Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsákbakutya

156 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsákbakutya 3 év 2013.09.18 17:16:10
2013. augusztus 16-án volt 3 éve, hogy Panka hozzánk költözött. Bízom benne, hogy nem bánta meg, mert mi nagyon nem! Legalábbis én nagyon-nagyon nem :) Nem vagyok jó kutyatorta sütésben, plusz Zolinak is arra a hétvégére esett a szülinapja, és ő emeletes tortát kapott, így…..
Zsákbakutya Szetter lány 2013.05.18 20:27:27
Az elmúlt néhány nap kutyás lázban telt - nem mintha a többi nem... :) - ugyanis most van a Kutya Világkiállítás Budapesten. Egy kedves leonbergis ismerősöm szólt, hogy lehet menni jegyzőnek, nekem meg több sem kellett, uzsgyi bele! Azt a részletkérdést kicsit hanyagoltam, hogy a…..
Zsákbakutya Ezer éve 2013.01.03 11:50:58
Kb. ezer éve nem írtam Pankáról. Ennek nagyjából az az oka, hogy Pankával minden rendben, él, mint hal a vízben, nincs vele különösebben gond, bár az utcai zabálásait nagyon nem szeretem. Pláne, mióta az egyik Retriever Rescue-s kutyánk emiatt pusztult el. El is határoztam, hogy…..
Táskakutya Hírek 2013.01.03 12:02:30
Mióta Törpe gazdás, csak közvetített hírekkel tudok szolgálni, de a lényeg, hogy minden rendben. Gazdi majdnem naponta ír, hogy szépen haladnak, lassan szokják a napi rutint, igyekeznek elkerülni a benti baleseteket. Voltak már futtatóban, túlélték a Szilvesztert is - Törpe nem…..
Táskakutya Before - after 2012.12.31 10:49:42
..
Táskakutya Jó hírek 2012.12.30 12:29:18
A legjobb jó hír van, ami Törpe életében bekövetkezhet: ma gazdához került. Egy nagyon szimpatikus, amerikai család jelentkezett érte kb. 2 héttel ezelőtt, találkoztak vele, családlátogattam, felhívtam a figyelmet a buktatókra, megkérdeztem, mennyi időre tervezik Törpét örökbe…..
Táskakutya Gyógyulás 2012.12.20 09:59:47
Törpe teljesen jól van, a hétfői műtét a legkisebb mértékben sem zavarta meg az életét. Mint már említettem, a legnagyobb problémái: - hogy másszon be az ágyneműtartómba a tölcsérrel a fején - hogy lehet leszedni ezeket a mókás kis kötéseket a bokáiról Ám mivel tegnap…..
Táskakutya Döcögős reggel 2012.12.20 09:55:00
Van az úgy, hogy az embernek döcögősen indul a reggele. Na ez a mai pont ilyen volt. Fél 9 körül ébredt a Törpe, és ha már fent volt, gondolta felébreszt engem is. Meg is lepődtem, hogy ilyen sokáig bírta, máskor fél 8 körül szoktunk kelni és elindulni sétálni. Mikor kicsit…..
Tegnap nagyon előrelátó módon kértem a dokibától gallért is a kis buksijára, mert valahogy sejtettem, hogy ezt a rosszalkodást nem fogja kihagyni a caros. Jó sokáig nem is kellett ráraknom, de aztán eszébe jutott - vagy felébredt rendesen? - hogy akár a saját kezébe is vehetné a…..
Táskakutya Mérföldkövek 2012.12.17 14:30:09
Kicsit eltűntünk, pedig zajlik az élet. Változatlanul járunk oviba, amikor csak időnk engedi, járunk nagyokat sétálni a Népligetbe, vagy a Duna-partra, eszünk, alszunk, rosszalkodunk. A szobatisztaság kérdése a séták gyakoribbá tételével erősen javítható, kezdi egyre több…..
Mikor Csillánál jártunk néhány hete, próbáltam tesztelni a Törpét macskákra, ám annyira ingergazdagnak bizonyult a hely, hogy a macskák voltak az utolsó dolog, ami Törpe figyelmét lekötötte. Így kissé bátortalanul, ám azt mertem írni, macskákra jól reagál. Már attól…..
Táskakutya Az Új Törpe 2012.11.28 10:53:34
Azt hiszem, itt az ideje, hogy Törpéről új leírást készítsek. Az elmúlt majd' 3 hónap alatt igen sokat változott, így az első körös infók már nem teljesen állják meg a helyüket. Tehát hogy milyen Törpe most? Nagyon vagány. Nem ijedős, nem beszari, nyitott, érdeklődő,…..
