irányából jött.

Még meglepőbb, a NASA fölfedezte több gamma sugárzás jön a Holdról mint a Napról. A Hold gamma sugárzás kibocsátásának oka, hogy a Holdat a naprendszerünkön kívülről jövő atomi részecskék bombázzák, és az a bombázás okozza a Holdfelszín gamma sugárzását.

Ez a hatás látható részecskegyorsítókban, atomreaktorokban, és röntgengépekben. Egy röntgengépben egy vastárgyat bombáznak nagysebességű elektronokkal. A fém atomjai röntgensugarak kibocsátásával reagálnak. Minnél gyorsabb az elektron mikor ütközik a tárggyal, annál erősebb a röntgensugár.

A Hold felszínét a világűrből jövő atomi részecskék bombázzák. De a Holdba csapódó részecskéknek nagyobb a sebessége mint a röntgengép elektronjainak. Ennek eredményeként a Hold erős gamma sugárzást bocsát ki, nem gyenge röntgensugarakat. A Hold egy bolygóméretű tárgy egy "kozmikus (méretű) gamma sugár gépben".

Ha a gamma sugárzást lilának látnánk, és ha a légkörünk fölé tudnánk emelkedni, azt találnánk, hogy a Hold ragyogó lila, és sokkal lilább, mint a Nap.
One site about moon emitting X-rays and gamma rays

A világűr borzalmas környezet, hasonlóan egy atomreaktor belsejéhez, bár az űrben lévő sugárzás nem annyira koncentrált, mint az atomreaktorban.

Hogy védte meg a NASA az űrhajósokat a röntgensugárzástól, gammasugárzástól, és az atomi részecskéktől? A NASA azt állítja, a sugárzás nem jelentős, így nem volt sok védelemre szükség.

Az igazságot az űrbeli sugárzásról nem lehet addig megtudni, amíg a világnak nem lesznek jobb kormányai.

Alacsony földkörüli pálya biztonságosabb a távoli űrnél

John Glenn és más korai űrhajósnak nem volt szüksége nagy sugárvédelemre, mert:

· Csak néhány órát töltöttek az űrben.

· Az alacsony pályán keringő űrhajósok védettek a Napból jövő protonoktól és elektronoktól, mert a Föld mágneses mezeje eltéríti őket.

· A Föld pajzs azoknak a tárgyaknak, amelyek közel vannak hozzá, ahogy az alábbi rajz mutatja.

Ha egy űrhajós utazna a Holdra, először át kellene haladnia a Van Allen sugárövezeten. Ezt a területet magas koncentrációjú protonok és elektronok alkotják.

Ha egy űrhajós a sugárzási övezeten belül utazik, ki lesz téve gamma sugárzásnak, röntgensugárzásnak, atomi részecskéknek, és meteoroknak minden irányból.

Mi történik egy élőlénnyel amint keresztülutazik a Van Allen sugárövezeten? Meddig képes egy élőlény túlélni az övezeten belül? És meddig képes túlélni a világűr sugárzását?

Rengeteg kis meteor is repül minden irányból őrülten nagy sebességgel. Mennyi ideig képes egy űrhajó ellenállni a kis meteorok bombázásának? Meddig képes ellenállni egy űrhajós ruhája a becsapódásoknak? Soha nem tudjuk meg, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

A Sarki fények

A Napból jövő atomi részecskék elleni védelem kisebb az északi és a déli pólusoknál, mert a Föld mágneses mezeje lecsökken azokon a helyeken. Néhány a Napból jött elektron és proton belecsapódik a levegő molekuláiba közel a pólusokhoz. Emiatt ragyognak az atomok, épp úgy mint a neon lámpa. A ragyogást "Sarki Fénynek" nevezzük.

A színes sarki fények lenyűgözők, de bizonyítékai annak, hogy a világűr nagyon veszélyes hely. Mivel az atomi részecskék okozzák a légkör ragyogását, mit tennének az űrhajósokkal?

Soha nem tudjuk meg, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

Az utazás repülőgépen sugárzásnak tesz ki bennünket

A Föld légköre és mágneses mezője a sugárzás nagy részétől és világűrből jövő részecskéktől megvéd. Emiatt amikor repülőgéppel repülünk kissé megnövekedett sugárzásnak vagyunk kitéve. Minnél magasabban repül a gép, annál több sugárzást tapasztalunk.

