Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mezzanine

5 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16 perccel ezelőtt a budaörsi Auchanban álltam, amikor megszólalt a hangos bemondó. Nyugodt hangon haladéktalanul minden dolgozót a húspulthoz tereltek. Ezután nagyon kicsivel már "technikai okok" miatt mindenkit kitereltek az épületből. Pániknak amúgy semmi jele nem volt, mindenki kultúráltan…..
Mezzanine 2016.04.03 08:06:28
@Diorella Queen: A KRESZ az egy rendelet, ami ugye a közúti közlekedés szabályairól szól Magyarországon. Egyébként itt elolvasható: net.jogtar.hu/kresz Légyszi mutasd meg, hogy hol van benne a cipzár elv! Köszi!
Légy szi kattints a www.neheznapok.hu -ra, aztán a Nejednek, Barátnődnek, Lányodnak vegyél egy üveg Women's True áfonyalikőrt a Tescoban, és ezzel megkönnyíted a nehéz napjait!Kösz, üdv Áfonya ..
Elképesztő szövegekkel nyúlnak le egyesek pénzeket, és sokszor a legjobban azokat bosszantják Magyarországon, akik amúgy fogékonyak lennének a modern készpénz-kímélésre. Külön-külön lényegtelen, filléres történetek, de az ilyen sztoriknak nagy felelőssége van abban, hogy…..
Olyat már láttunk, hogy egy közterület elkezd bódésodni. Olyat is, hogy még át sem adták, de már bódésodik. De olyat, hogy egy még javában épülő tér szélén már ott dekkol a gyorskaja-lakókocsi, ami elvileg egy évig marad, na olyat még nem. Tudom, tudom, miért olyan nagy…..
Mezzanine 2014.06.06 18:16:59
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
Kérdés - válasz Vezetés 2013.10.15 17:29:00
Női kérdés:- Dehát most ittál. Így fogsz vezetni, részegen? Javasolt válaszok:Pontos:- Definiáld nekem mit értesz pontosan részeg alatt? Mekkora véralkohol szint számít nálad annak? Bár hiába mondod meg, most nem tudom megmérni magamnak, mert nem hoztam fecskendőt és…..
Kérdés - válasz Időjárás 2013.10.15 09:21:18
Női kérdés:- Fog ma esni? Javasolt válaszok:Őszinte:- Nem tudom. Friss kapcsolatban:- Ezek szerint nem mondtam még, hogy nem vagyok meteorológus. Nevelő:- Fordulj balra, még egy picit! Ha átnézel azon az üvegen, ami előtted van, kilátsz az utcára és az égre. Ha az égen…..
Kérdés - válasz Szituáció II. 2013.10.14 14:04:53
Szituáció:Fekszem a szőnyegen. Női kérdés:- Te most itt fekszel? Javasolt válaszok:Témát rövidre záró:- Igen. Takaroggyá'! Ezoterikus:- Nem is értem a kérdésed! Ha a valóságot vesszük, akkor minden energia és rezgés, tehát te most tulajdonképpen azt kérdezed, hogy hol…..
Kérdés - válasz Szituáció I. 2013.10.14 09:25:32
Szituáció:Leülök a kanapéra. Női kérdés:- Te most egész nap ott fogsz ülni? Javasolt válaszok:Témát rövidre záró:- Igen. Értelmező:- Egész nap alatt most éjfélig érted vagy az elkövetkezendő 24 órára gondolsz? Pontos:- Sajnos nem tudom megmondani, egyelőre nem látok a…..
Kérdés - válasz Start 2013.10.14 09:12:30
Ebben a blogban fogom összegyűjteni azt a sok értelmes megnyilvánulást a nők részéről, amelytől a férfiak sokszor lefagynak vagy a fejüket a falba kezdik csapkodni. Itt megpróbálok majd értelmes válaszokat is összeszedni az adott helyzetekre, logikus férfi szempontból…..
Nem volt könnyű Spartacus fiaként (össze sem lehet hasonlítani a tévésorozat szereplőit Kirk Douglas-el, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a filmet!) megvetnie a lábát a filmiparban a friss Emmy-díjas Michael Douglas-nek. Pláne úgy, hogy sem édesapja karizmáját, sem tehetségét…..
Vannak iparágak, vannak projektek, vannak helyzetek, amikor én nem nagyon propagálnám a one piece flow-t. Ilyen a Móricz Zsigmond körtér esete is. 2003-ban költöztem fel Budapestre, a fent említett térre. Ha azt mondom, hogy térRE, akkor az nem azt jelenti, mint az eladó/kiadó…..
Mivel közeledik a hosszú hétvége, reménykedünk benne, hogy olvasóink komoly többsége (részben a jó idő hatására) rászánta magát egy kis kiruccanásra. Mi is rászántuk magunkat, az ország talán kicsit ritkábban látogatott, de nagyon szép vidékére: a Kőszegi-hegységbe. A…..
Gondoltad volna, hogy 40 százalékkal szegényebbek vagyunk, mint 10 évvel ezelőtt? A fogyasztási láz, a devizahitelek és a józan gondolkodás hiányának keveréke lesújtó képet mutat…  Kíváncsiak voltunk arra, hogy a teljes éves nettó kereset arányában mekkora…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
A héten Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója is elismerte, hogy a vasút ma drága és hogy majdnem annyiba került egy utazás vonattal, mint kocsival. Ezt az állítást mi is meg tudjuk erősíteni, s akkor fel is tennénk a kérdést: Vajon jó ötlet lenne -e az…..
Gyalogosbaráttá válik a Móricz Zsigmond körtér és környéke. Az elképzelés megvalósításával az Allee bevásárló központ körül már kialakult forgalommentes övezet kiterjedne a körtér déli és keleti oldalára, valamint a Fehérvári út belső szakaszára is. Az elfogadott…..
Mezzanine 2011.06.10 10:58:08
@world2.0: Én is a környéken élek, sajnos ismerem a szituációt. Ezért se értem, hogy miért öröm az, ha a közlekedési csomópontot (aminek elvileg az lenne a feladata, hogy elossza a forgalmat és összeköttetést biztosítson a különböző útirányok között) lezárjuk, parkosítjuk és a kis utcákba pedig betereljük a forgalmat...
Mezzanine 2011.06.10 11:06:06
@zsoci: Egyetértek. A 6-os összekötése a 61-el már réges régen időszerű lett volna. do fogadni mernék, hogy ez 20 éven belül se fog megvalósulni, mert ez túl kézenfekvő és praktikus megoldás lenne.
No komment.Tisztelt MÁV Illetékesek!Ma telefonáltam az ügyfélszolgálatnak is. Ez a levél csak az események leírását szolgálja.http://videa.hu/videok/hirek-politika/reszeg-mav-alkalmazott-dohanyzok-eroszakos-alkalmazottak-kisajatitjak-EZqbNkSax81t8JDd 2011. 03. 08.17:40Ferencváros…..