... vagyis óvodában. Ugyanis Törpével elkezdtünk kutyaoviba járni az Alfa Kutyaiskolába Csepelre. Elsősorban Törpe okulása és szocializációja a cél, de nem titkoltan kíváncsi vagyok az Alfa és a Tükör módszer közti különbségekre. Eddig (két alkalmon vagyunk túl) sok…..
Táskakutya Breaking news! 2012.11.16 09:57:08
Ma hatalmas, világrengető hírrel tudok szolgálni: Törpe ma mindkét "ügyét" lent intézte!!! Néhány napja megfigyeltem, hogy Törpe is egy rutin szerint éli az életét: reggel felkel, 1-es, majd mikor lejövünk, rögtön egy 2-es. Így kitaláltam, hogy ha felkelés után azonnal…..
Táskakutya Csipog 2012.11.13 10:52:30
Törpe rájött, hogy a fressi szépségversenyen nyert rózsaszín plüss bigyó csipog. Akkor, amikor ő akarja. Így nagy boldogan hozza-viszi és csipogtatja. Ha elcsípem, készítek róla videót :)..
Táskakutya Kutyasuli 1.0 2012.11.11 12:33:32
Egy ideje már terveztem, hogy kipróbáljuk Törpével a kutyaovit, és ma reggel épp kapóra jött egy kutyasuli látogatás (az RR mostanában kezdett együttműködni az Alfa Kutyaiskolával, kimentünk szétnézni). Természetesen vittem magammal a kis vacakot is, flexi pórázon, ami kb…..
Törpével immár rendszeresen sétálunk - nem is tudnám itthon hagyni, úgy slisszol ki az ajtón, mint egy alakváltó kismanó :) A kezdeti meg-megakadások lassan már elmúltak, bár még mindig jócskán találkozunk rácsodálkoznivaló dolgokkal, pl. kukásautó. Viszont egyre szebben…..
Az elmúlt 2 hónapban felmerült bennem néhány kérdés: - Törpe miért van még mindig nálam? - miért nem állnak tömött sorokban az emberek, hogy örökbe fogadhassák? - miért nem jelentkezik olyan felelősségteljes gazdi, akihez passzolna ez a kis (7,5 kilós...) kutya? És hogy mi…..
Táskakutya Bizonyíték! 2012.10.23 14:25:19
Ha esetleg valaki túlzásnak ítélné az előző bejegyzésem, ma reggel, a gyönyörű, ünneplőbe öltözött, álmos kis városrészünkben tett séta alkalmával készítettem néhány videót. Én is észrevettem, hogy nem annyira izgik, de bizonyítékok Törpe sétálási szokásaira.…..
Ezt a bejegyzést nem ma, most (0:51) akartam megírni, de ember tervez...   Az van, hogy Törpe most már nem is tudom hánymilliomodikfelmosás óta nálam van, lassan az oltásai is belé fecskendeződnek, így elkezdhetünk sétálni. A hét eleje körül gondoltunk egy merészet, és…..
Zsákbakutya Hírmorzsák 2012.10.15 11:19:50
Zsákbakutyám mostanában kissé háttérbe szorul, mármint blogírásilag, ugyanis immár kb. 1 hónapja nálam lakik egy tacsi keverék, 10 hét körüli fiúcska. Mivel elsődleges célom, hogy őt minél hamarabb örökbe adjam, így főleg a taskakutya.blog.hu-ra szoktam írni. Meg amúgy…..
Táskakutya tegnap ismét kirándult. Reggel 7-kor felkerekedtünk, bepakoltam a Törpét, Pankát, Jogart és gazdijait az autóba (amit amúgy elfelejtettem kitakarítani Alma goldi "balesete" után, így lehúzott ablakokkal tettük meg az 50 km-t...), és elindultunk Klastrompusztára a IV.…..
Táskakutya Az ideális gazdi 2012.10.11 16:02:51
Úgy néz ki, valami elindult Törpe gazdihoz kerülésével. Van 1-2 komolyabbnak tűnő érdeklődő, illetve többen említenek ismerősöket, akik kölyökkutyát keresnek. Szóval van remény, hogy megtalálom a Törpe számára ideális gazdit. És hogy milyen ez a személy? - lakásban…..
Néhány, eddig még nem publikált fotó a mindennapjainkból. ..
Nagy nap virradt vasárnap a Törpére, egészen Fótig mentünk a Fressnapf örökbefogadó napjára. Alapvetően a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület volt a hivatalos, mivel viszont az Egyesületnek én is tagja vagyok, amúgy is mentem volna, vittem magammal a Törpét is. Természetesen…..