Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--->zolee<---

0 bejegyzést írt és 396 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes volt összeállítani a legrosszabbakat, sokat röhögtünk, és volt egy-két kategória, ahol tényleg sokat kellett agyalnunk. Mindenesetre összehoztuk, reméljük, tetszeni fog!A második évad előtt még Logan is készül egy meglepetéssel, remélem, hamarosan felkerül az…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
--->zolee<--- 2008.08.28 13:42:21
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Igérem, Ninából egy ideig nem lesz több, de kaptam még több anyagot hozzá. Sanyi a PC.Games régi cikkét küldte el nekem, lomos meg a PC Guru összefoglalóját. Végül Márk egy kockafejű tudóst(?) küldött nekem. ..
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
--->zolee<--- 2008.07.07 14:45:46
hé hé hééé
ezt figy
ugye ittvan FreddyD-nek ez a videójja youtube-on:
www.youtube.com/watch?v=LfmOYiOzKBs&feature=related
ezt a videót is FreddyD csinálta csak más is felrakta...akkor ő tőle miértnem törölték ki?? miért csak FreddyD-től??
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
Új videómból már csak a szinkron maradt hátra, addig is nézzétek meg a 'GlitchHunterZ Team' videóját, ahol elég poénosan lehet biciklizni San Andreasban. Videó elején leírják, hogyan lehet megcsinálni. ..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
Igen eltelt egy év és annak az évnek eltelt egy harmada megtöltve könnyekkel az emberek szemét akik a videómiat nézték. Egyesek a röhögéstől mások a szánalomtól sírtak de ez is benne van a pakliban Boldog Újévet mindenki a videó halad de sztárvendégem(neeeeeem nem Lajcsi)…..
--->zolee<--- 2008.01.17 17:17:34
--->zolee<--- 2008.01.20 18:51:22
--->zolee<--- 2008.01.22 16:20:08
Ugyebár régebben bemutattam "a világ legszemetebb játékát", azaz a Syobon Actiont. Végig is játszottam már, ebben a böngészős verzióban. Azt hiszem valahogy -100-al befejeztem, de bevallom, ha nagyon nem tudtam mit kell csinálni (ez jó párszor előfordult), megnéztem egy…..
--->zolee<--- 2008.01.22 11:41:19
Rossz PC Juniorok Ailen Hominid 2008.01.13 12:32:00
Jajj ez a nekem már régi játékot nekem sikerült végigtolni csak az a baj hogy fizetős a full verzió(természetesen) így csak a robottal egy helikopterrel és egy izomgépezettel találkozhatunk :)Jah és játszni vele itt lehet:www.newgrounds.com/portal/view/59593TÖRÖLT VIDEÓ..
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Kérem szépen, nem tudom, hogy ez mindig is trend volt, vagy csak azoknál a játékoknál, amelyekkel én ölöm magam játszom, de miért van az, hogy egy-egy játéknak más és más neve van? Nehezebb lehessen infókat találni róla? Legyen az Xtreme Boarders, Heat of war vagy pár másik…..
Best PC Games Sorozat Vége 2008.01.09 17:53:00
Kicsit furcsának hangzik ez a cím, nemrég raktam ki a PoP videómat, és nemrég írtam kommentet a juniorokra. De aztán átgondoltam, folytassam-e tovább. Két-öt hónap, vagy esetleg egy év múlva úgy is abbahagytam volna a sorozatot. Miért is hagytam abba most?- csak hétvégén tudom…..
Hát ez valami ultrabrutál... Látom bejött nektek a Syobon Action. Igaz, ehhez kellett az Index segítsége is. A képet feltöltöttem a blog galériába is.Másik hír, hogy következő videó a Heat of War II lesz. Hossza több mint 9 perc, így megint jó pár dolgot kivágtam, de…..
Mint kiderült, a kmk.blog.hu oldal is foglalkozott nemrég az Aztec Challenge-el. Idézet:Hú mennyire utáltam ezt a játékot C64-en! Az istennek nem bírtam átjutni az első pályán, ahol vidám aztékok úgy próbálják eldönteni, ki legyen a vezérük, hogy lándzsákat dobálnak…..
--->zolee<--- 2008.01.02 11:56:20
--->zolee<--- 2008.01.02 12:24:51
HoMa videók Egy ígéret... 2007.12.29 11:13:00
Annak idején a razor2/1-ben tettem egy ígéretet, ami ha betartják... Felrémlett előttem, hogy ezt be is váltsam, de egyelőre csak egy intróra futotta, az is olyan összecsapott, ahogy kell. A hangot nem sikerült rátennem a végére (a lényegre), mert megszopatott a Magix. (Felvettem a…..