Regisztráció Blogot indítok
Adatok
széthúzásakkorkihalás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kóczián Péter Orbán és Mucsa 2010.08.03 11:38:00
  Van valami végtelenül szánalmas abban, ahogyan Orbán Viktor játszani tud a magyar értelmiséggel. Orbán Viktor szerintem folyamatosan magában röhög, amikor olyan ügyekben provokál vitát, amelyekben a magyar értelmiség teljesen tájékozatlan, s ezt a tájékozatlanságot…..
széthúzásakkorkihalás 2010.08.07 10:51:34
ez a megélhetési bolgár milyen veszetten és izzadságszagúan csak a Fidesszel erőlködik szánalmasan a "mi van ?" írásaival .............ez is hozzásegítette az országot a 2/3 hiszen a neki közpénzből adott judás ezüst nagyon hiányzott iskola posta kórház vonat óvoda bezárásoknál.....de még a végén lenyúlt kis morzsát közpénzből....biztos ami biztos MOST MI VAN??????
eszközök:
Megosztás - Mi ez?

*
* Facebook
* Startlap
* Tumblr
* Twitter
* Google

* MySpace

Majdnem 40 millió forintba került Bolgár György könyvének 20 ezer példánya, amit a saghaji világkiálítás magyar pavilonjába rendelt meg a lebonyolító cég. A kínaira lefordított könyv a pavilon igazgatóhelyettese szerint " méltó színvonalon mutatja be Magyarországot".

Húszezer példányt rendelt Bolgár György rádiós műsorvezető Magyarországról írt, kínai nyelvre lefordított könyvéből a sanghaji világkiállítás magyar pavilonjába az expót lebonyolító Genexpo 2010 Kft. - írja a Magyar Nemzet pénteki száma. Bolgár könyvét - amely Magyarországon angol nyelven, Made in Hungary címen kapható - darabonként 1980 forintért szállítja a kiadó, vagyis a 20 ezer példány 39,6 millió forintba kerül. A könyvet Kínában nem árusítják, csak

promóciós célokat szolgál.

* Negyven feleslegnek talált szerződést bontott fel az NFÜ új vezetése
* Több millióért olvastatott Szűcs Erikával újságot a minisztérium
* Már a Duna Tv vezetése is vizsgálná saját gyanús szerződéseit