Ha közvetlenül az északi és déli pólusok fölött repülnénk, még több sugárzásnak tennénk ki magunkat. Feltételezhetően az összes légitársaság tud erről, így egyikük sem repül a sarkok fölött.

A légitársaságok meg is változtatják az útvonalakat, ha a Nap nagy mennyiségű részecskét bocsát ki a Föld fele. A légitársaságok jobban aggódnak a világűrből jövő részecskék miatt az Apollo űrhajósoknál.

A NASA majmot küld az űrbe 1969-ben

Mielőtt embereket küldenének a Holdra, a NASA elhatározta, hogy kísérletet végez a hosszú ideig tartó űrutazások hatásának a vizsgálatára. 1969. Június 29.-én a NASA egy majmot küldött Föld körüli pályára. A terv szerint 30 napig a majmot Föld körüli pályán keringetik, azután visszahozzák a Földre elemzésre.

A NASA el titkolja ez a majom milyen közel ért a Van Allen sugárzási övezethez, de elismerik néhány nap alatt a körpályán lévő majom egészsége megromlott. A 9. napon a NASA az űrhajó lehozása mellett döntött. A majom 8 órával az űrhajó leszállása után meghalt.

Felszállna egy Holdra menő űrhajóra miután látta, hogy egy majom mindössze 9 napos keringése a Föld körül halállal végződik? Nos, egy hétre rá a majom halála után, az Apollo 11 elindult a Holdra.

A majom meghalhatott egyszerűen azért, ahogy a NASA bezárta egy piciny űrhajóba, de még ha így is van, a majom halála szerintem annak a jele, hogy a NASA nem volt kész embereket küldeni a Holdra.

A NASA békákat küld az űrbe 1971-ben

1970 Novemberében, 1½ évvel később állítván, hogy rendelkeznek az embereket a Holdra küldés technológiájával, a NASA két békát küldött Föld körüli pályára 7 napra. A majomtól eltérően, a NASA-nak nem állt szándékában visszahozni a békákat a Földre. Csak megfigyelni akarták a békákat.

Szerintem a majom halála miatt elcsodálkozott a NASA, bármit is életben tudnak-e tartani néhány napnál tovább a világűrben.

Szükségünk van ultraibolya fény elleni védelemre?

Légkör nélkül, ami eltávolítaná a magas frekvenciájú ultraibolya fényt a napfényből, az emberi bőr és szem hamar károsodna. De a NASA egyik videója a Holdon bolyongó űrhajóst mutat, aki a napfényben nem használja a színezett napellenzőjét.

Végül is valaki a földi irányító központból javasolja neki a színes napellenző lehúzását.

Sok Floridába utazó (ember) jobban aggódik az ultraibolya fény miatt, mint az űrhajósok. Az űrhajósok úgy viselkedtek, mintha színpadon lennének, nem egy misztikus és potenciálisan veszélyes környezetben.

A súlytalanság vicces?

A NASA azt a benyomást kelti, hogy a súlytalanság nagyon vicces dolog, mintha egyenlő lenne egy fürdőmedencében lebegni. Bár minden tény azt sugallja, sokkal borzalmasabb mint egy kis csónakban lenni a háborgó tengeren.

A súlytalanság komoly problémákat okoz az emésztőrendszerünkben és az egyensúlyérzékünkben. Az űrhajósok végeredményképp hánynak. Továbbá, hosszasan a súlytalanság állapotában maradni káros az egészségünkre.

Minden űrhajós hány az űrben? Milyen gyakran hánynak az űrhajósok? Van bajuk az alvással? Nehéz nekik lenyelni az ételt?

Az igazságot ezekről a témákról nem tudhatjuk meg, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

A szikláknak a Holdon éles élük van?

Az űrhajósok a Holdon több alkalommal is elestek, de semmi érdeklődést nem mutattak, a talajon lévő töredezett sziklák lyukat szakítanak-e a túlnyomásos űrruhájukon? Nem zavartatták magukat, hogy megnézzék van-e repedés (a ruhán), és más űrhajósok sem ellenőrizték egymást, hogy megnézzék a ruhájuk kitart-e.

Az űrhajósok úgy viselkedtek, mintha nedves homokba lennének, ahol biztonsággal eleshetnek. A nedves homok megmagyarázná azt is miért hagytak lábnyomokat.

