Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flombi

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első bizarr füves híre, hogy Dél-Floridában nagy erőkkel lekapcsoltak egy hatodikos általános iskolás kiscsajt, aki lefeküdt valakivel, hogy fűhöz jusson. A rendőrséget és a szülőket is lesokkolta a tudat, hogy 12 éves kislányuk idő előtt prostituálódott, úgyhogy…..
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
Hát, nem is tudom, mi tartott ennyi ideig, két éve inteles az Apple, szinte az összes alkatrészt be lehet szerezni a sarki garázsboltban, az OS X némi hekkeléssel fut pc-n is, ha meg hozzáigazítjuk a konfigurációt az operációs rendszerhez, elvileg nem tévedhetünk nagyot. Ezt tette a…..
flombi 2008.04.20 14:18:06
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
„Már vagy három post disztrojmentes volt egymás után. Mi lesz így, még az agysejtjeim a végén abbahagyják a sorvadást” - írja John_The_Stupid nevű címeres munkakerülőnk. „De ezen változtathatunk, jöhetne mondjuk a Chopraider, aranyos rajzolt grafika (filctollas…..
flombi 2008.04.04 13:43:39
Appleblog Nem is drága a Mac 2008.04.01 18:28:00
Oké, én is tudom, hagyományos értelemben persze nem is olcsó, mert almás gépet nem lehet százezer forintért hazavinni. Pontosabban lehet, csak Amerikában, mert az alap mini legfeljebb k-európában kerül 160 ezerbe, odaát 98 ezerből beszerezhető. De nem is ez a lényeg, hanem az…..
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
Mandiner blog Télzeneszerelem V. 2008.02.28 16:30:00
"We drank from the serpents vine, now we live in another time" (Wolfmother - White Unicorn) Tudom én, hogy sok hivatalnok-multiszolga reakciós blogolvasó senyved attól, hogy az öltöny-nyakkendő szorítása alatt még mindig ott dobog az acélszív. Az elnyomott rocker-én aztán…..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
Nagyban zajlik az új Velvet tesztelése. Amúgy meg igaz a pletyka, így fog kinézni az új Velvet. Miként a júliusi Index-dizájnváltáskor, úgy most is számítok egy adag non-konstruktív ízlésalapon fikázó kommentre. De azért abban ugyanennyire reménykedem én is, meg mindenki, aki…..
cerka Az Űrcsiga színre lép 2008.01.18 09:58:00
Ha a test le van béklyózva, főleg ha egy olcsó irodai székbe, akkor a szellem olyan pánikszerű sebességgel hagyja el az úgynevezett porhüvelyt, hogy pillanatokon belül a világűrben találja magát. Nem véletlen tehát, hogy az unalomgrafikák milyen sokszor foglalkoznak ufókkal. Soros…..
A tavalyi Budapest-Bamakó-rali óta foglalkoztat a következő kérdés. Vajon miért van az, hogy jónéhány csapat már az európai szakaszon megfekszik?Ha olvastátok a híreket, voltak, akiknek már Magyarországon elromlott a kocsijuk, de Ausztriában és Olaszországban még…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
Szép, létösszegző szakítólevelet kaptunk egy lánytől, az általános iskolai levélgalacsinoktól a gimnáziumi szarkavaró barátokon át vezet az út a nyitott kapcsolatok borzalmához. Az én személyes kedvencem a karatés sztori, nektek melyik tetszett a…..
Mindig izgatott a kérdés, hogy járhat-e egy metálos egy diszkóssal, vagy nem. És persze az embernek itt nem a Rubint Réka-i értelemben vett mocskos ujj jut az eszébe elsősorban, hanem azok az őszinte szerelmek, amikor 40éve egy Illés-rajongó összeházasodott egy metróssal, később…..
Drámaian peregnek az események beküldőnk levelében: szombaton autót még boldogságukban vesznek, hétfőn meg már a paplak előtt szakítani akarnak. Hogy levélírónkat idézzem: padló. Nem lehet, hogy a sárga orchidea jelent valamit virágnyelven? Úgy láttam, néhány…..
Biztos már alig vártátok, hogy kiderüljön, mely produkciók közül választja ki a 2008-as Magyar Nemzeti Döntő zsűrije és az esemesező közönség azt a szerencsés előadót, aki képviselheti hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, Belgrádban. Nos itt vannak a küzdő felek:…..
flombi 2008.01.16 10:45:33
Észak-Olaszország nedves autópályái után a francia Riviéra alagutakkal tűzdelt útjai következtek. Itt már hétágra sütött a nap. Az első francia geo challenge feladat nemcsak a résztvevők tájékozódó kézségét tette próbára. A versenyzőknek, Walker a texasi kopó kisujjához…..
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
Egy iPod alapból nem olcsó mulatság, de ha már beruházunk, és fontos, hogy otthon is bevethető legyen az eszköz, érdemes áldozni egy "kicsit" az erősített hangzásra is. Az iTube Carbon Edition, a Fatman csöves készülékének alapvető célja (a profiton kívül), hogy…..
flombi 2008.01.08 00:15:58
A jószág csöppet hasonlít erre:

www.6moons.com/industryfeatures/dared/dared.html

Érdekesen megegyező dizájn és paraméterek. Kivéve, hogy iPodot eszik, és nincs benne DAC. Pedig lehetett volna, mert pl. a Denonnak is sikerült megoldania, hogy iPodokról digitálisan játsszon le zenét, ilyesmi kellett volna ide is.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy ez ténylegesen egy csöves végfok, tranzisztor nélkül. Ami fura lehet, hogy ECC85 (nem is audio célra készült) és 25 W. A kettő közül az egyik szerintem nem igaz.

A Dared MP-5 viszont meggyőzőnek tűnik számítógépes forrás all-in-one erősítésére.
flombi 2008.01.08 00:20:17
www.fat-man.co.uk/docs/product/itube_spec.htm

Ez a 2x13 W már reálisabbnak tűnik.
Idióta kacatok Logikai lakat 2008.01.06 13:41:00
Nyisd ki a lakatot, ez a cél, semmi más eszköz nem használható, a rendelkezésedre áll egy lakat, rajta a rázárt kulccsal, mellé egy eltört kulcs, ami két darabban van. 115.40 dollárért elég drága logikai játék.Nos ki tudja megoldani? Várjuk a megfejtéseket!RedFerret..
Idióta kacatok Minimalista telefon 2008.01.05 07:08:00
Tulajdonképpen az ára az ami eldönti, hogy sikertermékről lesz szó vagy egy kacatról. Hiszen ha olcsó lesz akkor ez lesz a tipikus "backup telefon" vagyis, ami megmenti az embert ha lemerül az egyenlege, lemerül az akksija vagy lemerül az agya. Semmit nem tud a telefon, csak…..