Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szupermoderátor (törölt)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
Minden olyan válasz, amely abból indul ki, hogy a tud szóbokra tegnap délután fél ötkor helyet cserélt a szótárban a vél szóbokrával: 2 pont...
szupermoderátor (törölt) 2008.05.13 01:17:11
Majdnem elütöttem Uri Gellert. Az éjjel hazafele tartottam egy rendezvényről, amikor a Four Seasons hotelnél Uri, s valószínűleg a gyermekei átfutottak előttem az úttesten. Kikerültem őket természetesen, azután elgondolkodtam, senki nem mosná le rólam, hogy szándékosan gázoltam…..
hivbosszu Mindent elölről 2007.11.07 14:41:00
Közös megegyezés alapján elhagytam a munkahelyem, sajnos bekövetkezett, amitől annyira féltem, a főnököm maga mellé állította a kollegáimat, és együtt mindent elkövettek, hogy ne érezzem ott jól magam, adjam fel magamtól a küzdelmet. Szóval az elmúlt néhány napom főleg…..
comment:com Tyra Banks megkattant 2006.11.04 15:18:00
A hölgy egy meglehetősen keresett és jó karban levő szupermodell, a Topmodell amerikai anyukájának a műsorvezetője, stb, persze van neki műsora is, amiben pl. bevallotta, hogy halálosan fél a delfinektől (mi sem értjük, lehet gyermekkorában a házukat egy megvadult delfinraj rombolta…..
szupermoderátor (törölt) 2006.11.04 23:39:11
comment:com Röhög a nagycsoport 2006.11.03 18:05:00
Azt ismerik, hogy "Olyan tuskó vagy, hogy lefullad a fejedben a motoros fűrész"? Naná, hogy ismerik, mert biztos találkoztak már olyan szerencsétlennel, aki kockás füzetbe gyűjti a poénokat, előfizet a Szaft című erotikus humormagazinra vagy egyszerűen csak az óvoda óta…..
A Színes Bulvár Lap szerint két millióan látták csütörtök este Antal Imre visszatérését, és az RTL Klub már újabb részeket rendelt meg a Szeszélyesből. A kétmillió az az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint csak 1881 401, de az igaz, hogy a kiemelkedő nézettség miatt a…..
Nyers Rezső baromi lényeglátó ember volt 1972-ben, egyébként akkoriban minden politikus roppantul meg tudta mondani a frankót, most nem is hivatkoznék Kádár krumplileveses dumájára, mindenki ismeri. Időnként média-témában is ki kellett nyilatkoztatniuk a tutit, mert miért…..
szupermoderátor (törölt) 2006.11.04 23:24:24
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..
Egy jó sztorinak szokott lenni szerethető és utálatos szereplője egyaránt, az igazán szórakoztató történetekben viszont mindenkit egyformán lehet rühelni. Néhány napja mindent bejárt a hír, hogy Berényi Csomor Zsuzsa Csilla terhes, majd hamar az is kiderült, hogy ebből egy szó…..
Az RTL Klub észbekapott, rájöttek, hogy nem csak falusi méltóságokat választunk vasárnap, ezért az előre meghirdetett programmal ellentétben mégis csak készítenek választási műsort. Este nyolctól 17 riporter jelentkezik majd be, ott lesznek a vidéki nagyvárosokban, a budapesti…..
comment:com Lost 3 promó plakát 2006.08.25 16:05:00
Spoilerérzékeny olvasók ne klikkoljanak, a többiek nyugodtan: megjelent egy hivatalosnak tűnő Lost season 3 promó kép a neten (nincs rajta a csatorna logója, ezért tartják gyanúsnak sokan), nagyon jól néz ki, szerintünk érdemes megnézni. Csak második szezonnal már végzett…..
szupermoderátor (törölt) 2006.08.25 22:03:11
comment:com Rémmaszkban az MTV 2006.08.23 18:05:00
Elkezdődött. Az MTV felvette a Freddy Krueger-gumimaszkot, mélyen a szemünkbe nézett, majd egy kis hatásszünet után azt mondta, hogy búúúúú. „Budapesten négyszázezer ötven évnél idősebb fa van a közterületeken, és akármelyik kidőlhet akármikor” – hangzott…..