A Surveyor űrhajó által készített képek a Holdat összetört sziklák elegyének mutatják. Ha néhány sziklának éles az éle, az elesés lyukat szakíthat az űrruhán.

Nem tudhatjuk meg milyen a Hold felszíne, amíg jobb kormányaink nem lesznek.

A NASA táplálja a Star Trek fantáziákat

Az Apollo eltorzította az univerzumról alkotott képünket, és különösen az űrutazásét. A NASA azt a benyomást keltette, hogy az űrutazás tréfás és egyszerű. Emiatt emberek milliói hiszik, ha van élet más bolygókon, átutaznak az űrön, és néhányuk meglátogatja a Földet.

Néhány sci-fi író fantázia (regényeket) írt, amiben a világegyetem tele van inteligens lényekkel, akik gyorsabban utaznak a fénynél, és gyakran összejönnek egy pohár sörre.

A világűr borzalmas

Úgy tűnik emberek milliói fantáziálnak a világűrről, és gyerekek ezrei álmodnak róla, hogy űrhajósok legyenek. Ha a NASA elmondaná az igazságot a világűrről, az a sok képzelgés semmivé válna. Emberek milliói vesztenék el az érdeklődésüket a távcsövek, a NASA, a csillagászat, a Star Trek, és az UFO-k iránt. Emberek milliói kezdenének rádöbbenni, a Föld hihetetlenül gyönyörű része a világegyetemnek.

A NASA-nak van néhány érdekes fotója a világegyetemről, de semmije sincs (a NASA-nak) ami olyan szép lenne, mint a Napkelte, Napnyugta, egyetlen NASA fotó sem múlja felül (szépségében) a mező virágait, vagy a havas erdőt, vagy a sziklák között futó patakot.

A Föld hihetetlenül szép, de hány ember veszi ezt észre? A Föld élvezete helyett, milliók fantáziálnak a világűrről és az idegenekről.

Az Apollo nem szándékosan de azt okozta, hogy az Amerikaiak idejüket és pénzüket pocsékolják az űrre és a rakétákra. Ha az emberek rájönnének milyen borzalmas a világűr, észrevennék milyen szép a Föld, és talán elcsodálkoznának, miért pocsékolunk olyan sok pénzt a NASA-ra, mikor az erőfeszítéseinket gyönyörű kertekkel díszített szép városok építésére is fordíthatnánk.

A Roswelli UFOk, Új Mexikóban

Vannak valószínűleg az U.S. kormánytól származó fotók az Interneten. Ezek a fotók egy asztalon fekvő halott idegen lényt mutatnak. Láthatóan néhány Amerikai doktor boncolja a testet. Ahogy UFO fotóknál tipikus, a fotók elmosódottak, így a részletek nem láthatók.

<!--[endif]-->

Feltehetően az US kormány más nemzetek előtt ezt az idegen űrhajót titokban akarja tartani.

Valóban az U.S. kormánytól származtak ezek a fényképek? Én így hiszem, amely esetben, ezek bizonyítékok, hogy az UFO jelenség az US. Kormány csalása.

Rémült emberek mindenütt

Feltevésem szerint az US Kormány elkezdte híresztelni, hogy van egy idegen lény a birtokában. Nem éltem az 1940-es években, de nekem úgy tűnik, volt egy hatalmas üldözési mánia akkor.

Felteszem, hogy néhány Amerikai tisztviselő elhatározta, hogy átvágja az Oroszokat, hadd higgyék, épp most kaptak egy hihetetlenül fejlett technológiát a világűrből. A cél az Oroszok megfélemlítése volt. Sajnálatosan, az átvágott emberek fő csoportja az Amerikaiak közül került ki!

A Mars repülőgép (és a Holdra szállás) egy rémült macskára emlékeztet, aki nagyobbnak és veszélyesebbnek akar látszani.

<!--[if !vml]-->
<!--[endif]-->
Amikor az állatok és az emberek rémültek, megpróbálnak erősnek látszani.

Ha az Amerikai emberek szellemileg egészségesek lettek volna, úgy kezelhettük volna az Oroszokat, hogy Amerikát egy csodálatos nemzetté alakítjuk, ami megihleti és lenyűgözi az Oroszokat.

Ehelyett, az Amerikaiak ostoba, rémült állat módjára reagáltak az Oroszokra.

A világ lenyűgözése helyett, a rémült Amerikaiak rengetek pénzt költöttek fegyverekre az Orosz atomtámadásra való felkészülésül.

Az Amerikaiak rengetek időt és pénzt pocsékoltak a kísérletekre, hogy erősnek tűnjenek, mint a hamis Holdra szállás, úgy tettek mintha lenne egy Mars űrhajójuk. Kis, védtelen nemzeteket is megtámadunk, azután dicsekszünk a bátorságunkra.

Amerika mindig menedék volt a beilleszkedni nem tudóknak, alkoholistáknak, bűnözőknek és az elmebetegeknek. A legtöbb Amerikai úgy tűnik önértékelési zavaroktól szenved, és nem sok Amerikai tud szembesülni a világ problémáival. Könnyen megrémülnek a Kommunistáktól, terroristáktól, Al Capone-től, a Szeptember 11.-i támadástól, és különösen a Náciktól.

Nem arra utalok, hogy más nemzetnek nincsenek szellemi rendellenességgel kűzdködő állampolgárai. Tulajdonképpen az emberek többsége minden nemzetben az alacsony szellemi színvonaltól szenved. Úgy tűnik, nincs sok boldog ember ebben a világban.

UFO-k; A Szórakoztató Műfaj

A néhány ember, akiket állítólag Marslakók raboltak el, lehet, hogy a CIA-nek dolgoznak, néhányukon agykontroll kísérleteket folytathattak bolonddá téve, hadd higgyék, elrabolták őket. Más ember lehet, szándékosan hazudik az UFO-ról, mert hasznot remél az UFO termékek eladásából.

Az idegenek földi jelenlétéhez ragaszkodó emberek, úgy ragaszkodnak, hogy nincs bizonyíték rá. Néhány ember állítólag különös dolgokat látott az égen, de egyszer én is láttam különös árnyékot mozogni az esti égbolton. De az nem bizonyítja, más bolygókról származó idegenek földi jelenlétét.

Emberek millióit elbűvöli a gondolat, hogy más bolygókról származó idegenek élnek közöttünk. Azok az emberek ragaszkodnak minden létező bizonyítékhoz, hogy hihessenek az idegenekben. Az UFO összeesküvés a Szórakoztató Műfajhoz tartozik.

Elfogadható megvitatni a lehetőségét, hogy Marslakók titokban élnek a Földön, de határozottan állítani, hogy a Marslakók itt vannak, vagy hogy az Amerikai kormánynak tulajdonképpen van-e Marsról jött űrhajója, nevetséges megkérdezni is.

A könyvem és videóm, amely szerint a 9-11 támadás kormányzati művelet, komoly vizsgálat, amely fotókon, szeizmikus adatokon, és más valós bizonyítékokon alapszik.

Bár, nincs komoly bizonyítéka az UFO elméletnek, az UFO hívők rossz fényt vetnek az összeesküvés elméletekre. Viszont ez egy ok, miért támogatja a kormány az UFO történeteket.

Másik ok, ami miatt támogathatják az UFO történeteket, lehet, hogy újabb csalással azt tervezik, hogy úgy tesznek, mintha a Marslakók megtámadnák a Földet.

Ha elhatározzák, hogy hamisítanak egy Mars támadást, és az emberek elhiszik, úgy gondolom, feladom az erőfeszítést segíteni Amerikán.

Miután olvasátok, ne nézetek fel az égre, hanem hajolhatok le egy virághoz vagy ügyeljetek a környezetekre. Ez az egyetlen földünk van nekünk, megkell védenünk:)
 Szia Tibi! Megpróbáltam írni egy modoros stand-up-ot. http://csetneki.blogspot.com/2010/08/modoros-stand-up-komedias.html Üdv! Sanyi   Jó estét kívánok, szevasztok, Puskás Ödön Csaba, azaz PÖCS vagyok. Tényleg így hívnak, ilyen hülye nevet nem talál ki csak úgy az…..
Szervusz Tibi! Idei első, Balatonra vezető utam során felfigyeltem az egyik kis vasi faluban egy álldogáló emberre, aki hadonászott és közlekedési rendőrösdit játszott. Mivel nem ez volt az első alkalom, hogy önkéntes forgalomirányítókat látok - hozzácsaptam őket az eddig…..
Alpha Wolf 2010.08.07 10:07:33
balfarok.tumblr.com/

A témához illik. Egy taxisofőr hülyeségei.